Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Okt 2025, 21:06:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video interfon  (Pročitano 2094 puta)
20. Jan 2014, 14:13:31
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Ljudi, zanima me koliko košta video interfon koji bi se instalirao u zgradu?

Ne znam koliko koštaju te dodatne jedinice koje se instaliraju u svaki stan...

pretpostavka je da zgrada ima nekih 8 spratova
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Lajte, ja sam ovako kod nas poslala 2 maila da se informišem i uporedim, ali još ne odg a meni prolazi vrijeme, pošto moram do večeras to da riješim- radim projekat gdje samo treba da navedem cijene za 3 zgrade, a ovdje ne znam šta da biram   Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Ovde imas cene. Pa bar mozes odrediti pribliznu cenu.

http://www.tisab-inzenjering.co.rs/pdf/cenovnik/endUser/TCSaudio_video_Interfoni%20.pdf

Jer u sustini tebi treba za svaki stan jedinica s monitorom, pozivna video stanica, po potrebi mozda releji, pa pojacavaci video signala, naponska jedinica za napajanje. Skroluj skroz dole imas tabelu s cenama za odredjeni broj stanova kolika bi bila cena. Zadnja je tabela. U plavom zaglavlju pise, KOLOR video interfoni firme TCS sa jednim video monitorom tipa VME30C u svakom stanu - ORIJENTACIONE CENE -.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
kaže mi sad drugarica da je kod video nadzora kamera oko 100 e, a da mogu da instaliram svima u stanove kao program i da to instaliranje košta oko 200e?

ima li ti to logike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Video nadzor je drugo. To je samo kamera. A gde je ona jedinica za zvuk. Kao telefon ili ne mora imati slusalicu. Pa Dole na ulazu pozivna jedinica sa kamerom. A gde su releji za prebacivanje signala na zeljenu prijemnu jedinicu ili ti stan. Pa opet zbog duzine kablova potrebni video pojacavaci. Pa ...

Drugo je video nadzor. Nabacis u komp karticu na koju se prikljuce 4,6,8 kamera i na monitoru se podeli slika na broj kamera. To nije to sta ti zelis. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
znaš šta mi treba: da se kao zaštiti ta zgrada, nebitan je zvuk, bitno je da se zgrada zaštiti od upada I da se zabilježi ko je sve bio tuda.. zato mi je bitno samo da ima ta kamera ispred I bar negdje taj nastavak, tj baza, ne mora ni svaki stan..
možda samo kod predsjednika kućnog savjeta, može li to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
To vec moze kao video nadzor. Kamera unutar zgrade i kablom do tog kod koga bi bila prijemna jedinica. Ako je komp, onda nema potrebe da sve vreme snima. Jer program reaguje na svaki pokret u tom podrucju i tada bi zapocinjao snimanje. Prekidao bi nakon minuta, dva, onoliko koliko u programu zadate. Sem toga pored kamere bi mogao biti IC senzor koji bi ukljucivao neku sijalicu ili reflektor. Npr kao na slici.

Kada padne mrak da kamera moze snimati. A i vi ne bi morali paliti svetlo u hodniku cele zgrade kada ulazite. Ako zgrada ima lift pa samo zbog tog puta do njega. Sada tu zavisi i vreme na koji je podesen, jer moze biti nedovoljno ako je lift na nekom visem spratu pa dok stigne. Al' dobro, to vec posle zavisi i od same navike. Smiley

Ostaje jedino ako zelite klasican interfon do svakog stana. Sto je i jeftinije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
i koliko bi to zadovoljstvo koštalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Zavisi od cene kamere. Da li je samo jedna ili vise njih. Zatim da li se koristi koristi komp i da li je samo za tu namenu ili neka druga vrsta snimaca, pa kabli. Mozda si videla u nekom dragstoru vec da imaju kamere i prate na nekom monitoru. Pa i njih mozes pitati koliko ih kostalo.

Imas kamere od 40-80E sa ugradjenim led diodama za osvetljavanje. Pa reflektor i ne bi bio potreban. To su one sto vidjas kao polulopta zalepljena za plafon.Takozvane antivandal kamere.
DVR snimac umesto kompa isto mozes koristiti. Ima ih samo za tu namenu pravljeni. Sa po 4, 8 ili 16 ulaza. Zavisi od broja ulaza. Sa 4 oko 100-inak evra, sa 8 ulaza 150-200E.
Pa kabli zavisno od kvaliteta, moze biti 50- 500din po metru.

A ovaj reflektor nije skup. Mozda oko 1-1500 din. A za interfon, bez kamere, na onom linku imas u zavisnosti od broja stanova kolika bi bila cena. Tabela pod Cenovnik interfonske opreme.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 16:22:17 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Okt 2025, 21:06:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: interfon

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.