Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:17:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadi na SPC i Srbe povratnike u Benkovac  (Pročitano 9932 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k800i i D820
@kriptonit radije ces u CG?
Vidis ja bi radije u HR jer za Hrvate znas sta misle a CG (po mom misljenju) glume lazne prijatelje.
Ruku na srce necu ni na jedno od ta dva mesta na letovanje jer cu ici u Grcku.
Sto se tice teme....
Nista novo.Ovakve stvari me vise ne cude,kada odem u liku na leto i kada se vratim recu vam kako sam ja prosao daleko iza neprijateljskih redova  Smile

Ocekujemo izvjestaj!!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To bi tebi kripto pogotovo pomoglo da ja obijavim jojooooooj.... jedan od njih je jedan glumac iz Srbije, drugi jedan je iz Knina....ima ih ima...
Sretno ti u CG.... Smile
meni lično ne bi pomoglo, ali mnogim ljudima koji su imali stanove u hrvatskoj i te kako bi.

[Edit by Mistreated: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

Sretno i tebi u Srbiji  Smile Smile
@Mistreated obavezno svrati u Martinbrod i na Štrbački buk to ti je na bosanskom kraju ...
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 19:43:27 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
@kriptonit dogovoreno  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
To bi tebi kripto pogotovo pomoglo da ja obijavim jojooooooj.... jedan od njih je jedan glumac iz Srbije, drugi jedan je iz Knina....ima ih ima...
Sretno ti u CG.... Smile
meni lično ne bi pomoglo, ali mnogim ljudima koji su imali stanove u hrvatskoj i te kako bi.

[Edit by Mistreated: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

Sretno i tebi u Srbiji  Smile Smile
@Mistreated obavezno svrati u Martinbrod i na Štrbački buk to ti je na bosanskom kraju ...

Hvala...ali sada je HR opet na redu...poslje toga opet Srbija...

U Crnu Goru sam isao, vidio i dovoljno mi je jednom bilo i to je to...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Maloljetnici napali starije osobe

Skupina je navodno i pastirice gađala kamenjem i vrijeđala ih na nacionalnoj osnovi. Neki ne isključuju mogućnost da su mladići izmanipulirani te kažu kako nije slučajno da se incident dogodio dva dana nakon posjeta potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca obližnjem Islamu Grčkom zobog normalizacije života
Incident se dogodio na benkovačkom područjuIncident se dogodio na benkovačkom području Osmeročlana skupina, uglavnom maloljetnika, doseljenika iz BiH, u selu Buković na benkovačkom području gdje žive srpski povratnici, vrijeđala je starije osobe na nacionalnoj osnovi, gađala ih kamenjem, pokušala zapaliti balu sijena te prijetila 90-godišnjaku. Protiv svih bit će podnesene kaznene prijave za nasilničko ponašanje.

Skupina je navodno i pastirice gađala kamenjem i vrijeđala ih na nacionalnoj osnovi. Neki ne isključuju mogućnost da su mladići izmanipulirani te kažu kako nije slučajno da se incident dogodio dva dana nakon posjeta potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca obližnjem Islamu Grčkom zobog normalizacije života.

Svi mladići u pratnji roditelja privedeni su u benkovačku policijsku postaju. U dogovoru s Državnim odvjetništvom protiv njih će biti podnesene kaznene prijave za nasilničko ponašanje maloljetnika.

Nacional

Inače napadači su Hrvati a napadnuti starci Srbi što je vešto zaboravljeno u tekstu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung S7220
Prave junacine...

Osam mladića napalo troje starijih Srba

ZADAR - Vrijeđanjem i bacanjem kamenja, skupina maloljetnika izazvala je incident u srijedu poslijepodne u selu Buković kraj Benkovca kada su prolazeći kroz mjesto napali tri bračna para srpskih povratnika. Riječ je o sedmorici mladića od kojih su četvorica u dobi od 16, trojica od 17,a najstariji među njima ima 20 godina i žive u mjestu Benkovačko Selo u kojem su u većini doseljenici iz susjedne BiH. U incidentu nitko nije ozlijeđen, a nema ni materijalne štete osim nagorijelog plasta stijena koji je u vlasništvu supružnika Olge (74) i Vojina Koševića (76).

- Bilo je oko 5 sati poslijepodne. Najedanput su se niotkuda stvorili ti mladići. Počeli su vikati, vrijeđati. Razbili su vrata i ušli u štalu, izbacili su balu sijena i zapalili je. Dobro da je nisu zapalili u štali - zaključila je danas Olga Košević naglašavajući kako je do sada na benkovačkom području bilo sličnih incidenata prema, kako je rekla, pravoslavcima. Obitelj Košević u rodno se mjesto vratila iz izbjeglištava u Srbiji 1999.godine i od tada živi u Vojinovoj rodnoj kući.

