Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:39:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lavirint 3D  (Pročitano 1355 puta)
22. Maj 2007, 12:33:27
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Evo, ja opet odlucio da pravim igru. Video izaso novi Game maker 7 pa reko aj da ga isprobam. Ono, isti GM 6, samo sto pravi neki novi GM file, koji 6-ica ne moze da otvori 
I ja lepo uzeo, poceo da citam tutorijale, i dosta toga naucio, i shvatio sam da sa svojim znanjem mogu da napravim jednu lepu 3D igru (nadam se i zanimljivu). Kao sto ime kaze, bice to jedan lavirint.
U pocetku sam mislio da to bude samo jedan obican lavirint, bez ikakve radnje bez icega, samo treba da nadjete put do izlaska. Onda sam shvatio da to moze malo da se ulepsa.
Evo kako odprilike ide radnja:
Vi ste jedan uspesan gradjanin, i na svoju dobru ideju, iz Amerike (vi ste Srbin) vam stize ogromna suma novca (oko 100000 $), vi shvatate da mozda nije pametno drzati ih u banci i zato uzimate polovinu (500 000$), medjutim, neki nepoznati lik vas je sve vreme cekao ispred banke, napucava vas, uzima vam torbu, i pocinje da bezi. Vi se brzo pridizete, i jos ga vidite na nekih 50-100 m rastojanja. Pcinjete da trcite za njim, i vidite da ulazi u neku kucu ili tako nesto. Ulazite i vi tu, i onda pocinje igra. Shvatate da se nalazite u lavirintu, i pocinjete da lutate u nadi da ce te pronaci lopova. U lavirintu ce se nalaziti razne oznake na zidovima (kako bi vam bilo lakse), i neki ljudi. Neki ce biti isto tako opljackani, koji su se izgubili, i oni ce vam pomagati i govoriti gde je otisao covek, a neki ce biti prijatelji lopova, i oni ce vam govoriti pogresan pravac (na vama je da odlucite dal ce te da im verujete).
Za sad, igra ce sadrzati jedan nivo, tacnije bice samo taj jedan lavirint, ali mnogo tezak.
Kada stignete do kraja, vidite mnoooogo ukradenih para, znaci mnogo, i vidite jedno dugme, pritisnete dugme, i tako se otvara jedan zid (koji je ostvari pokretna vrata), i da se ne bi vracali opet ceo put, vi ste u stvari odmah na pocetku kad prodjete tu, i samo izadjete, i tu je kraj igre.
Tako nekako izgleda prva verzija, u narednim sam mislio da ima vise nivoa.

E sad, sve sam programirao, i lepo izgleda, texture za zid imam, ali cu i sam da pravim neke. Pod i plafon takodje imam, ali cu ih zameniti.
E sad, texture ljudi, kao i intro nemam, pa ko hoce moze da pomogne. ja sam i u manjku sa vremenom, imam sad prijemni, tako ta sranja, pa pola raspusta nisam tu, tako da igra mozda nece skoro.
Nivo imam nacrtan na papiru (nije dovrsen), ali ga crtam u skoli

Epa sad me zanima kakva su vasa misljenja o igri, i da li vam se svidja.
Takodje, ko hoce da pomogne, moze da mi se javi na msn: zdravkovicdusan@hotmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
pa zar niko nema misljenje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy S+
Pa brate baci neki screen pa cemo ga mozda i imati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Vi ste jedan uspesan gradjanin, i na svoju dobru ideju, iz Amerike (vi ste Srbin) vam stize ogromna suma novca (oko 100000 $), vi shvatate da mozda nije pametno drzati ih u banci i zato uzimate polovinu (500 000$)

hahaha pola od 100000$ je 500000$ hahaha
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC HD2
pa dobro greska u kucanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
A ti nikad nisi pogresio,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa iskreno ako napraviš dobru mozgalicu od svega toga onada samo napred, ali nisi nešto preterano dobro opisao! Ideja ti je genijalna, jer na tržištu i onako nema igara za razmišljanje, tako da se jedna poveća količina, naročito starijih gamera uželela ovakvih stvari. Samo nemoj da preteraš sa težinom, jer će onda biti dosadno. U koliko ti konačna verzija bude dobro odrađena možemo da se dogovorimo o portovanju igre na na PPC i smartphone! Pošto je Microsoft najavio da će uskoro izaći prvi directX za ove dve platforme, tj. da će sva lepota 3D grafike biti dostupna na njima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ninja only

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 531
Zastava RS
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla es61
mob
Samsung 
A zasto to ne bi bila 2d igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 22:39:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.