2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Where have all the flowers gone ~ iliti kako je umro "profesionalni sport"  (Pročitano 1630 puta)
21. Okt 2006, 19:02:53
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Where have all the flowers gone?

Ne tako davno cinilo nam se svima da je sport na najvisim mogucim granama... generalno.. sav sport... i u dobrom delu tog sporta po tim najvisim granama smo se mi ili pentrali ili sedeli...

I sta se onda desilo?

Neko je ljuljnuo nenormalnu kolicinu para u sve to.. od fudbala preko kosarke, odbojke, vaterpola... i?

Srazmerno kolicini para i vremenu trajanja te injekcije pocelo je srozavanje...

Nema igraca koji mogu biti idoli klincima kao sto su nekad bili oni igraci koji su svojim individualnim kvalitetom ili vanserijskim zalaganjem lomili utakmice... ok.. nisu oni bas potpuno izumrli... jos uvek se ponegde pojavi neki Djenaro, Klod... ili neki carobnjak sa loptom... ali opet...

U nasem sportu na primer... delovace mozda smesno... ali nema vise likova kakvi su bili Vesa Petrovic, Sasa Zoric, Igor Duljaj... i od onih koji igraju napolju ljudi koji su bili neprikosnoveni lideri se povlace i realno iako ima dobrih klinaca ni jedan im nije ni do kolena... Vanja Grbic, Vlada Vujasinovic...

Svetsko prvenstvo je proslo... nisam skupljao album, nisam imao vremena za to ikao mi je to do 2002 bio neki ritual ... tada sam izgubio volju jer nasi nisu otislii kad se preknie tradicija tesko coveku pada da je nastavi.. anyway.. kupim neki od onih vodicha sto imaju sve igrace i statistike... pogledas ko je bio predvodnik generacija 1990, 1998 i 2006... i kada podvuces crtu mozes samo da se razocaras...

Mozda moja impresija... ali stvarno... kada podvucem crtu najvise sam cenio ljude koji vise ne igraju ili se ni ne zna gde su danas...

(02. May 2007, 21:46:32)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia tipo
Ranije su ljudima bile bitne neke druge stvari...   Smile
Da bi se neko istakao kao igrač i da bi ga drugi zapamtili i zavoleli, morao je da poseduje razne kvalitete, a danas je jedino bitno da lepo izgleda, da šeta po terenu kao maneken i da reklamira što više proizvoda, kako bi zaradio još više para. Kao da je igračima jedino stalo da ih publika (uglavnom ženska) proglasi za ''najlepšeg, najzgodnijeg,... fudbalera''...
p.s. Mislim da ovo važi i za ostale sportove, ali da je u fudbalu najuočljivije, jer je fudbal ipak ''najvažnija sporedna stvar na svetu'', i samim tim savršena prilika za laku zaradu velike količine novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Svetsko prvenstvo je proslo... nisam skupljao album, nisam imao vremena za to ikao mi je to do 2002 bio neki ritual ... tada sam izgubio volju jer nasi nisu otislii kad se preknie tradicija tesko coveku pada da je nastavi.. anyway.. kupim neki od onih vodicha sto imaju sve igrace i statistike... pogledas ko je bio predvodnik generacija 1990, 1998 i 2006... i kada podvuces crtu mozes samo da se razocaras...

naslov ti je waaaay too uopshten za dalji tekst. ispostavi se da se pricha moze primeniti na nekoliko domacih sportova i fudbal u inostranstvu Wink a fudbal-koga briga za fudbal. ljudi, vecheras krece world series zaboga Smiley
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 20:35:06 od Bartuc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pa ne bih rekao da se to moze primeniti samo na par sportova....
Fudbal, Kosarka, Rukoment, Odbojka, Tenis, Atletika...
Mozda se ne odnosi na neke sportove i ne odnosi, neke ni ja zaista ne pratim (americke sportove sem Nba)... a i u Nba je izuzetno primetan ekstreman pad kvaliteta....
Naslov jeste uopsten, ja mozda nisam rekao sve u prvoj poruci.. al kontam da je u tome i poenta.. da o tome pricamo... da neko kaze jos nesto Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Pa ne bih rekao da se to moze primeniti samo na par sportova....
Fudbal, Kosarka, Rukoment, Odbojka, Tenis, Atletika...
Mozda se ne odnosi na neke sportove i ne odnosi, neke ni ja zaista ne pratim (americke sportove sem Nba)... a i u Nba je izuzetno primetan ekstreman pad kvaliteta....
Naslov jeste uopsten, ja mozda nisam rekao sve u prvoj poruci.. al kontam da je u tome i poenta.. da o tome pricamo... da neko kaze jos nesto Smiley

koga briga za sprtove male zemlje kao shto je nasha, to nije nikakav pokazatelj.

shto se nba tiche, ne bih se bash slozio da je u pitanju tolika razlika u kvalitetu. u pitanju je razlika u stilu. ako bi sada pogledao neku utakmicu od pre recimo 20 godina, smejao bi se kosharci koja se tada igrala. igra se menja, igra napreduje, budi uveren da su mnogi tako pirchali u uzasnim 70im, zaleci za 60im, pa se 90ih zalilo za magicom, kareemom, bad boysima (dobro, samo u detroitu:)) mchaleom i birdom, evo sada nam svima fale jordan, robinson, olajuwon, barkley, stockon, malone i ewing... svetu se nikad ne moze udvoljiti. chujemo se za 15 godina kada ti budu falili veliki asovi™ kao shto su bili lebron, carmelo d wade, bosh, itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
A sto se tice fudbala, da ne preterujemo, zivimo u vremenu coveka koji je prvi uspeo da dobije aplauze protivnickih navijaca u najvecem derbiju na svetu Smiley
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 21:00:49 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Takodje, zivimo u vreme u kome Nemacka reprezentacija ima 2 golmana koji su zvezde od po 40 godina, jednog Balaka a ostalo su ili ispisnici ili deca koja se jos nisu dokazala, vreme u kome Italija nema ni jednog pristojnog spica, i u kojoj bi u 40 godina i dalje Maldini i Kostakurta bili u 11, Englezi pred prvenstvo imaju 1 napadaca koji lici da je u formi i nije povredjen, najlepsi fudbal prvog kruga igra Ceska sa 3 najbolja igraca koja se povlace, dva najbolja napadaca Brazila imaju po 10 kila viska... Najbolji fudbaler sveta poslednje 2 godine se ni u jednoj kljucnoj utakmici ne vidi ni u svom klubu ni u svojoj reprezentaciji.... i tako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
dobro, za fudbal se solidnim delom i slazem sa tobom... a i toliko me je briga za taj sport da... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ljudi su u principu takvi - da gledaju nostalgično za prošlim vremenima kad je sve bilo bolje...

to je u ovom slučaju istinito jer pofesionalni sport sve više predstavlja čistu fizikučku snagu sa što manje kreativnosti, a svako ko štrči njega treba saseći jer ispada iz šablona...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
to je u ovom slučaju istinito jer pofesionalni sport sve više predstavlja čistu fizikučku snagu sa što manje kreativnosti, a svako ko štrči njega treba saseći jer ispada iz šablona...
opet kazem, ovo se samo delimichno odnosi na pojam sport. definishi to malo preciznije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.