Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Врло велика „храброст“ Биљане Србљановић  (Pročitano 6585 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Šta bih dala da mi neko dozvoli da budem finansijski inspektor samo godinu dana. Prvo bih posetila stranke, skupštinske funkcionere, ministre i NVO. Posle toga bi budžet bio pun za narednu deceniju.

Ja bih se zadovoljio sa tim da nacionalizujem imovinu na koju nije plaćen porez.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
I opet se Srbi kolju oko marginalaca...  Smile
Ijao... da nema ludih Srba koji o njima pricaju, ko bi uopste znao sta su Dveri i ko je Biljana Srbljanovic... ovako im se samo dize rejting...  Smile

Meni su "marginalci" iz Dveri uvek bili zanimljivi. Narocito onda kada smo organizovali tribine u Domu sindikata pa nas razne Liht i Biserko pljuvale i javljale kako je podmetnuta bomba, kada nam je isti onaj Nacinalni stroj iz Novog Sada dolazio da prekine tribinu ( iako Biserko tvrdi da smo ista "bagra" ), kada su nam dolazila dva autobusa zilota i ljoticevaca iz Smedereva pa prekidali govornike, kada nas Tamara Skrozza u "Vremenu" popljuje ili njen drugar Teofil "Svinjcic" Pancic.
Volim te sto su marginalci zbog kojih lude ovi stalozeni evropejci, koje nista ne moze iznervirati. Kao neko svojevremeno zaduzen za obezbedjenje tribina "marginalaca" imao sam dosta posla.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I opet se Srbi kolju oko marginalaca... Smile
Ijao... da nema ludih Srba koji o njima pricaju, ko bi uopste znao sta su Dveri i ko je Biljana Srbljanovic... ovako im se samo dize rejting... Smile

Meni su "marginalci" iz Dveri uvek bili zanimljivi. Narocito onda kada smo organizovali tribine u Domu sindikata pa nas razne Liht i Biserko pljuvale i javljale kako je podmetnuta bomba, kada nam je isti onaj Nacinalni stroj iz Novog Sada dolazio da prekine tribinu ( iako Biserko tvrdi da smo ista "bagra" ), kada su nam dolazila dva autobusa zilota i ljoticevaca iz Smedereva pa prekidali govornike, kada nas Tamara Skrozza u "Vremenu" popljuje ili njen drugar Teofil "Svinjcic" Pancic.
Volim te sto su marginalci zbog kojih lude ovi stalozeni evropejci, koje nista ne moze iznervirati. Kao neko svojevremeno zaduzen za obezbedjenje tribina "marginalaca" imao sam dosta posla.
Tako ti se sada stvari odvijaju kada smo u demokratiji...do guše! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Da, da.. Smile...svašta se izaziva ovim "marginalnim" činjenicama našeg vremena Smile
Dveri kao i sve srodne pravoslavne omladinske organizacije su na marginama ali samo u onim situacijama (znači u većini slučajeva) kada se bave svojimm osnovnim zadatkom a to je ujedinjenje svesrpske energija za rad očuvačnja svog nacionalnog i duhovnog identiteta...U centru pažnje su samo u trenucima kada se, avaj, hrabro i nedvosmisleno suprostave morbidnom uljezu i društvenoj štetočini kloja daje sebi zapravo da u sred nečijeg organa bez pardona pokušava da počupa srce i razori dušu...da nije bilo tog. slažem se ne baš milog. događaja do šireg auditorijuma ne bi došla ta poražavajuća činjenica da se u sred Beograda, tog našeg velelepnog, moćnog i nadasve proevropskog centra, organizuje tako nešto...Da sae razumemo, nisam ja pobornik jednoumlja i sa ubeđenjem da je sve što nije po mom mišljenju protiv mene...al se u ovakvim kampanjama (od kojih je jedan od zastupnika tematski imenovana mučenica) ne radi o nekom iznošenju drugačijeg mišljenja već očiglednog destruktivnog praska koji na najmizerniji i nadasve ponižavajući način pokušava da pogazi sve ono što nam je koren u svakom smislu našeg nacionalnog identiteta i formira nešto za šta se inače nit ima afiniteta i predizpozicija (još nismo baš takav patološki slučaj) a po najmanje volje da se tome stane rame uz rame...
Nekada su se govna pakovala u otmenim paketima , sa mašnicama, pa se i do nekle moglo gudati, sada se bre ova globalistička mašinerija toliko okuražila da nam se ista ta govna serviraju na očigledan način i od nas se traži ne samo da ih ravndušno gledamo i trpimo njihov kolateralni smrad, već i da ih gutamo kao tobože neki antibiotik protiv našeg virusa "zaostalog nacionalizma" i "pravoslavnog separatizma"...epa neće moći...Sve, sve al što je mnogo mnogo je Smile Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E50
Cini mi se da je tema malko potrosena...

Lock... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.