Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:16:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Vlada će i dalje pomagati Zastavi“  (Pročitano 10519 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
dakleko od toga da mislim da ce se to desiti i da oni idu na to! samo kazem koliko situacija moze da bude zamrsena ukoliko nesposobna zastava nastavi sa istom politikom rada i poslovanja!
ali sam ubedjen da zastava ne moze da ispuni njihove uslove!
i ubedjen sam da opel samo pokusava da izbegne carinu i napravi svoj model konkurentnijim!
a sve je to kratkorocno i nije resenje za zastavu!

btw, cefta ima rok trajanja dok clanice ne udju u eu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Taj rok trajanja je dovoljan da se resi sta ce biti sa Zastavom, tj. ili ce se osposobiti i postati konkurentna a samim tim nema bojazni od buduce konkurencije i bez carina, ili ce nestati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
videcemo! Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Kamaro
Ako ti mislis da cemo mi 2010 da udjemo u EU onda si ti veliki optimista i mnogo verujes u Kostunicu... Smile

@za obojicu
Osposobljavanje Zastave i njena profitabilnost i konkurentnost upravo ide u prilog smanjivanju carina i nameta, jer Zastava nece imati bezvezan automobil koji ce morati da brani carinom!
GM je ako sam dobro upucen najveci proizvodjac automobila na svetu i oni nisu neozbiljni da sa nekim sklapaju neki ugovor da bi ga za koju godinu raskidali. Oni su namirisali profit i zato pregovaraju sa Zastavom, a po mom vidjenju kratkorocno im je cilj da se Zastava osposobi za sklapanje Opela, srednjorocno bi Zastava trebala da pocne da proizvodi Opel da bi on stekao status domaceg vozila i samim tim da bi mogli da koriste sporazume Cefta i ostale trgovinske pogodnosti koje Srbija ima, a dugorocno bi mozda mogli da ubace jos neku marku iz familije GM da se proizvodi u Zastavi.
Sto se tice radnika, tu nema dileme, morace da dodje do smanjenja, ali je bolje imati profitabilnu fabriku i zadrzati deo radnika, nego staviti katanac i svima dati otkaz.

A ovo za tehnicku robu je samo odgovor na Danilovo poredjenje...

Gresis...poenta njihovog poslovanja je da se monopol/visoke carine nastave ali sa zanimljivijim automobilima koji biti interesantniji pucanstvu. Ziv je Tito, umro nije...nista se kod njih nije promenilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
eh, ništa nije nemoguće, ALI...

nije meni problem tehnologija, za 3000e ni ne možeš da očekuješ nešto više, al je problem što ni taj krš nije sastavljen kako treba, aj razumem ladu nivu, to je radna mašina koja se baci kad crkne jer košta manje nego komplet guma nekog ozbiljnog terenca, al ta niva pređe 100 000 km i isplati se, moj yugo je bio u odličnom stanju, al je na 30 000 trebala generalna da se radi, sramota, toliko ta ista dacia daje garanciju, ako ne i više

Dacia je oduvek imala partnerstvo sa renaultom, ko zastava sa fiatom, baksuz je bio što italijanska auto industrija zamalo nije bankrotirala, samo smo im mi falili. I dacia je jedini jeftin automobil koji se proizvodi u evropi, praktično novi volkswagen, kategorija koja je zamalo nestala

Škoda je sa druge strane imala tradiciju proizvodnje dobrih automobila  malo matoriji se sećaju sportskih modela od  2000ccm koji nisu bili za šalu

mislim da je sad kasno za zastavu, sem ako neko ne pukne brdo para u nju, a ja ne bi voleo da to država uradi, ako mogu da nađu nekog ludaka da kupi extra, ako ne nek te ljude zaposle negde drugde, nek im daju socijalnu pomoć, kredite, šta već, al nek nas više ne maltretiraju sa domaćim "automobilom"

mislim da sam čitao dve strane ranije kad sam odgovorio   Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 00:39:59 od Sillypuppie »
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
kategorija koja je zamalo nestala

ne boj se, jeftini automobili su buducnost!
vec se cuju glasine da je skoda preterala, udarila je na samu kevu folcwagena, i da je dobila recesione biznis planove za sledecu godinu!
ne vredi, postoji poredak! a postoji i interes! meni je zastava smesna u celoj prici!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
ma ne bojim se ja za jeftine automobile, nego me plaši to što bi pre teo da kupim skup  Smile

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
a to ti je boljka!
jbg, sinovac, malo se pomuci i eto ga!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Zastava 10 i na stranim tržištima
15:33 -> 17:03 | Izvor: Tanjug
Kragujevac -- U prva četiri meseca ove godine na domaćem tržištu je prodato 1.450 automobila "zastava 10".

Prošle godine je prodato 3.301
Prošle godine je prodato 3.301 "zastava 10"
Direktor marketinga kragujevačkog preduzeća Zastava auto Srđan Dejanović je naglasio i da se "zastava 10" prodaje i na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske i od nedavno Makedonije, gde je od 10. maja “zastava 10“ posredstvom firme Mak auto isporučeno 13 automobila.

On je naveo da, prema ugovoru sa partnerom iz Bugarske, u tu zemlju Zastava auto treba da isporuči 200 "zastava 10", a prva isporuka krenuće do kraja meseca. U Hrvatsku je izvezeno 162 automobila, a u toku su pregovori sa potencijalnim partnerima iz Crne Gore, Albanije i Rumunije kako bi se "zastava 10" prodavala i na tim tržištima.

Dejanović je podsetio da je prošle godine prodato 3.301 "zastava 10", da se proizvode u pogonima italijanskog Fijata, a da će se sklapati u Kragujevcu, prema ugovoru iz septembra 2005. između italijanske fabrike i kragujevačkog proizvođača automobila. On je najavio da će u junu krenuti probna proizvodnja tog automobila i u kragujevačkim pogonima koji se neće odmah naći na tržištu, već će serijska proizvodnja "prema ranijim planovima, krenuti u julu".
www.b92.net
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:16:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.