Имам огроман проблем и не знам како га да ријешим. Пробао сам са разним техникама егзорцизма и нисам успјео. То доста утиче на моју психу. Уз жену ћи и ја да постанем Демон. Нема већег Демона на планети земљи од женског ПМС-а. Како се борити против Аждаје када је Аждаја у жени! Како принц да убије Аждају и оде у дворац да спасе женку? Можда је Каписода био у праву... Нема видљивог противника!
Лудим и лудим. Каквим се оружјем борити. Пробао сам лијпу ријеч, пробао сам смиреност, пробао сам стрпљење. али неће! Постаје још гора и само јој се плаче. Дође ми да одсијечем ову своју браду и да опет постанем лијеп и згодан.
Дајте неки савјет јер ме уби у главу вражји ПМС !
Искушење је надчовјечије. Што сам бољи, она гора. А не могу да будем Демон. Мада бих је тада највише привлачио. Да је китим са вражјим накитом и да се сексам за вријеме поста. Блуд!!!
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...