Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:11:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 818658 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Biljana Jeftić: Moj Aca će plakati zbog sina

Iako su prošla tek tri dana na „Farmi“, Aca Ilić je pre neko veče pustio suzu zbog porodice koja mu veoma nedostaje. Dok je držao sliku sina Ivana u rukama, Aci su se slivale suze niz lice.

Popularni pevač koji je na estradi već trideset godina poznat je kao miran i povučen čovek, koji je dvadeset i tri godine u skladnom braku sa pevačicom Biljanom Jeftić sa kojom ima 11-godišnjeg sina Ivana. Iako su dobili poziv da oboje uđu u „Farmu“, Biljana je odbila zbog sina, a Aca je prihvatio zbog izazova.

Aca je želeo izazov i da se oproba u takvim uslovima. Idejom da uđe na farmu najviše je bio oduševljen Ivan, koji je odmah glasao da tata bude na imanju. Aca i ja sve odluke donosimo zajedno, dugo smo pričali i došli smo do zaključka da pokuša. On je jednom u šali rekao: „Ulazile su i veće zvezde, izdržaću i ja.“ I ja sam dobila poziv za „Farmu“, ali nisam prihvatila zbog sina, ali i zato što smatram da bi bilo suvišno da smo oboje ušli – iskrena je pevačica Biljana Jeftić.

- Aca nije otišao na Goli otok, tako da ne brinem. Ivanu je sve ovo zanimljivo i gleda s te neke dečje strane. On je ponosan na tatu. Aci najteže pada razdvojenost od sina i vidim da je pustio suzu zbog njega. Njih dvojica imaju svoje rituale, pričaju priče pred spavanje, povezani su na jedan specifičan način i Aci će sve to teško pasti. Poneo je moju i Ivanovu sliku da mu bude lakše. Jak je on čovek, izdržaće – priča Biljana.

Aca je dete sa sela, ali se tokom života nije mnogo susretao sa seoskim poslovima. Po prirodi je miran i povučen i upravo zbog toga je sve iznenadio kada je ušao na farmu.

- Prijatelji i kolege su iznenađeni i mnogi su komentarisali da to nije za njega. On je čovek koji je dobar sa svima i jedino strepim zbog mogućih svađa. On se nikada ni sa kim nije posvađao, niti je ikoga uvredio i ne znam koliku količinu uvreda može da podnese. On jednostavno ne ume da se svađa – objašnjava Biljana.

Ona i Aca su na estradi od 1983. godine, a u braku su od 1989. godine. Imaju veoma skladan brak i karijere. Poznati su kao mirni, porodični ljudi koji su van svih skandala estradnog sveta.

Izvor: Blic

Eva: Farma je moja životna uloga!

Iako je dobitnica najznačajnijih filmskih nagrada, ali i priznanja iz oblasti književnog i slikarskog opusa, Eva je pred ulazak na „Farmu” za Press rekla da joj je uloga farmera najznačajnija u životu!

- Iako imam 70 godina, spremna sam na izazove poput „Farme”. Mene prijatelji inače zovu „mrtva ribo”, tako da me je skoro nemoguće iznervirati. Naravno, dobar honorar i avantura su glavni razlozi zbog čega sam se upustila u ulogu svog života.

Da li vam je ovo prvi put da boravite na seoskom imanju?

- Ja sam bila u trupi Ljubiše Ristića u KPGT-u, od toga nema veće „Farme”. A sada imam prilike da se prisetim divnih dana iz prošlosti i da ponovo uplovim u drugačiji sadržaj novog koncepta moderne farme.

Na Pinkovom seoskom imanju susreće se nekoliko generacija i profesija. Šta vas najviše plaši?

- Jedino se boga bojim! Budući da sam veoma pobožna, to mi je jedini strah. Ali verujem da će biti zabavno, naročito za nas farmere. Kao glumicu me zanima kako izgleda da po ceo dan igram ulogu. A pošto smo svi različite profesije, svako će igrati svoju igru. Nisam razmišljala o tome da koristim neku taktiku, ali vrhunac moje profesije biće ako uspem da ne glumim.

Imali ste prilike da vidite sa kim ćete se boriti za nagradu od 100.000 evra! Kako vam izgleda postava ovogodišnjih farmera?

- Nikoga od ovih ljudi nikada nisam videla! Meni se to još više sviđa, reditelj će da nam podeli uloge, a mi ćemo se upoznati u toku predstave. Meni je važno to što je direktan prenos seoskog života, posebno me raduje što nas reditelji posmatraju 24 sata.

Budući da živite u gradu, koji od kućnih poslova će vam na seoskom imanju najteže pasti?

- Meni ništa neće biti teško, ali ukućanima će biti loše ako ja budem morala da kuvam. Moja baka je kuvala jako loše, a iver ne pada daleko od klade. Otac kad god je jeo bakine mućkalice nije znao da li je to sveže ili pokvareno. Da vam ne pričam kako je sa kuvanim jelima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Aca Zlati: Ma marš, bre

U utorak uveče, na žurki koju je organizovala zadruga, svi farmeri su se veselili uz orkestar, a problem je nastao kada je Aca hteo da otpeva jednu pesmu. Naručio je kod muzičara šta da sviraju, ali pošto ga koleginica Zlata Petrović nije čula, u isto vreme je i ona tražila svoju intonaciju i počela da peva. To je Aci bilo dovoljno da ustane od stola i izvređa ih.

- Ma marš, bre! – povikao je folker u pravcu muzičara i koleginice, dok je Zlata za to vreme uživala u naručenoj pesmi ne znajući šta se dešava. Vrlo brzo mu je prišlo nekoliko farmera koji su mu objasnili da niko nije imao zlu nameru. To je Iliću bilo dovoljno, pa se odmah vratio među cimere i otpevao svoju dugoočekivanu pesmu.

Izvor: Alo

Ekrem Jevrić pola sata pričao s kamerom: Žene na farmi me žele, uzimam 100 000 dolara

Internet zvezda Ekrem Jevrić je treće veče u rijaliti programu „Farma“ proveo pričajući u kameru dok su se ostali farmeri provodili i tom prilikom svom prijatelju Debeljku poručio da je srećan i da se žene lože na njega.

- Došao sam ovde da uzmem 100.000 dolara, ali to sve nije sigurno, mogu da izletim za nedelju dana, mada vidim da me narod obožava i svi ovde i ovi voditelji. Prijatelju Debeljko, ovde je nas dvadeset dvoje, ima devet žena i sve me vole. Mnogo mi je lepo s njima, plašio sam se provokacija, ali sada vidim da se svi šale i da se lepo slažemo, kažem ti, ovde je trinaest muškaraca i devet žena i sve me žele, ali ja volim moju ženu. Mogao bih da živim s njima godinama – poručio je Ekrem svom prijatelju u video-poruci koja je trajala više od pola sata.

Andrija – Baki Đogani – Robijaš u „Farmi“!!!

Detalje njegove kriminalne prošlosti saznali smo od njegovog strica Đoleta Đoganija, koji mu je pomogao da započne muzičku karijeru i živi od poštenog rada.

- Bio je u domu kao maloletnik, ja sam tad bio u Italiji, a on je bio u osnovnoj školi. Teško je podneo razvod roditelja i upao u loše društvo, što nije bilo teško, budući da je živeo u Zemunu. Ipak, nije bio nasilan, nije nikog tukao da bi mu oteo pare, imao je 13 godina kada je s ekipom iz kraja ukrao „fiću“ da bi se provozali, međutim, sleteli su s puta i prevrnuli se, onako ugruvani su pobegli, umesto da odu u Hitnu pomoć. Uhvatili su ih i tada je dobio dosije, godinu dana je proveo u domu za maloletnike jer roditelji nisu mogli da se dogovore čija je krivica i ko će da brine o njemu, a on je najviše ispaštao zbog njihovog prepucavanja. Kada sam se vratio, upisao sam i njega i Gagija u večernju školu kako bi završili osnovnu i počeli da se bave nekim poslom, mojom zaslugom su postali to što su danas – priča Đole Đogani i dodaje da je posle nekoliko godina ponovo otišao u Italiju, a da je Baki upao u nove probleme.

