2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Visoke kazne za čelnike Zvezde?  (Pročitano 2111 puta)
16. Avg 2006, 13:06:09
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Visoke kazne za čelnike Zvezde?
Disciplinska komisija KSSCG je, kako prenosi dnevni sportski list 'Sport' u izdanju za sredu, donela odluku da čelne ljude KK Crvena zvezda drakonski kazni zbog incidenta u drugoj utakmici finalne serije plej ofa. Generalni menadžer Zvezde Igor Žeželj kažnjen je sa dve godine, predsednik Skupštine tog kluba Živorad Anđelković sa godinom, a tim menadžer Nebojša Ilić sa šest meseci zabrane vršenja bilo kakvih dužnosti u košarci.

Prema pravilniku iz Statuta KSSCG, Žeželj je sankcionisan po članu 93. stav, prema kojem se "onaj ko vređa ili fizički napadne takmičara, delegata, sudiju, gledaoca, trenera ili funkcionera na utakmici ili van košarkaškog terena kažnjava zabranom vršenja dužnosti najmanje šest meseci". Kada je reč o Anđelkoviću, on je kažnjen po članu 85. stav 2. koji glasi: "ko se na javnom mestu nedolično ponašao kao član košarkaške organizacije, kazniće se zabranom vršenja dužnosti do godinu dana i novčanom kaznom". Ilić je "stradao" po službenoj dužnosti, jer član 96. stav 2. kaže da se, "ukoliko gostujući klub kod utakmica visokog rizika ne preduzme odgovarajuće mere, službeno lice kažnjava vremenskom zabranom vršenja dužnosti".

"Ništa novo o ljudima koji vode naš Savez, ovi postupci dovoljno govore o njima... Ipak, emocije ne mogu da mi zabrane, a ja ću ih prema Zvezdi pokazivati i sledeće sezone," kratko je prokomentarisao predsednik Skupštine Crvene zvezde Živorad Anđelković, potvrdivši vest o kaznama.

Savez nije objavio ove odluke jer su prvostepene, a biće javne i validne tek kada ostanu pravosnažne, odnosno posle isteka roka za žalbe. 'Sport' saznaje i da 'crveno-beli' pripremaju žalbe na odluke Disciplinske komisije KSSCG.

(02. May 2007, 21:45:33)
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
KK Crvena zvezda: Nećete nas uplašiti
Sreda, 16. avgust 2006. 16:53

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je u sredu ogorčenje drakonskim kaznama koje su disciplinski organi Košarkaškog saveza izrekli čelnicima kluba i poručio je da ga niko neće zaustaviti u zauzimanju liderske pozicije u srpskoj košarci.

"Izgleda da čelnim ljudima i nekim zaposlenim u Savezu smeta što je naš klub iz godine u godinu sve jači kako organizaciono, tako i rezultatski. Izgleda da im teško pada što smo počeli da stvaramo svoje igrače, što vraćamo neke naše reprezentativce u zemlju, što smo uspeli da vratimo i Dragana Šakotu u Srbiju. Posebno se teško prihvata činjenica da je trener KK Crvena zvezda ujedno i trener naše reprezentacije. Problem predstavlja i odličan status KK Crvena zvezda u regionalnim i evropskim košarkaškim institucijama, pre svega Goodyear ligi i ULEB-u. Čini se da ih velika količina rada i energije u našem klubu zabrinjava, umesto da služi kao model", poručila je Crvena zvezda.

Saopštenje crveno-belih usledilo je posle kazni Košarkaškog saveza čelnim ljudima kluba sa Malog Kalemegdana.

Generalni menadžer Crvene zvezde Igor Žeželj kažnjen je sa dve godine zabrane rada. Potpredsednik Upravnog odbora kluba Živorad Andjelković suspendovan je na godinu dana, a tim menadžer Nebojša Ilić, kao službeno lice kluba, suspendovan je na šest meseci. Oni su kažnjeni zbog ponašanja u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa protiv Partizana, kada su posle incidenta sa policijom i navijačima odlučili da ne vrate ekipu na teren.

U reagovanju na visoke kazne, KK Crvena zvezda je ocenila da su time čelni ljudi KS SCG i KSS
potvrdili ono što čine godinama - ometaju KK Crvena zvezda i njegove predstavnike u procesu zauzimanja mesta vodećeg kluba u Srbiji i regionu i reformisanju i modernizaciji domaćeg takmičenja.

"Poruka iz Crvene zvezde je jednostavna: ne možete nas vratititi unazad i zatvoriti u okvire koje Evropa ne priznaje. Ne možete poništiti našu viziju kažnjavanjem i destrukcijom. Ne smete anatemisati Zvezdu, samo što pripada naprednom delu Evropske košarke i predstavlja izvor pozitivne energije u našem košarkaškom sportu!"

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Otisli indijanci u evropu pa ne znaju kako da se ponasaju !
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Pukni... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson p900
Za onakvo ponasanje kazne im dodju ko nagrada---u zatvor bre.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
daj boze da ne odu u zatvori pa da partizan bude sampion i narednih 5 godina...
bas mi se svidja njihov nacin vodjenja kluba i njihove cuvene ambicije za sezonu "onu tamo"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung G880
@grobare koji se javljaju gore

Bitno je da su vasi svi posteni i da se kontrolisu.

Videli ste kako je divac pricao sa zezeljem tako da bolje da cutite.

Jer ipak i dalje smrdite na petrolej od fenjera koji nosite iz godine u godinu u evro ligi.

