Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ex-Astrologija: 13. jul -- nepovoljan dan za pocetak drzavnosti.  (Pročitano 5077 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@Tralalalala

Jako tipicno za tebe, kad ostanes bez argumenata pocnes da vredjas sagovornika a pri tom nemas pojma sa kim razgovaras. Da hocu da se spustam tako nisko kao ti imala bih i ja ponesto da kazem, al mislim da nisi vredan toga Smile

montenegrina:

Tipicno za tebe: cim nemas argumenata pocnes da kukumavcis kao Kalimero.

Tvoji argumenti su pobijeni cinjenicama. Nisi bila u pravu.

"Narod Crne Gore" nije zeleo da se odcepi, jer trecina tog naroda na osnovu ilegitimnih "propisa" nije imala prava ni da glasa, a od ove dve trecine koje su imale pravo glasao je samo jedan deo, a od tog dela samo malo preko pola je zelelo da se odcepi.

Dakle, pricala si besmislice i/ili svesne lazi o tome sta "narod Crne Gore zeli".

A da ne znam ko si -- ne znam. Pretpostavljam da si zena. A zene -- narocito iz istocne Evrope -- kriminalac koji vodi Crnu Goru je zloupotrebljavao na najgori moguc nacin.

To sto ti umisljas da si bolja od devojcica od 16 godina prinudjenih potpuno protiv njihove volje na prostituciju (odnosno da je to nesto sto tebi ne bi moglo da se dogodi) ukazuje prvo na potpuno nepoznavanje problematike (jer najmanje cetvrtina, ako ne i polovina tih zena je oteta), a drugo na odsustvo empatije.

A  nemogucnost saosecanja je jedna od najtipicnijih karakteristika shizofrenije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Prvo se zapitaj da li si ti normalan pa onda deli drugima dijagnoze, jer niko normalan ne bi mogao da toliko lupeta i daje sebi za pravo da vredja druge samo zato sto nije u stanju sebi da prizna da nije u pravu.

Sto se mene tice, ti mozes da mislis o Crnoj Gori sta god hoces, da prosipas statistiku i brojke za koje ama bas nikakvih dokaza nemas, vec si umislio ko zna sta, to me zanima ko lanjski sneg. Uostalom, nisi jedini koji ima nesto protiv Crne Gore, takvih je na sve strane. Medjutim, te gluposti koje pises o meni, te dijagnoze i psihoanalize ostavi za sebe jer stvarno tako zvucis suvise nezrelo za jednog profesora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
montenegrina što se nerviraš.taj nema pojma šta priča.u Hr je 90% bilo za odcjepljenje pa takvi kao on kažu da to nije većina.

to su matematičari koji su uvjek u minusu ali imaju jaku priču.

ako je profesor ne znači da je dobar čovjek.

pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Prvo se zapitaj da li si ti normalan pa onda deli drugima dijagnoze, jer niko normalan ne bi mogao da toliko lupeta i daje sebi za pravo da vredja druge samo zato sto nije u stanju sebi da prizna da nije u pravu.

Sto se mene tice, ti mozes da mislis o Crnoj Gori sta god hoces, da prosipas statistiku i brojke za koje ama bas nikakvih dokaza nemas, vec si umislio ko zna sta, to me zanima ko lanjski sneg. Uostalom, nisi jedini koji ima nesto protiv Crne Gore, takvih je na sve strane. Medjutim, te gluposti koje pises o meni, te dijagnoze i psihoanalize ostavi za sebe jer stvarno tako zvucis suvise nezrelo za jednog profesora.

Brojke su tacne, protiv Crne Gore nemam nista -- to sam objasnio na samom pocetku.

Naprotiv, postujem cestite stanovnike Crne Gore koji su glasali protiv (oko 31% ukupnog broja stanovnika sa pravom glasa) i onih 30% koji su spreceni da glasaju jer zive u Srbiji.

Dakle, jos jednom: nista nemam protiv Crne Gore ili ovih gore navedenih 61% stanovnika Crne Gore, niti protiv onih koji nisu izasli da glasaju, samo protiv ove trecine crnogorskog separatisticko-kriminalnog olosa koji su se odcepili.

A to ko nije normalan si vec vrlo jasno pokazala podsmeshljivim komentarima o toboze tvojoj superiornosti nad devojkama koje je separatisticka lopurda podvodila i prodavala, a i ovim sad potpuno paranoicnim nastupom. (Shizofrenija, doduse, cesto ide uz paranoju.)

Najzad, zanimljivo je da ti podrsku pruza jedna moralna nakaza koja se na ovom istom sajtu izrugivala Jasenovcu, zbog cega sam ga banovao, a onda se to isto dovuklo pod drugim nickom. -- Neka ti je na cast!

Ooops, naravno, ti ne znas sta rec "cast" znaci. Tja... onda nista...

« Poslednja izmena: 06. Jun 2006, 17:29:17 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Posle ovog posta jedino mogu da se raspitam za neku dobru psihijatrijsku ustanovu i preporucim ti je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A ne!!

Racun za svoje lecenje ispostavi svojoj voljenoj separatistickoj lopurdi.

Mozda te onda postedi toga da mu psotanes objekat trgovine ljudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
That's all folks....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@Montenegrina

Smile Smile Smile

Ne opterecuj se glupostima. O Crnoj Gori pricaju oni koji nista ne znaju o njoj, i nikad nisu ni bili u prilici da saznaju istinu o Crnoj Gori. Kroz istoriju su je svi svojatali a ona je ostajala svoja. Nek nam je vjecna i srecna.....
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.