- Drugi put je kao 20-godišnjak dopao zatvora u Valjevu jer se družio s ekipom iz kraja koja je krala, a on kao njihov prijatelj nije želeo da ih odruka pa je samim tim postao njihov saučesnik. Tamo je proveo nekoliko meseci, ja sam mu iz Italije poslao jedno poučno pismo s uputstvom kako da se ponaša u zatvoru i šta treba da mu bude prioritet kada izađe na slobodu. I knjige sam mu slao, želeo sam da mu pružim tračak optimizma, da ima cilj za koji treba da se bori. Moje pismo čuva i dan-danas – priseća se glavešina dinastije Đogani.

Đole: Baki nema potrebe nikog da bije

Đole Đogani smatra da je prvi gazda „Farme“ Milan Paroški veoma pametan što je izabrao Bakija i Zoranu za sluge.

- Zorana je najjača po inteligenciji na farmi dok je Baki fizički najsnažniji. On je vredan, angažovaće se 300 na sat, on piči, on će da radi, ako treba neće ni da spava, ima da pravi sjajnu atmosferu. Mnogo je dobar dečko, pozitivac, samo je izuzetno impulsivan i živ, žustrije reaguje, ali neće nikog da maltretira, nije agresivan i nikada neće dići ruku na žensko ili na muškarca slabijeg od sebe. Ne trpi nepravdu i mnogo puta je nagrabusio zbog toga što je kao Robin Hud. Ne verujem da će neko na farmi da ga isprovocira toliko da se potuče s njim jer su ušli mnogo bolji ljudi nego prošli farmeri, mada, da je Miloš Bojanić tamo, ne bih garantovao da bi mogao da se suzdrži. Dobra je ekipa i nema potrebe da se bije – ističe Đole Đogani.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
rain man drzi monolog a u pozadini se smenjuju likovi koji proviruju da vide shta dileja radi, definitivno
najjacha scena do sada. Smile Smile Smile

Smile  "rain man" monolog Smile

..Došao sam ovde da uzmem 100.000 dolara, ali to sve nije sigurno, mogu da izletim za nedelju dana, mada vidim da me narod obožava i svi ovde i ovi voditelji. Prijatelju Debeljko, ovde je nas dvadeset dvoje, ima devet žena i sve me vole. Mnogo mi je lepo s njima, plašio sam se provokacija, ali sada vidim da se svi šale i da se lepo slažemo, kažem ti, ovde je trinaest muškaraca i devet žena i sve me žele, ali ja volim moju ženu.

Lepo kaže čovek voli svoju ženu, a njegov sin Enis (zvani Urac) kaže:

Izvor Kurir

Farma 3

EKREMOV SIN: TATA ĆE DA KRESNE ZLATU

Četvrtak, 16. Septembar, 2010.

Ekremov sin Enis Jevrić prognozira da će njegov otac privesti folk pevačicu u seno

Ekrem će da spava sa Zlatom!
U to veruje njegov najstariji sin Enis Jevrić, koji je preuzeo uređivanje Fejsbuk profila svog oca dok je na Farmi. Dvadesetčetvorogodišnji mladić je ubeđen da je Ekrem sigurni pobednik najgledanijeg srpskog rijalitija i da će pokazati kakva je muškarčina kad folk pevačicu privede u seno.

- Ekrem Jevrić Gospoda je pobednik „Farme 3“. Tina Ivanović je drugo mesto, a tata će Zlatu da odvede u seno - napisao je Enis na profilu i uredno se potpisao.

Da li će biti u pravu, videćemo oko Nove godine, kad će najsrećniji i najlukaviji farmer izaći sa seoskog imanje bogatiji za 100.000 evra.

(I. V.)

Hoce li neko da me obavesti da li je Natalijin muz jedan od brace Djogani !!!!!!!!!

Dobila si do sada i pozitivan i negativan odgovor. Valjda ovo rešava dilemu.

Izvor: Vukajlija.

La familia Djogani

Najuticajnija porodica ovdašnje muzičke produkcije.Na sam pomen njihovog prezimena svi ljudi se sa zebnjom okreću oko sebe,i zatvaraju uši rukama, ne bi li osetili zastrašujuće melodije koje ova porodica fabrikuje

Hijererhijska lestvica familije izgleda ovako:

1. HAMIT DJOGANI-DJOLE: alfa i omega.Capo di tutti cappi familije.U veselim devedesetim poznat kao pokušaj srpskog otelotvorenja Majkl Džeksona.Postao poznat po tome što je bio prvi muzikant koji je javno radio špage , okretao se oko svoje ose , i zanosno mešao kukuvima.Pridobio uz sebe ljude kao što su Kitić M. i Lee Man.Analogno trilogiji "The Godfather" njegova pojava odgovara liku i delu DON VITO CORLEONEA.

