Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:10:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Медиjска блокада  (Pročitano 3077 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci radikali nemaju medije? ima li ih jos bez medija ili su samo radikali...?

i niko ne zna u kojim partijama su vlasnici i urednici medija? pa to je bar lako saznati nekom kome su ti mediji dostupni...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
znaci radikali nemaju medije? ima li ih jos bez medija ili su samo radikali...?

i niko ne zna u kojim partijama su vlasnici i urednici medija? pa to je bar lako saznati nekom kome su ti mediji dostupni...
Nista se ti ne brini. Imaju. Ako nista drugo, dobili su jednu (doduse koja jos nije startovala sa programom) na BG nivou.
Hocu da kazem da oni imaju najmanje prava da se zale na medije, obzirom da dok su bili na vlasti sprovodili nacisticke metode u oblasti informisanja, a sada su im usta puna demokratije. Licemeri!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 ne brinem, samo pitam.

imamo mi dovoljno takvih briga u RS... zato i pitam posto vidim da se lizu vase i nase vlasti, da nisu prepisali od nas medijsku politiku?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Sta je medijska blokada videlo se za vreme crveno crne koalicije!
U skupstini kada god bi se za govornicom pojavio neki poslanik koji je imao neko drugcije misljenje od tadasnje vladajuce koalicije,bivao je poklopljen od strane spikera koji je navodno izvestavao o radu skupstine!
U stvari bio je dezurni mentol koji je pazio da neko ne istrtlja nesto protiv vlasti.
Kako me je samo to nerviralo, majko moja!!!
Sta sve nece da rade ti poltroni kako bi se sto vise ulizali vlasti...
Sada kazu nema revansizma, hmm!!!
Ma trebalo je to sve na kolac jos onda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

znaci, vi NE SMIJETE pricati o danasnjoj medijskoj politici u Srbiji, kao sto ni ja ne bih smio o toj temi u RS.
znaci sve je isto. preslikano. hvala.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
RTS je drzavna televizija i gradjanima je nametnuta TV pretplata.
Nijedna televizija u svetu koja zivi od pretplate nema pravo da pusta bilo kakve reklame.
Ovi hoce i jare i pare, reklame su na sve strane.
Ko zgrce tolike pare bas se pitam...
Pa ne ide valjda sve na "jagodicu bobicu" i ostalo sranje!?
Kako onda zivi i najpopularniji TV-Pink?
Ma sve lopov do lopova a narod je jadan navikao da cuti i da trpi... dokleeee???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Od Rassse,

Iako je naslov ove teme prilicno netacan i nekorektan evo ti slike stanja:...Imas provladine medije (Politika, NIN,RTS); manje ili vise zutu stampu koja pljuje po svima ili koja selektivno pljuje odredjene partije i licnosti (dnevnici tipa Press, Nacional, Kuri, Nedeljni Telegraf), proliberalne medije (Vreme, B92, Danas), dnevnik Blic koji je negde u centru i to je to.

Problem u Srbiji je vrlo slican ostalim zemljama u tranziciji - nizak nivo profesionalizma kod novinara, navika da se sluzi rezimu ili navika da se samo kritikuje sve cak i ako nema argumenata, tajkuni koji kupuju ili potplacuju medije za svoje interese, prilicno nizak nivo odgovornosti za izgovorenu rec.

Evo ti jedan primer: Telekom Srbije je kupio vas telekom. Mediji su se odmah podelili na one koji su to doziveli kao `patriotski cin` : NIN, RTS itd, B92 je sa druge strane potencirao pricu kako je to preplaceno. Medjutim ono sto je nedostajalo - a sto jeste uloga medija jeste da novinar lepo sedne - napravi analizu: hajde da vidimo kakvo je stanje u Telekomu Srbije, kakvo je stanje u Telekomu Republike Srpske, koliko su slicne transakcije u regionu kostale, ko su kljucni igraci u ovoj odluci, i sto je najbitnije: sta gradjani dobijaju time? da li uopste nesto dobijaju? i ovi u Srbiji i oni u Republici Srpskoj. E toga nije bilo. Ali to nema veze sa medijskom blokadom, nego zalosnom cinjenicom da to ne prodaje novinu i da ima malo ljudi koji su sposobni tako da pisu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ne brinem, samo pitam.

imamo mi dovoljno takvih briga u RS... zato i pitam posto vidim da se lizu vase i nase vlasti, da nisu prepisali od nas medijsku politiku?

Ne lizu se, vec saradjuju. Uopste ne vidim nista lose u tome. Valjd aje logicno da se Srbi povezuju. Da nece mozda sa Silajdzicem da bude u "partnerstvu?"
A sto se medijske slike u RS tice, odlicno je poznajem. Pa nisam nesto provalio da je bilo kome nesto zabranjeno da prica protiv Dodika. Mnogo veci problem je (bar sto se elektronskih medija tice) sto u celoj BIH ne postoji TV stanica koja bi se mogla tim terminom nazvati. Sve neki "video klubovi" kojima su tehnicke i programske mogucnosti na nivou nase TV Palme.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:10:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ljiljana colic

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.