Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada rides again :)  (Pročitano 3104 puta)
15. Jun 2002, 14:05:49
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Pozdrav ljudi... evo jutros sam bio da "utopim" m35 i mislim da sam jako dobro prosao. Prodao sam ga za 190dem Smiley
I naravno pitam ja coveka u prodavnici sta bi mi ponudio za nekih 400 dem.On mi pokazuje sledece telefone (OBRATI PAZNJU SAD  Smile  Smile  Smile ) :

1) S45 -ravno 400
2) ME45- 430
3) ericsson t65
4) polovan nokia 5210

Mogu da vam kazem da sam izludeo kada sam uzeo u ruku s45 i me45. BH, nisi ni malo pogresio pri izboru Smiley
Ne bih da se upustam u to za cenu, posto su telefoni bruka jeftini (u odnosu na druge radnje).  Ako skupim para, uzimam s45 bez razmisljanja

Saznao sam usput jos nesto sto me jako zacudilo- jedan prodavac u radnji koja vazi za radnju koja prodaje original-extra-legalne-telefone mi je rekao da se uz me45 ne dobija  kabel u opremi. I naravno ja odmah poceo da ga trpam kako je moj drug u Bgd (BH) kupio me45 i da je dobio uz telefon. I tip mi naravno vadi orig. kutiju za me45, pokazuje mi telefon, celofan, kutijicu za bateriju... uputstva na engleskom... Kaze da je gazda ulozio u taj lokal (gde prodaje mobilne) 200.000 dem i da se ne bi zezao sa ilegalnim telefonima Smiley Zanimljiva pricica, zar ne?

Sta mislite o ovome i o gore navedenim telefonima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
Telefoi su dobri, ali cene mi se nesto ne svidjaju !!!
   :wink:  :wink:  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E pa prvo da ti kazem da si ODLICNO prodao M35 i da tu treba stvarno da budes srecan.

Pazljivo sam procitao tvoj post i mogu da ti kazem sledece.

Nokiu 5210 kao i ericsson t65 bih, makar ja ODMAH i startu odbacio jer mislim da nemogu da se porede sa ova dva preostala modela. Nebih sada mnogo obrazlagao kako i zasto ali moje misljenje je da su oba telefona dobra ali da ipak nisu ni priblizno u tom rangu kao s45 i me45.

Kao sto znas ja sam i pre imao najbolje moguce misljenje o SIEMENS-u, a od kada sam kupio ME45 to misljenje sam jos i to znacajno unapredio. Stvarno EKTRA,EKSTRA kvalitetan telefon i PRVI telefon koji sam ja video i imao na koga nemogu da izreknem ni jednu, ali BAS NI JEDNU JEDINU ZAMERKU, znaci po meni SAVRSENSTVO.

Kao sto verovatno vec i znas ME45 i S45 su dva IDENTICNA telefona po svemu osim po izgledu i to je ujedno i jedina razlika pa tako koji od njih da uzmes zavisi jedino od tebe i tvog ukusa i koji ti se vise svidja. Ja licno sam bio ubedjen da cu uzeti S45 a onda sam se u poslednjem trenutku kada sam ih oba u radnji uzeo u ruke i video, ipak odlucio za me45 i uopste mi nije zao zbog toga. Naravno zestoko sam se dvoumio ali sam na kraju ipak odlucio i kazem mislim da sam dobru odluku doneo.

Sto se tice pratece opreme, mislim da je to sto ti je taj prodavac rekao krajnje smesno. Mislim da je to smesno iz prostog razloga sto kao sto znas mentalitet naseg naroda je takav da ce te uglavnom svako kad god moze i gde god moze zavuci i zajebati te za nesto. Zbog toga mi je krajnje smesno da sada ispada da neko trpa sve te stvari i prodaje ih kao full pack Smile  Nemoj biti naivan, to niko neradi, bar ne kod nas. Drugo kao sto sam ti rekao i kabl je original kao i cd sa software-om i to imas znaci kad ubacis cd onaj autorun pa se tu lepo otvori prezentacija telefona radjena u flash-u i tako dalje, sto znaci da je cd takodje sto se i spolja moze videti original a ne neki sniman, sto opet znaci da to sto ti je taj prodavac rekao nije tacno jer kao sto znas jedan takav original cd se nemoze kupiti zasebno i siemens ga nebi ni pravio da nije planirao da ga daje u full pack-u. Znaci to ti je najbolji dokaz da te je taj prodavac slagao.Drugo mislim da i na zvanicnom SIEMENS sajtu pise da sve to dobijas u full pack-u. Mozda on stvarno kupuje original telefone ali onda po starom srpskom obicaju vadi svu pratecu operemu i prodaje je posebno.

Ta cena od 400 DM za s45 i 420 za me45 je vise nego povoljna i skoro da je sumnjivojeftina jer je jeftinija za 50 dm od najjeftinije ponude koju sam ja do sada nasao. Znaci pazi sta kupujes da ti nesto ne uvale.

Ja mislim da sam ti dovoljno pomogao i da ces se lako odluciti. Ako uspes da skupis pare nemoj mnogo razmisljati i idi i kupi neki od ova dva modela o kojima sam ti pricao.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uzmi t39 ...
Ma uzmi u principu sta se twebi najvise svidja ... me45 je ok.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
A slusajte sada ovu dileju...
Pokazuj mi jedan tip, tj. taj sto kaze da uz me45 ne ide kabal Smiley cene s45 i me45, kada ono s45 skuplji od me45 za nekih 30dema... ne zna ni on zasto, ali tako stvarno pise kod njih u radnji Smiley
ovo je ludnica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nema tebe Vlado da se javis vise ovde, verovatno si kupio telefon pa si se uobrazio :wink:

Ajde pricaj sta se desava sa telefonom?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Ma nisam, prijatelji.... bio na jednom moreTu, pa na drugom moreTu, spicio para, kupio malo deblji lanchic i otisao mobilni...
ma dobra mi ova 3310, nekako mi prirasla za srce Smiley
Nije to nego 'ocu da uzmem tomos BT, nekog dobrog...

off-topic-->ima li neko tomos BT na prodaju? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tomos
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.