Slucajno se sjetih tih likova iz Vruceg leda. Davno sam na tv-u gledao neki mali prilog o njima. Onako, tad su bili djeca, ali dosta dobro su zvucali. Trazio sam na netu o njima, al' nasao sam samo jedan video na yt-u i vise skoro pa nista. Procitao sam u komentarima tog videa da se klavijaturista Dario ubio, a da se bubnjar okrenuo klasicnoj muzici (sjecam se da su u tom prilogu rekli da svira harmoniku). Zanima me jos ponesto o njima. Zasto su prestali sa sviranjem (pretpostavljam da je rat u pitanju, al' to je samo pretpostavka)? Kud je svaki od clanova dalje otisao? Cime se sad bave itd? Eto, ima li iko da bi mi mogao reci nesto vise o njima?
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 16:37:35 od Just Another Boy »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.