IN < - Vruca tema :) - >LO
(1/13) > >> :: Odgovori!
Autor: sanjica_021 :
Muskarci pitanje za vas: Sta vas najvise pali kod devojke? dali je to donji ves,sminka,izgled,tange...?  :twisted:

Devojke isto i za vas: Sta vas najvise pali kod muskarca? dali je auto  :twisted: izgled,guza,oci,ili ipak onaj organ   ...
Autor: Vojvoda :
Od tih stvarcica najvise se lozim na stramplice. Onaj fol sa halterima ili kako se vec zove. Na to lijepo sjedaju tangice!
Autor: Puky :
HMMMM zanimljivo. Ne mora cak nista na sebi da ima ali bitan je glas !
Od odece ... pa ... moze i najobicnija letnja T majca.
Autor: Pablo :
Citat: sanjica_021

Muskarci pitanje za vas: Sta vas najvise pali kod devojke? dali je to donji ves,sminka,izgled,tange...?  :twisted:

Pazi sad su mi 23, a pali me isto kao sa 15, znaci sve: helanke, mini suknjica, uske pantalone, tangice, crne carape, gole noge ma sve da ne nabrajam
Autor: Killer :
hmmmmm.... Kada bi sudio po onome sto je zaista vruce i dovodi do kljucanja to bi verovatno bio kompletan stas (od glave do pete) ali ipak postoji nesto sto se ne vidi niti moze opipati a ta draz je jaca ob bilo koje druge.....Strast koja dolazi iz dubine duse nekog ko tom strascu zraci mislim da znate o cemu govorim   !? Ali onako usput prsti su jedan od prvih delova tela u koji pogledam....
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana