Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 09:33:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vip orgije  (Pročitano 1771 puta)
26. Okt 2008, 01:49:11
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Najbolja eskort devojka u Srbiji za Pressmagazin otkriva sve tajne VIP orgijanja, kakvi su političari i biznismeni u krevetu, šta je to kokainski seks, kako se za godinu dana zaradi i do 400.000 evra i još mnogo toga

Ona izgleda kao da se upravo spremila za takmičenje za mis sveta. Manekenske proporcije, prirodno lepa plavuša, doterana do savršenstva. Nenapadan vrhunski nakit i najskuplja odeća na njoj ne odudaraju od prirodnog šarma i inteligencije koja je više nego očigledna posle nekoliko rečenica. Lako bi mogla da prođe u bilo kojem holivudskom blokbasteru glumeći zanosnu šeficu svetske korporacije koja vrti milijarde. Ona je zapravo najbolja i najtraženija eskort devojka u Srbiji, koja je najstariji zanat na svetu dovela do nivoa nauke i zarađuje između 250.000 i 400.000 evra godišnje!

Do nje ne može svako da dođe. Posle nekoliko provera i višenedeljnog ubeđivanja, pristala je da otvori dušu za Pressmagazin. S našom ekipom videla se u jednom poznatom beogradskom kafiću, popila sok i legitimisala nas "za svaki slučaj". Posle nekoliko minuta otišla je svojim poslom, diskretno ostavivši ceduljče s brojem telefona i terminom: zvati je u sredu u 14 sati. Ovo što sledi je njena telefonska ispovest, koju su nam kasnije potvrdili i drugi, pouzdani izvori. Da ubrzamo jer je ovo intervju koji plaćamo na sat.
Odmah da bude jasno: neću da se pominje moje pravo ime, a da vam nije palo na pamet da puštate fotografiju koju ste snimili u kafiću. Izgubila bih klijentelu, ne želim da se u Skupštini čuje: "Videli smo te s onom kurvom iz novina", kao ni da moja uža porodica sve ovo čita. Na kraju, imam i dva legalna posla, dobro mi ide privatna firma, a od jedne vrste javnog pojavljivanja takođe imam dobru zaradu.

Ali znam da vas to ne zanima. Dakle, videli ste me kakva sam. Sve na meni je prirodno, jedino sam pre godinu dana malo zategnula grudi. Rođena sam Beograđanka, imam 33 godine, a ovim poslom se bavim već osam godina. Imam fakultetsku diplomu, tečno govorim engleski i francuski jezik, dobro se snalazim i sa španskim i italijanskim. Mislila sam da ću u životu zarađivati baveći se "društveno priznatim poslom", ali evo i ovde uspešno plivam godinama. Ne žalim se, nije ovo loš posao, lepo se živi. A sve je počelo kad sam imala 25 godina. Tad su u modi bile tzv. devojke za poslovnu pratnju, saloni za masažu. Upoznala sam se s jednom devojkom koja se tada bavila samo visokom prostitucijom. Ona me je uvela u posao, a kasnije mi ostavila svu klijentelu jer se srećno udala za milionera i sada odgaja dečicu u inostranstvu.

Tremu sam imala samo prvi put. Nije me bilo strah onoga što treba da uradim, brinula me naplata. Sat je tada bio 300 maraka. A za bakšiš sam dobila još 300! Da se ne lažemo, svidelo mi se. I dan-danas volim svoj posao. Nema boljeg afrodizijaka od love i nikad se nisam pokajala. Čak mislim da sam veoma srećna osoba i imam osećaj da mi je ceo život godišnji odmor.

I tako sam ušla u posao eskorta. Ali, ja sam radoznala osoba, a volim da kad nešto radim - uradim to perfektno. Zato sam izučavala veštine gejši i poznatih evropskih kurtizana. Čitala sam razne knjige, na internetu nalazila mnogo korisnih stvari za moj biznis. Od psihologije, preko zavođenja do raznih seksualnih tehnika. Brzo sam se pročula u vodama VIP prostitucije, postala sam tražena. Šta da vam pričam kad je jedan stariji gospodin pre nekoliko godina dao 1.000 evra samo da bi spavao na mojim grudima?!

O zaradi i klijenteli ću vam kasnije sve ispričati. Treba da znate da ovo nije posao - našminkaš se, obučeš minić i odeš da odradiš muškarca za pare. Ne! Ako si profi, ovaj posao podrazumeva 24-satno radno vreme, stalno učenje i ulaganje u sebe. Vidi ovako, ja svaki dan minimum tri sata odvojim za izgled, sat vremena u teretani, barem sat na masaži, a kod frizera moram da idem svaki drugi dan. A gde je tu depilacija, šminkanje, kupovina garderobe i obuće... Za profesionalni nastup imam specijalne pripreme. Da bi mi svaka mušterija bila zadovoljna, radim posebne erotske vežbe specijalnim tegovima. To je japanska tehnika iz 14. veka. Genitalni mišići se neizmenično stežu i opuštaju oko tega u obliku manjeg jajeta. Rezultat je takav da se i najmanje obdaren muškarac oseća kao da prodire u veoma uzak prostor, što mu veoma imponuje.

Dalje, ja barem dva sata dnevno provedem na internetu ili gledajući vesti jer moram da budem upućena u sva zbivanja u zemlji i svetu, u muziku, sport, politiku... I ono najvažnije, meni godišnje ode između 30.000 i 40.000 evra u ulaganje. Evo, pa računaj: kod frizera svaki drugi dan, to ti je 1.500 evra, ekskluzivni veš me košta od pet do sedam hiljada evra godišnje jer je za jednokratnu upotrebu ("viktorija sikret", "perla"), par svilenih čarapa je 50 evra, znači, 2.000 evra godišnje, sandale su u proseku 500 evra po paru, jedna markirana haljina je 1.000, suknja i sako oko 1.500, vrhunska šminka 10.000 evra za godinu dana (jedna piling krema je 200 evra), na fitnes ode 2.400 evra, na masažu i aroma terapiju 3.000 evra... Srećom, nakit i parfeme dobijam na poklon.

Ali je zato zarada vrhunska. Godišnje mogu da zaradim i do 400.000 evra, što je suma koju obični smrtnici mogu samo da sanjaju. Do mene se dolazi samo preporukom, bavim se nezavisnim eskortom, što znači da nema podvodača. Neke moje koleginice imaju sajtove gde nude svoje usluge, ali se na te veb-stranice ide samo s preporukom. Zainteresovani prolazi rigoroznu kontrolu kako bi došao do devojke koja ga zanima. Meni to ne treba jer sam u poziciji da biram s kim ću i gde ću. Mogu da otkačim svakoga ko mi se ne sviđa, a moji stalni klijenti znaju da treba da zakažu nekoliko nedelja unapred. Pojavljujem se u elitnom hotelu u zakazanom terminu, predstavljam se kao gost. Nekad izvodim striptiz ako je muškarac sramežljiv. Odlazim kada želi na spavanje. Pozdravimo se, on kovertu s novcem stavlja u moju torbicu. Nikad ne brojim i skoro uvek bude više od dogovorenog.
Koja mi je tarifa? Sve zavisi. Veče sa mnom je 1.000 evra. Za te pare dobija osam sati druženja koje počinje večerom, izlaskom u najbolje klubove. Ako je stranac, idemo i u obilazak grada. Seksa ako bude bude, ako ne, nikom ništa. Vikend naplaćujem 2.000 ili 3.000 evra, zavisi da li je mušterija stara ili nova. Podrazumevaju se avionska karta ili luksuzna kola, troškovi smeštaja i šoping. Ako idemo u Istanbul, ne vraćam se bez nakita. Jednom sam odatle došla s tri kilograma zlata! Nedelju dana sa mnom košta oko 6.500 evra. Obično idemo u Hrvatsku, najpopularniji su Zadar i Split. Tada vreme najčešće provodimo na jahti. Ako idemo u Crnu Goru, u pitanju su Sveti Stefan i Miločer, mada u poslednje vreme često idem helikopterom u vile mušterija. Najbolje zarađujem na godišnjim odmorima, oni traju 10-15 dana, a jedan dan košta od 1.000 do 1.500 evra jer sam 24 sata u pripravnosti. Žurke koštaju 1.000 evra za noć i uglavnom idu po tri devojke, a pred zoru svaki klijent izabere jednu. Ako neko hoće seks sa dve devojke, to ga košta dodatnih 1.000 evra.

