Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Видовдански марш 2007,  (Pročitano 16130 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ako je po tebi sjajan moderator neko ko ce da dopusti da se na temi "vidovdanski mars 2007" pojavi persona koja napise : "koji ste vi šabani, sa vašim glupim komentarima", onda ja zaista ne znam sta se desava sa tvojim zdravim razumom.
Ti imas pravo na svoje misljenje, imam i ja pravo na svoje. Biti moderator, ne znaci biti kiborg koji brise, ispravlja postove i vraca na temu.
Ako se moje misljenje kosi sa tvojim, a kosi se, tako sam ti i napisala. S tom razlikom, sto sam ja svoj post obrazlozila realnim cinjenicama.
Tvoji postovi tipa: vi ste sabani i sjajni su nam moderatori, ne nose nikakvu vrstu obrazlozenja tvog pljuvanja po nasim postovima i nama kao moderatorima.
Apsolutno smatram da svoju duznost moderisanja ovog i ostalih delova foruma obavljam korektno.
To sto neki ljudi ne podnose da im se prezentuje kontra-stav, to nije moj problem.
Ja ti nisam najbolja prijateljica i ne pijem sa tobom kaficu. Ja ti odgovaram na post i na misljenje. Nigde te nisam uvredila,osim sto sam ti rekla da zaobidjes temu sa takvim komentarima koji vredjaju i da se iskuliras. Za razliku od tebe. I uopste mi nije jasno zasto to radis. Mada me u neku ruku ni ne zanima.
Vrlo cesto provlacis ovu temu po raznim delovima foruma, da moderacija ne valja. Upucujem te da se obratis administratorima zbog nezadovoljstva, jer nema smisla da se ovo vise provlaci na ovaj nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koji ste vi šabani, sa vašim glupim komentarima se odnosi na gospodu koja mene prozivaju, malo obrati pažnju na prethodne postove pa ćeš znati o čemu se radi
a ti mi nemožeš reći da zaobiđem temu samo zato što ne mislim kao ti, niti ćiu to uraditi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Znas zasto sam ti rekla da mozes da zaobidjes temu. Niko te nije uvredio.Spomenuta si,ali uvredila si ti.
Ja nikome nista ne naredjujem. Niti zelim da temu napustis, ni ovu ni bilo koju drugu. I ja ti nisam neprijatelj. Postavi stvari kako treba. Imas potpuno isti tretman kao i svi.
Predugo raspravljamo o necemu sto nema veze sa temom, koja je vrlo snazna i nekima veoma bitna.
Mogli bi i da se vratimo na nju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ok
zanima me jel bio neko iz udruženja otetih i prognanih, zna li neko nešto o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
koji ste vi šabani, sa vašim glupim komentarima se odnosi na gospodu koja mene prozivaju, malo obrati pažnju na prethodne postove pa ćeš znati o čemu se radi
a ti mi nemožeš reći da zaobiđem temu samo zato što ne mislim kao ti, niti ćiu to uraditi
Са шабанкама се може комуницирати само шабански! Свидела се теби идеја Видовданског марша или не, није рзлог да је пљујеш из све снаге.
Питај онај народ на Космету, јел мисле да је тај марш био узалудан?! Верујем да им је више помогао него било шта друго. Коначно су могли да виде да је некоме у Србији стало до њих. Ово је више него довољан разлог.
Погледај само ону децу и све ће ти бити јасно!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ma ok
zanima me jel bio neko iz udruženja otetih i prognanih, zna li neko nešto o tome?

Koliko znam ne. Organizovali su parastos u Beogradu:

Citat
U beogradskoj crkvi Svetog Marka juče je služen parastos za sve postradale na Kosovu i Metohiji i posebno za kidnapovane i nestale tokom poslednjeg rata.
Ovaj tradicionalni vidovdanski parastos služili su sveštenici ove crkve u prisustvu članova Udruženja porodica nestalih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji, koji su i organizovali parastos.
- Na današnji praznik ne treba zaboraviti na kosovske velikomučenike, već prelistati knjigu naše prošlosti - rečeno je u svešteničkoj besedi, uz podsećanje na nedavna stradanja na Kosmetu i na nestale čija je sudbina i dalje nepoznata njihovim porodicama velikomučenicima.

Izvor : Glas javnosti - procitajte klikom na link.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
grupa beogradski sindikat je organizovala koncerte i akciju za prikupljanje hrane za gladnu decu kosova, nisu marširali a stalo im je. ima i drugih načina da pokažeš da ti je stalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
grupa beogradski sindikat je organizovala koncerte i akciju za prikupljanje hrane za gladnu decu kosova, nisu marširali a stalo im je. ima i drugih načina da pokažeš da ti je stalo
Нису сви музичка група! Свако помаже на свој начин.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i
ma ok
Jeste.
Naravno.Ali mislim da je jako vazno da se uradi jedna velika akcija oko koje bi se slozili svi.Samo zajedno.Svako radi siguno  mnogo toga a da se ne zna.Ali jako bi bilo lepo kada bi se Srbi najzad slozili i uradili nezto zajednicko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde daj predlog
vidiš da ovi dole već zveckaju oružijem i prete da će ga upotrebiti ako im se ne usvoji rezolucija, šta mi tu možemo da radimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sllike slika

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.