Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:27:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić: Tražiće od nas da se opredelimo  (Pročitano 1661 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Dzesi....dzesi.....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Зар није Тадић отац политике сједења на двије столице?  Smile
Bas to htedoh da napisem ... Tom pricom se najlakse kupuju glasovi ovog naroda  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Nokia E
Зар није Тадић отац политике сједења на двије столице?  Smile
Mislim da je pre bila teorija sedenja na cetiri stuba  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung 111111
Dal vi mislite da su klenovi iz DS-a smislili tu politku.
To je Titova politika.

DS je sve krao,pa i ideje  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
...jer svaka spoljna politika mora da ima pozitivne ekonomske posledice.

...
To je ono sto sam pokusavao da objasnim sistemu i drugim evropejcima na onoj temi o ruskim sankcijama. Dobra spoljna politika otvara razvojne sanse za srpsku privredu. Moze neko da ima pozitivno misljenje o demokratiji, razvijenosti zapada ... kao sto na kraju i ja imam. Al to ne znaci da drzava mora slepo da se trpa u pricu sa zapadom. Da bi ti neko bio partner u spoljnoj politici, treba da postoje neki realni preduslovi za to. Ne sporim ja da bi bilo extra da su nam Amerika, Francuska, VB i Nemacka saveznici, al jbge ... nisu. Takva je situacija i dzaba se lazemo da jeste ono sto nije.
Danasnja Srbija je po ocenama zapadnih politicara extra drzava. Cool ... al dal je nama Srbima ovakva Srbija extra drzava Smile
Inace, ne kontam da Tadic sad prica ovu pricu, i da ne kapira da je i on vodio losu spoljnu politiku, cisto gledajuci ekonomske rezultate.

Jasikasi, nije DS ukrao politiku od Tita, nego svi danas spoljnu politiku vode populisticki, u skladu sa famom o Titovom balansiranju, jako popularnom u narodu. Tito je vodio pametnu spoljnu politiku tako da je uvek mogao da se nesmetano naoruzava. Nije imao predrasuda ni prema zapadu ni prema istoku, sve dok je mogao da jaca vojsku, jer ko ima vojsku on ima mnogo bolje mogucnosti za neku aktivnu spoljnu politiku. Al jbge nasim politicarima nekako vojska ne pasuje, od RIP Slobodana, preko Tadica pa sve do Tome i Vucica. Ja npr ne bi lupao glavu zapad ili Rusija nego bi pitao ko bi davao naoruzanje. Al mi necemo oruzje nego lovu, pa onda cudo sto je ruski ambasador poredio Srbiju sa jeftinom zenskom. Izjava nediplomatska, al istinita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.77.4
mob
I-mate 30 Pro
Ma kenja nesto da ga stave u novine...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.102
...jer svaka spoljna politika mora da ima pozitivne ekonomske posledice.

...
To je ono sto sam pokusavao da objasnim sistemu i drugim evropejcima na onoj temi o ruskim sankcijama. Dobra spoljna politika otvara razvojne sanse za srpsku privredu. Moze neko da ima pozitivno misljenje o demokratiji, razvijenosti zapada ... kao sto na kraju i ja imam. Al to ne znaci da drzava mora slepo da se trpa u pricu sa zapadom. Da bi ti neko bio partner u spoljnoj politici, treba da postoje neki realni preduslovi za to. Ne sporim ja da bi bilo extra da su nam Amerika, Francuska, VB i Nemacka saveznici, al jbge ... nisu. Takva je situacija i dzaba se lazemo da jeste ono sto nije.
Danasnja Srbija je po ocenama zapadnih politicara extra drzava. Cool ... al dal je nama Srbima ovakva Srbija extra drzava Smile
Inace, ne kontam da Tadic sad prica ovu pricu, i da ne kapira da je i on vodio losu spoljnu politiku, cisto gledajuci ekonomske rezultate.

Jasikasi, nije DS ukrao politiku od Tita, nego svi danas spoljnu politiku vode populisticki, u skladu sa famom o Titovom balansiranju, jako popularnom u narodu. Tito je vodio pametnu spoljnu politiku tako da je uvek mogao da se nesmetano naoruzava. Nije imao predrasuda ni prema zapadu ni prema istoku, sve dok je mogao da jaca vojsku, jer ko ima vojsku on ima mnogo bolje mogucnosti za neku aktivnu spoljnu politiku. Al jbge nasim politicarima nekako vojska ne pasuje, od RIP Slobodana, preko Tadica pa sve do Tome i Vucica. Ja npr ne bi lupao glavu zapad ili Rusija nego bi pitao ko bi davao naoruzanje. Al mi necemo oruzje nego lovu, pa onda cudo sto je ruski ambasador poredio Srbiju sa jeftinom zenskom. Izjava nediplomatska, al istinita.

Dobra komentar. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung 111111
Citat
Ne sporim ja da bi bilo extra da su nam Amerika, Francuska, VB i Nemacka saveznici, al jbge ... nisu. Takva je situacija i dzaba se lazemo da jeste ono sto nije.

Ovo je sustina.
Zato sam vise puta i rekao da je proces integracija za Srbiju neprirodna stvar.

Citat
Jasikasi, nije DS ukrao politiku od Tita, nego svi danas spoljnu politiku vode populisticki, u skladu sa famom o Titovom balansiranju, jako popularnom u narodu.

Dobro vise sam hteo da ukazem na cinjenicu da Tadic nije niti tvorac te politike niti je DS osmislio takvu spoljnu politiku.
Cak sta vise ja mislim da je u prvom trenutku nasa spoljna politika nije imala veze sa balansiranjem vec je bila cista kapitulisticka i skroz okrenuta zapadu.
Inace lako je bilo Titu da vodi spoljnu politiku u vremenu u kome je on vladao.

Lepo bi bilo razmisljati na temu..sta bi se desilo i kakva bi spoljna politika Srbije bila da su drzave koje su stale na stranu nasih neprijatelja bile na nasoj strani.
Apsolutno sam ubedjen da mi uopste ne bi vodili izbalansiranu politiku vec cistu prozapadnu politiku i integracije EU a da bi nacisto zanemarili Rusiju.
Rusija nam je vise ravnoteza i neki istripovan vid spasa ako nam integracije ne pomognu.Ustvari mi se konstantno okrecemo Rusima samo kada nemamo gde.

A politika koju je vodio DS i ovaj retard raspali Tadic je uglavnom bila kapitulisticka..Gde je svako EU proseravanje bilo razmatrano.Gde su sve njihove odluke koje su na nasu stetu bile ovde prihvatane recima kako je to diplomatija i kako je to nas neki uspeh.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:27:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.