Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada gasi akcelerator ~ Odose 15 miliona evra  (Pročitano 4396 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
uvek ce biti neke vrste "akceleratora"  u tome je poenta svega
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Komisija zna sudbinu akceleratora u Vinči

Prvi regionalni akcelerator pomoću kojeg bi bila omogućena brza dijagnostika raznih oboljenja, a pre svega malignih tumora, trebalo je da bude završen dogodine. Međutim, završetak projekta sada je neizvestan.

Vladina komisija za opravdanost ulaganja u ovaj projekat donela je odluku i sada se čeka da li će ta odluka biti usvojena. U Ministarstvu za nauku i tehnologiju ne žele da kažu kakvu je odluku donela komisija.
- Tek kada Vlada bude donela odluku, bićemo u mogućnosti da odgovorimo na sva pitanja u vezi projekta AIT (Akceleratorska instalacija „Tesla“) - piše u odgovoru „Blicu“.
U projekat je do sada uloženo oko 20 miliona dolara, a ministarka nauke i tehnologije Ana Pešikan nedavno je izjavila da bi projekat mogao biti obustavljen zbog preduge izgradnje. Reagujući na njenu izjavu, Nebojša Nešković, rukovodilac projekta „Tesla“ izjavio je da je predugo trajanje izgradnje akceleratora posledica čestih i dugih zastoja „zbog preispitivanja opravdanosti“, ali i zbog neredovnog finansiranja.
Na projektu je radilo 69 ljudi, od čega polovina istraživači.
U ministarstvu juče nisu mogli da nam odgovore šta će se desiti sa ako se finansiranje projekta obustavi, objasnivši da će sve biti jasno kada se Vlada bude izrazila o celom projektu.

Izvor: Blic 05.10.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Svako od tih postrojenja traži redovna ulaganja (u milionima e) i održavanje. A pošto smo mi izuzetno "bogati" istorijom a ne čvrstom valutom jednostavno ne možemo da izdvajamo novac za takve stvari.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Ja se samo pitam ko je proizvodjac tih bebi ciklotrona i koliko su podmazali ove nase da obustave projekat? Verovatno Siemens, ali videcemo...

Lepo primeceno.
Ovde svaki ministar tripuje da svet pocinje sa njim pa gasi projekte koji su davno zapoceti i na koje je otislo brdo love- i to tako prolazi, nikom nista.

Kladim se da je nadlezni ministar iz DSa.  Smile
Izgubio si. Ana Pesikan - G17+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ista gov.a  Smile to bi mi bio prvi sledeci izbor.

Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Mojne sad da se vadis, rekao si DS, svi smo te lepo culi, aj sad plati pice svima, izgubio si opkladu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Svako od tih postrojenja traži redovna ulaganja (u milionima e) i održavanje. A pošto smo mi izuzetno "bogati" istorijom a ne čvrstom valutom jednostavno ne možemo da izdvajamo novac za takve stvari.

naravno , kakvi crni akceleratori Smile najvaznije je da funkcionishu vitalne institucije ,kancelarija predsednika republike ,minstarstva ,sekretarijati ministarstva ... i da se svi rodjaci,kumovi i prijatelji funkcionera DS zaposle u tim institucijama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Mojne sad da se vadis, rekao si DS, svi smo te lepo culi, aj sad plati pice svima, izgubio si opkladu Smile

Ako je tako onda

A moze i

Pa ko sta vise voli!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 17:26:02 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Projekat koji je trebalo nesto bitno da promeni u dijagnostici na ovim prostorima ...
Nece da mere nivo radioaktivnosti, nece da uklanjaju zaostale granate i radioaktivni materijal, nece da objavljuju obavezne podatke o razvoju kancerogenih oboljenja, nece da obavestavaju javnost o mortalitetu kao posledici bombardovanja 99 godine.
Govna rade onako kako im se cefne i onako kako im se naredi iz momenta u momenat ...
Samo govna i nista vise. A slepi tumaraju u gomili.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 18:34:32 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
i agree
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.