Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Svedske: Ko kupi ekoloski auto dobije 1.400 dolara nagrade  (Pročitano 4422 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa izvini, ali mi nemamo standard Svedske da delimo pare... Smile

...ja kažem da bi za početak bilo dobro da se država odrekne para od carina, što ne bi bilo puno gubitka... pošto su ta kola ipak skuplja od ostalih, pa pako bi bili konkurentniji na tržistu sa ostalim modelima koji ne štede toliko.

Da ali Gorane... zastava(valjda se tako zove ona firma koja proizvodi jugu) drzi 1/3 automobila u Srbiji,pa samo da njih malo drzava pritegne i kaze im da stavljaju filtere vec bi mnogo bolje izgledalo...a brate mili i u Srbiji se svasta vozi...auta su u uzasnom stanju i to bi trebalo malo da se bolje kontrolise...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Kakva Zastava, ta 1/3 ne voze nove jugiće, već one od 5-20 godina starosti... de ćeš na njih da išta ugrađuješ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Kakva Zastava, ta 1/3 ne voze nove jugiće, već one od 5-20 godina starosti... de ćeš na njih da išta ugrađuješ  Smile

Pa mislio sam na sve ne samo nove aute nego i stare...a sve nove bi morale da imaju te filtere...kao sto je to ovdje sada regulisano...i ako to nemaju onda naprimjer nemozes u centar grada da vozis...i imas naljepnicu na sofersajbi...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Meni je bolje da moras platiti ulaz u centar grada, kao u Londonu i Oslu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Za svaku pohvalu, ali je totalno stupidno od nekih ovde da pricamo o takvim stvarima kada se kod nas jos uvek vodi bitka oko najelementarnijih nacionalnih pitanja.

Upravu si Zvezdase...ali ipak mislim da bi se dosta ustedilo kada bi naprimjer Jugo se pravio sa filterima ili novi Fiat Zvezda ili kako se zovem...jer bi se sa druge strane ustedilo na izdavanju za bolesti koji dolaze od prljavog zraka koji je stvarno uzasan u Beogradu neznam kako je u drugim Srpskim gradovima ali u Bg je smok bas velik...
Zastava bre jedva da moze da sklopi i Jugo design by 1988., a ne da ti pravi euro motore koji ce kao izduvne gasove da izbacuje Paco Rabanne parfem. Smile
Mislim salu na stranu, ekologija je svakako vazno pitanje svake zemlje, ali za prostor Balkana gde se do pre desetak godina ratovalo i ubijalo tesko da moze da izbije u prvi plan.
Da se razumemo, naravno da nisam protiv ovakvih akcija, ali daj prvo da resimo ekonomiju, pa posle toga mozemo da sredjujemo zivotnu sredinu, sto ce kod nas Srba ici mnogo tesko, obzirom na nase navike.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Meni je bolje da moras platiti ulaz u centar grada, kao u Londonu i Oslu  Smile

Da samo sto se to nece moci odrzavati dalje jer EU ti zabranjiva da se voze auta nekoliko dana u dijelovima grada,gdje je previse zagadjeno od auta...a to je poprilicno uvijek u centrima..

@Zvezdase...da upravu si u tome ...ali eto treba se i svijest kod ljudi promjeniti...ja kada sam u Beogradu setao pa sam uzmem neki papir sto je bacen na pod pa ga stavim u kantu...hebiga to je sve do toga koliko cijenis svoju okolinu..
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 21:18:09 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne pomazu filteri....U Srbiji se i dalje toci obican Super benzin sa olovom - i nema problema, zabole vladu sto je to kancerogeno i sto je nivo benzena u najprometnijim ulicama Beograda kao u Pancevu kada krene da radi prastara rafinerija...

Ispade da se cela Vlada bavi samo Kosovom i da nista drugo ne rade. Inicijativu da se gradjani stimulisu da kupuju ekoloske automobile su trebale da pokrenu Ministarstvo za nauku i ekologiju i Ministarstvo zdravlja....ali ocigledno da ministra Popovica to ni malo ne dotice.

Nije izgovor to sto se ratovalo 90-tih da ne treba da razmisljamo o ovim stvarima. Rec je o zdravlju i zivotima nasih sugradjana, nasih porodica i nasih potomaka. To je vrhunski nacionalni interes u svakoj normalnoj zemlji na svetu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ne pomazu filteri....U Srbiji se i dalje toci obican Super benzin sa olovom - i nema problema, zabole vladu sto je to kancerogeno i sto je nivo benzena u najprometnijim ulicama Beograda kao u Pancevu kada krene da radi prastara rafinerija...

Ispade da se cela Vlada bavi samo Kosovom i da nista drugo ne rade. Inicijativu da se gradjani stimulisu da kupuju ekoloske automobile su trebale da pokrenu Ministarstvo za nauku i ekologiju i Ministarstvo zdravlja....ali ocigledno da ministra Popovica to ni malo ne dotice.

Nije izgovor to sto se ratovalo 90-tih da ne treba da razmisljamo o ovim stvarima. Rec je o zdravlju i zivotima nasih sugradjana, nasih porodica i nasih potomaka. To je vrhunski nacionalni interes u svakoj normalnoj zemlji na svetu.

Tako je Danilo...eto da svi malo vise mislimo o nasoj okolini bilo bi vec bolje ali dok ljudi bacaju sve zivo na cestu nista se nece promjeniti...vjeruj te mi da ja kada sam u Beogradu pocnem da kasljucam ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

@Zvezdase...da upravu si u tome ...ali eto treba se i svijest kod ljudi promjeniti...ja kada sam u Beogradu setao pa sam uzmem neki papir sto je bacen na pod pa ga stavim u kantu...hebiga to je sve do toga koliko cijenis svoju okolinu..
Svest se moze promeniti samo restriktivnim zakonima. Meni bre napamet ne padne da papir od zvake ili recimo sladoleda zguzvam i zafrljachim po trotoaru. Hvala bogu pa sad na svakom cosku postoji neka kanta za smece ili kontejner. Stvar kulture, jebi ga.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
at Zvezdas: Pa ne slažem se. Srbija je zemlja u tranziciji, pa upravo zbog toga trebamo napraviti jake zakone kako ta ekonomija i taj veliki ekonomiski rast koji imamo ne bi uništavala zivotnu sredinu. Što je najgore, tek kada nas EU prisili da pravimo zakone, onda cemo... to je inace praxa svih novih članica, gde su sve imali najveci problem sa ekologijom.

Jbg, nasa država ne može NIS da sredi u Pančevu, čiji je vlasnik, a kako bi onda poticala ekološka kola!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.