2.GAZMEN DJOGANI-GAGI:brat Don Djoleta.Čovek jezive pojave-ne izlazi puno u javnost , ne govori puno, ali kada progovori, zastrašujuća je količina gluposti koja izlazi iz nnjegovih usta.Etiketiran kao muškarac teške ruke, naročito prema ženskom polu.Analogno trilogiji "The Godfather" njegova pojava odgovara liku i delu MICHAELA CORLEONEA.

3.BAKI DJOGANI-B3:najlucidniji medju braćom.Miljenik žena (zbog frizure i muskulature).Zbog svog nemirnog duha nikada se nije skrasio u braku.Gotovo nestao sa muzičke pozornice.Uticajno poznanstvo sa Don Sinanom S.Analogno trilogiji "The Godfather" njegova pojava odgovara liku i delu SONNYA CORLEONEA

4.SANDRO DJOGANI-SANI:osnivač nebulozno-idiotske muzičke formacije bombastičnog naziva TRIK FX.Najmanje popularan u odnosu na ostalu braću,zbog svog takvog položaja izuzetno ponizan prema njima.Analogno trilogiji "The Godfather" njegova pojava odgovara liku i delu FREDA CORLEONEA.

Smile  Smile  Smile http://vukajlija.com/la-familia-djogani/98445

Andrija – Baki Đogani – Robijaš u „Farmi“!!!
...

Đole: Baki nema potrebe nikog da bije

... Mnogo je dobar dečko, pozitivac, samo je izuzetno impulsivan i živ, žustrije reaguje, ali neće nikog da maltretira, nije agresivan i nikada neće dići ruku na žensko ili na muškarca slabijeg od sebe.

... – ističe Đole Đogani.

Aha, a prvo veče samo što nije izudarao Jovanu.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 10:15:26 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Smart
Smile  "rain man" monolog Smile

Smile

Zorana, Paroški i Baki na pijaci u Barajevu: Ljudima presela Sanjina pita!!!

Ovonedeljni gazda Milan Paroški poveo je svoje sluge Zoranu Pavić i Bakija B3, koji su po novim pravilima producenata morali da tegle desetine kilograma hrane i hemikalija koje im sleduju. Doduše, nije imao ko da ih žali, da ih podrži, ali ni da ih vređa, s obzirom na to da je pijaca bila gotovo prazna, što je zbunilo farmere jer je u prethodnoj sezoni pijaca uvek bila puna. Da li je razlog za ovakvu situaciju to što sreda nije pijačni dan ili su producenti odlučili da poštede učesnike dobacivanja, nismo uspeli da saznamo.

Farmeri su kao i svake sezone morali da donesu svoje proizvode kako bi za uzvrat uzeli od sponzora sve što im je bilo potrebno za kuću, a ova nedelja ostaće upamćena po piti koju je pravila pevačica Sanja Stojanović, a koju niko nije mogao da jede. Dok su kamere bile uključene, svi su držali u ruci po parče pite, a nakon toga su ih probali i pobacali uz komentare:“Šta je ovo? Na sve liči, ali na pitu nikako!“.
Jedini koji su uspeli da makar malo pojedu jelo koje je spremila mlada pevačica bila su dva slučajna prolaznika, ali ni oni nisu uspeli da izdrže do kraja, već su na pola posla odustali.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Je'l mene neko zajebava da se ovoliko retarda skupilo na jednom mestu?!

Oj Srbijo sta ti gledas...Ovo je suptilna kolektivna lobotomija! Kako mediji uvek nadju prefinjen nacin da od ljudi prave Zombije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12

Ekrem: Milica mi je rekla da ću pobediti!

Popularni izvođač pesme „Kuća, pos‘o“ Ekrem Jevrić ispričao je u programu uživo kako su ga vlasnici Televizije „Pink“ vrbovali da uđe na imanje.

- Onaj glavni na „Pinku“ sišao je sa sprata kada sam bio u zgradi samo da bi pričao sa mnom, a njegova žena Milica mi je rekla da ću da sigurno da pobedim jer me narod voli – pohvalio se Ekrem Zoranu Pejiću Peji. Jevrićeve izjave ubrzo je prekinula režija i prebacila kadar na ostale farmere.