Njihov susjed, Milivoj Slavko Savić (90) živi sam, a njega su mladići verbalno napali ispred dvorišnih vrata kuće. Nisu ga ozlijedili, iako mu je jedan od njih prijeteći džepnim nožićem, tražio novce. - Čuo sam neku viku i galamu ispred dvorišta i išao sam vidjeti što se događa. Vidio sam grupu tih mladića, počeli su mi vikati: "Daj, pare!" i mahati tim nožićem, na što sam im rekao da nemam para i da jedva živim – rekao je starac.

Najveću je neugodnost doživio bračni par Kresović, Branko (64) i Golubica (62) kojih su mladići zasuli kamenjem, ali oni danas nisu bili raspoloženi za razgovor. "Osmorka" je uhićena i privedena u benkovačku policijsku postaju odmah nakon incidenta, a danas je nad njima još uvijek trajala krim obrada. - Dio mladića uhićen je iste večeri, nakon ponoći, a dio jutros. Nije bilo namjere i mladići ovaj incident nisu planirali. Slučajno je došlo do napada i ovog nemilog događaja. Riječ je o djeci doseljenika iz BiH koji se sada ispituju u sklopu istrage, u prisustvu roditelja - rekao je Ivan Gambiraža, zamjenik načelnika PU zadarske na današnjoj konferenciji za novinare u benkovačkoj policijskoj postaji.
'U pitanju politička pozadina'

Željko Bajalica, predsjednik SDSS- a za Grad Benkovac naglasio je kako nije očekivao da će doći do incidenta, ali da je indikativna činjenica da se uvijek dogodi zlo kada se ostvari pozitivan iskorak u normalizaciji odnosa i smanjenju tenzija. - Danas je ovdje bio i Slobodan Uzelac, potpredsjednik Vlade, obišli smo teren i dogovorili da ćemo svi skupa napraviti sve da stvorimo što bolje uvjete za život. Ne vjerujem da su ovaj incident mladići izazvali samoinicijativno i vjerujem da je u pitanju politička pozadina - zaključio je Bajalica. (M.G.)
Kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja

PU zadarska se o incidentu oglasila priopćenjem u kojem su među ostalim naglasili kako u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a ni materijalne štete. Mladići su alkotestirani i utvrđeno je da nisu pili. Protiv njih će se podnijeti kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja te prekršajne zbog remećenja javnog reda i mira. Protiv 20-godišnjaka koji je od ranije poznat policiji zbog imovinskih delikata i krivotvorenja isprava, ovoga puta podnijet će se još i kaznena prijava zbog - "narušavanja nepovredivosti doma". (M.G.)

jutarnji.hr
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Banda pljačkala stanove po Zagrebu
izvor: jutarnji.hr

ZAGREB - Šesteročlana skupina provalnika koja je punih pet mjeseci haračila po zagrebačkim stanovima Trešnjevke i pritom se okoristila za najmanje 400.000 kuna nakon trodnevnog praćenja dolijala je zagrebačkoj policiji. Dvojica državljana Srbije Slađan B. (30) i Goran M. (29) te Požežanin Danijel I. (23) i Zagrepčanka Sandra Đ. (21) privedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Pavao M. (21) iz Velike Kapele odveden je direktno u zatvor u Remetinec jer je za njim bila raspisana tjeralica zbog prijašnje tri krađe, a jedan državljanin Srbije Darko Č. (30) protjeran je iz Hrvatske. Oni su ciljano u Zagrebu unajmili dva stana u kojima su boravili i u koja su skladištili ukradenu robu.

Dosad ih se tereti za četiri krađe provaljivanjem, dva pokušaja provala te za jedno razbojstvo od 1. prosinca prošle godine kada su maskirani fantomkama upali u stan Razije M. koju su oblijepili selotejpom i zaključali u WC.

Na kraju su pobjegli sa 150.000 kuna vrijednim plijenom, među kojim je bilo i dragoga kamenja. Iz stanova su uglavnom krali televizore, LCD monitore, pojačala, nakit, noževe, bajonet, klavijaturu, slike i garderobu. Prodavali su ih na različite načine, a zarađenim novcem, kažu u policiji, živjeli su lagodno trošeći ga malo i na kocki.

Kako netko lagodno zivi...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 19:10:58 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:17:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.416 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.