Pozdrav ljudi, obracam se sa molbom da mi pomognete u vezi obrade jedne slike. Odmah da kazem da se u fotosop uopste ne razumem, a pretpostavljam da je nekim majstorima ovde to posao koji mogu brzo da urade. Hteo bih klincu da odstampam neku sliku na majici, pa evo u cemu je stvar.
Evo imam prve dve slike kao materijal (Slika 1 i slika 2), a to bi trebalo da na kraju bude kao poslednja slika (normalno, ne kao moja posto sam grubo samo nacrtao da bih objasnio).
Dakle glavna figura je Sonic (slika 1), a iznad njega bi trebao da stoji natpis tj. logo Sonic sa slike 2.
Ako nek moze da mi uklopi te dve slike u jednu, ali da pozadina te nove slike bude bela posto je bela majica u pitanju. Znaci samo glavni junak i iznad njega natpis sonic, uopste ne treba da ima ovih plavih senki i onog natpisa ''tm'' u desnom uglu. Samo ona zuckasta slova ''Sonic'' i crveno slovo ''X''. Eto ako je neko voljan, bio bih mu zahvalan, ostavio bih mu mail. Sutra je rodjendan klincu pa rekoh da to nekako zavrsim. Unapred hvala i za sva dodatna objasnjenja se javljam.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!