Prvo, da li zna neko gde bih mogao da kupim ili da skinem njegov novi album? Drugo, da li vam se svidja ovaj album i kako se poredi sa proslim? Hvala unapred.
Preslusao sam danas u cd shopu par pesama, i onako super je manje vise, ali trebao bih celog da ga preslusam... Pesmice su u istom fazonu pevljive su i toliko... Uskoro ce biti na BalkanMediji sigurno... Izdao je Goraton pa raspitaj se i o tome... Mada dok ti to stigne skinuces sa neta 11x
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!