I zapamti te da se sve vraca tako ce vam se vratiti za sve "postene" titule.
Prisetite se petrazelke i tikve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i

Jer ipak i dalje smrdite na petrolej od fenjera koji nosite iz godine u godinu u evro ligi.

Mesas fudbal i kosarku!  Smile
Bolje je pitanje kako je Zezelj pricao sa Divcem???  Smile
Zvezda od sebe tera sve svoje bivse kosarkase, sto nije nikako dobro!
U kosarci smo daleko organizovaniji klub od Zvezde i to je svakom normalnom coveku jasno!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Citat
U kosarci smo daleko organizovaniji klub od Zvezde i to je svakom normalnom coveku jasno!  Smile

Tu si apsolutno u pravu. Prosle godine smo imali mnooogo jak tim, i ne znam sta im je trebalo da prodaju igrace, ULEB bi bio nas sigurno...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung G880

Mesas fudbal i kosarku! Smile
Bolje je pitanje kako je Zezelj pricao sa Divcem??? Smile
U kosarci smo daleko organizovaniji klub od Zvezde i to je svakom normalnom coveku jasno! Smile

Ne razumem zasto je pitanje kako je zezelj pricao sa divcem?Gledao sam razgovor par puta i divac se poneo kao ulicar,prozivajuci zezelja,koji je visoki funkcioner kk cz,i govoreci mu da je indijanac.

Moram da ti kazem da ste orgarnizovaniji od nas kada je kupovina sudija u pitanju.
A to ti kazem zato sto poznajem jednog od clanova viskog rukovodstva kk partizan koji mi je rekao u fazonu:"ko vam je  kriv sto ne kupujete sudije a imate vise para od nas".

Nisam mesao fudbal i kosarku nego sam ti dao primer kako vam se sve vratilo sto namestate i fudbalske utakmice.

Pa sada niti imate tribinu,niti imate neke rezultate a ko zna kada ce da odu Zeka i Bjeka.

Citat
U kosarci smo daleko organizovaniji klub od Zvezde i to je svakom normalnom coveku jasno! Smile

Tu si apsolutno u pravu. Prosle godine smo imali mnooogo jak tim, i ne znam sta im je trebalo da prodaju igrace, ULEB bi bio nas sigurno...
Pravicu se da si ozbiljno napisao ovo gore.
Prosle godine nismo imali normalnu ekipu a kamoli mnogo jak tim.
Prosle godine smo imali zmagove pulene + nove igrace koje je sakota doveo manje vise na brzinu.
Ako pratis rad kk cz seti se da je sakota lepo rekao da ova ekipa nije njegva prava selecija igraca nego trenutno najbolje resenje.
Tako da sto se mene tice jedino jos cekam da ode radivojevic i zao mi je sto je otisao O'bennon.sve ostali je u redu.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 12:00:37 od Vlidi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Ne, bio sam ozbiljan..
Dragojlovic nam je otisao, on i Jeretin su bili mnogo dobar tandem. Meni je najvise zao sto je Dragojlovic otisao, posle O'Bennona.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung G880
Ne, bio sam ozbiljan..
Dragojlovic nam je otisao, on i Jeretin su bili mnogo dobar tandem. Meni je najvise zao sto je Dragojlovic otisao, posle O'Bennona.
Dragojlovic je centar koji moze da igra protiv atlasa ili mega ishrane.A kada treba da sacuva papadopulos ili polarni medved miloje,dragojlovica nigde nema.I moram ti reci da sam bio veoma happy kada sam cuo da odlaze jeretin i subotic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
E stvarno si neverovatan! Zvezdu je drzava spasila da ne ispadne u drugu ligu, pre koju godinu. Partizan ne namesta utakmice, niti kupuje sudije! To sto ovde moze svako da se javi i da kaze kako poznaje ovog, onog, to je vec druga stvar!  Smile
Sta fali kaznama protiv Zvezde? Da nisu trebali da ih pomiluju!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung G880
Da zvezda je kupila 2 zadnje utakmice te godine da ne ispadne iz lige.
A ako ti stvarmo verujes da partizan ne kupuje sudije i ne salje ih na letovanje.Onda se moje diskusija sa tobom zavrsava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Partizan bi bio kaznjen da toliko namesta utakmice, kao sto se prica. Pa i u gudjerligi smo boljii od Zvezde. Dve godine zaredom igramo finala!
Zvezdina uprava je sa toliko mrznje prema Partizanu pokazivala pred finale play-off-a i zato se desilo, sve sto se desilo! Ali sve je to iza nas, krece nova sezona i videcemo kako ce biti. Te price da Zvezda ne moze da osvoji titulu, zbog Partizana su u najmanju ruku budalaste. Zvezda nema tim za titulu, nema dovoljno kvalitetne igrace i ne znam u kojoj sezoni je Zvezda mislila da moze da osvoji titulu. Hemofarm je daleko jaci protivnik Partizanu bio poslednjih par godina.
I ne znam sto je Zvezdasima toliko cudno kada Dule kaze, nase prvenstvo nam je najvaznije! To je sasvim logicno, dobro je igrati i u Evropi, ali nemamo za Evroligu kvalitet, a ni novca da nesto uradimo.
Samo mi reci, koga vise postujes Divca ili Zezelja?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
cigani treba da vas je sramota sto vam je zezelj visoki funkcioner kluba i mislim da je rec indijanac koju je divac izgovorio blaga za njega...uostalom vi i niste nista drugo nego kosarkaski indijanci priznali to ili ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.