Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vincent Cassell: život s Monicom  (Pročitano 1355 puta)
08. Feb 2006, 10:41:34
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Kako grubljoj polovici najpoznatijeg francuskog glumačkog para izgleda život i rad s jednom od najpoželjnijih žena na svijetu?

Zamislite ovakav dijalog u bračnom krevetu: "Evo, baš sam snimio 'Oceanovih dvanaest'!" - "Pa što, ja sam bila u 'Matrixu'!" - "A ja sam glumio u 'Shreku'!" - "Ne'š ti čuda, ja sam bila u 'Pasiji' i u 'Braći Grimm'." - "A ja sad glumim s Cliveom Owenom i Jennifer Aniston u 'Derailed'!"...

"Pa, zna zbilja biti tako", priznaje 39-godišnji francuski glumac Vincent Cassell, koji je već deset godina u vezi s talijanskom glumicom Monicom Bellucci, od čega šest u braku (imaju jednoipolgodišnju kćer). "Ali zapravo ne volimo previše razgovarati o glumi, naročito ako ćemo raditi skupa, jer nam je onda potrebno da jedno drugo iznenadimo."

Od trilera "L'Appartement" na čijem snimanju su se upoznali, skupa su snimili osam filmova, a najviše prašine podigao je film "Nepovratno" ("Irreversible") iz 2002. s brutalnom scenom silovanja. "To je bilo, ono, časopisi poput Paris Matcha i Voicija zvali su nas 'Les Glamours' i sva ta sranja. Pa smo s 'Irreversible' rekli: 'Ma nemoj! E, pa to ne znači da se ne možemo ponašati kao par propalica ako to poželimo!'" kaže Cassell.

Sin slavnog francuskog glumca Jeana-Pierrea Cassella, koji je u legendu ušao u vrijeme novog vala glumeći kod Chabrola i Bunuela, Vincent je prvo krenuo u cirkusku školu u slavnom pariškom cirkusu Fratellini, ali je uz obuku za klauna, lekcije iz baleta i na trapezu, konačno shvatio da mu je gluma u krvi. Slavu mu je donijelo kreativno partnerstvo s redateljem Matthieuom Kassovitzom i gluma u njegovu filmu "La Haine".

"Skoro svaki naš film nakon 'La Haine' bio je pokušaj da se napravi nešto novo, nešto snažno u francuskoj kinematografiji. Sjećam se jednog razgovora o filmu koji sam vodio sa svojim ocem. On mi je rekao da ću u nekom trenutku morati raditi na tradicionalnom 'terenu velikana'. A ja sam rekao: 'Ne razumiješ, teren je još tu, ali velikani su otišli dalje!' Moj san od samog početka je da radim francuske filmove koji se mogu prikazivati svuda u svijetu. Nije štos samo u tome da odeš u Hollywood i postaneš zvijezda."

Na filmu često igra totalne luđake. "Impulzivan sam, jednostavno sam takav. Ja sam Strijelac-Lav. Sav sam u vatri. Takav sam po prirodi. Ako to dobro izvodim na ekranu, to je samo zato što je to dio mene kao osobe." A kako takav živac podnosi što je oženjen jednom od najljepših žena na planetu, za kojom sline tolike horde muškaraca? "Pa, ovaj, ja uopće ne razmišljam na takav način. Drago mi je što ona ima svoju uspješnu karijeru. Ako ju upoznate, vidite da je ona jako pametna." A kako je glumiti s njom? "Za nas je izazov da radimo skupa, jer se tako dobro poznajemo. To ide: 'Hoćeš uvježbavati dijaloge?' - 'Neću, imam drugog posla.' - 'I ja.' - 'Dobro, vidimo se na snimanju.' I zato nam to tako dobro ide."

Izvor: Klik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobra mu je zena! Smile
IP sačuvana
social share
"Ziko, a sta sada radi"?
"Jebe"!
"E to je vec stvar rezije"!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.