A klijentela probrana. Političari, biznismeni, ljudi iz džet-seta, sportisti, stranci... Ne smem da ti kažem nijedno ime, ali ima ih i iz bivših režima, bivših i sadašnjih glavešina iz policije, vojske, DB-a. Ma kakva ekonomska kriza! Zovu me k'o blesavi. Zanimljivo je da, kako koja vlast dođe, tako menja stanove i vile u kojima se viđamo. Ima jedno pet vila na Dedinju i Senjaku, desetak stanova u centru grada i toliko na periferiji i stalno ih menjaju da ne bi bili provaljeni. Nekad promene i po dva-tri automobila dok ne dođu na odredište, paranoja. Kad žive duže u Beogradu, stranci biznismeni i diplomatski kor radije se opredeljuju za stanove u Kralja Petra, kod Autokomande, stan kod Kalenića i stan u Dalmatinskoj. Mada, nepisano je pravilo da se 90 odsto poslova s njima završava u "Hajatu".

Što si toliko zapeo za političare? Evo, reći ću ti da su socijalisti galantni, opušteni u seksu i zezanju. Ovi drugi su, čast izuzecima, pod stresom, ozbiljni su, a često ne stignu do seksa koliko se ubiju od alkohola i kokaina. Doduše, ima jedan demokrata, čuveni političar koji voli sve. Opušten je, zabavan, uvek dolazi u blindiranim kolima po mene i provedemo dan zajedno. Nekada povede i kolegu. Ima svačega. Jedan sada već bivši policijski general mnogo je više voleo zezanje od seksa. Često smo išli u omiljeno mu lovište Karađorđevo i pravili bahanalije do zore. Onda je odjednom nestao. Čula sam da je novoj miljenici kupio stan. Jedan od poznatijih mlađih političara pravio je momačko veče s drugovima, a prema iznajmljenim devojkama se ponašao kao da je maloletan. Otkad se oženio, potpuno se povukao od eskort dama. Oni stariji i iskusniji spremni su i na neshvatljive poduhvate. Tako me je jedan političar posle liposukcije, sav u zavojima, pozvao na druženje da pokaže šta sve može i u takvim okolnostima. Nije pokazao ništa. I jedan političar iz prethodne vlade pokazao se kao vrlo mračan tip, bahat i bezobrazan, a u krevetu ne može ništa da uradi. Mogu ti reći da su crnogorski političari mnogo galantniji i kulturniji od naših. Čuvene su njihove žurke u Miločeru. Jednom sam i ja išla kao ispomoć. Tamo je bila cela vrhuška njihove vlade. Tajno su me prevezli specijalnim letom i smestili u vilu. Ima kokaina, ali ne preteruju. Na srpskim žurkama neograničene su količine jela i pića i kokaina. Jeftine droge se ne koriste. Žurke sa strancima su opuštenije, bilo da su u Dubaiju, Istanbulu ili u Beogradu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
ma vazi...
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
koja fuxetina.Pa ona je primila,brat bratu,3 kilometra qrca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Bem' ti zivot... Smile 400,000 eura godisnje... Smile

I posle neka neko kaze da se primanje u dupe ne isplati... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 09:33:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.