Pročitah ovo i taman da počnem da se smejem u stilu: "Ložili papana da ga nagovore da uđe na farmu, kad mi pogled pade na našu anketu i imam šta da vidim.  Smile
Ekrem ubedljivo vodi sa 49,1% glasova, još samo malo pa apsolutna većina. Još dva - tri glasa pa će imati više glasova od svih ostalih farmera zajedno.  Smile  Smile  Smile
Pa zar je moguće da i na ovom forumu najviše ljudi glasa za najvećeg tupana na farmi?, i to tako ubedljiva većina?
Čovek je nepismen ili u najboljem slučaju polupismen, neobrazovan je i sirov, ali se zato naložo da je pravi celebrity zato što je imao skoro 5,5 miliona poseta na YouTube-u. A te silne posete su ne da bi ljudi uživali nego da bi se smejali dilei. I baš me eto interesuje kako takav lik ovde dobije najveći broj glasova, nije nešto frajer da bi žene glasale za njega, verovatno su većina od Ekremovih 55 glasača muškarci, pa me baš kopka čime ih je Ekrem osvojio.  Smile

ja razumem da ekrem ima vecinu, ali ne razumem otkud evi ras 11 glasova!?!?! po cemu je ona to zasluzila!?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kad je izbacivanje?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k550im
Je'l mene neko zajebava da se ovoliko retarda skupilo na jednom mestu?!

Oj Srbijo sta ti gledas...Ovo je suptilna kolektivna lobotomija! Kako mediji uvek nadju prefinjen nacin da od ljudi prave Zombije...

Tacno tako....ne zna se ko je obrazovaniji i kulturniji tamo na farmi sve im kipi znanje iz usiju i ko ih samo sastavi.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Kad vidis me u kraju bolje reci alal vera!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45298
Zastava Knjazevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson Z550i
Dosta prepirki Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis.Trazite neku scenu ili film, pitajte ovde XXX zelje i pitanja.
Teme koje bi trebalo posetiti:1.Knjazevcani; 2.Boginje porno filma; 3.Wrestling zecice; 4.Burek clanovi; 5.Najbolje erotske scene Yu filma.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung 

Ekrem: Milica mi je rekla da ću pobediti!

Popularni izvođač pesme „Kuća, pos‘o“ Ekrem Jevrić ispričao je u programu uživo kako su ga vlasnici Televizije „Pink“ vrbovali da uđe na imanje.

- Onaj glavni na „Pinku“ sišao je sa sprata kada sam bio u zgradi samo da bi pričao sa mnom, a njegova žena Milica mi je rekla da ću da sigurno da pobedim jer me narod voli – pohvalio se Ekrem Zoranu Pejiću Peji. Jevrićeve izjave ubrzo je prekinula režija i prebacila kadar na ostale farmere.

Pročitah ovo i taman da počnem da se smejem u stilu: "Ložili papana da ga nagovore da uđe na farmu, kad mi pogled pade na našu anketu i imam šta da vidim.  Smile
Ekrem ubedljivo vodi sa 49,1% glasova, još samo malo pa apsolutna većina. Još dva - tri glasa pa će imati više glasova od svih ostalih farmera zajedno.  Smile  Smile  Smile
Pa zar je moguće da i na ovom forumu najviše ljudi glasa za najvećeg tupana na farmi?, i to tako ubedljiva većina?
Čovek je nepismen ili u najboljem slučaju polupismen, neobrazovan je i sirov, ali se zato naložo da je pravi celebrity zato što je imao skoro 5,5 miliona poseta na YouTube-u. A te silne posete su ne da bi ljudi uživali nego da bi se smejali dilei. I baš me eto interesuje kako takav lik ovde dobije najveći broj glasova, nije nešto frajer da bi žene glasale za njega, verovatno su većina od Ekremovih 55 glasača muškarci, pa me baš kopka čime ih je Ekrem osvojio.  Smile

ja razumem da ekrem ima vecinu, ali ne razumem otkud evi ras 11 glasova!?!?! po cemu je ona to zasluzila!?!?
Po mački na dupetu nekad, kad je bila mlada.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:11:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.