Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:43:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vicevi  (Pročitano 567 puta)
06. Jun 2004, 13:10:21
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Sjedi stari Crnogorac sa brcinama od uva do uva, grudi mu okicene ordenjem i u krilu cupka unuce.
"Djedo, djedo, a za sta ti je ovi orden odje" pita ga unuce?
"E za ovi orden odje djedo je Turcinu odsjeka obe ruke" ponosno izjavljuje djedo.
"A ovi orden odje, za sta ti je on djedo" nastavlja unuce?
"E za ovi orden odje djedo je Turcinu odsjeka obe noge".
"A glavu djedo, glavu" pita unuce?
"E glavu je odsjeka neko prije mene"

Jednog vrelog ljetnog dana zec i medvjed sjede pod bukvom i ubijaju se od dosade.
Razmisljaju sta da rade i odjednom zec kaze:"Imam ideju, hajde da tucemo vuka".
"A sta cemo naci kao razlog" pita medo?
"Ma pitacemo ga da li ima kisobran, sigurno ga nece imati po ovoj vrucini te cemo ga zato prebiti".
I odu oni kod vuka, pozdrave se sa njim a onda ga zec upita:"Je li vuce, imas li ti kisobran"?
"Pa sto ce mi kisobran po ovoj vrucini zeko" zbunjeno upita vuk a zec samo rece:"A nemas je li" te on i medo skoce i prebiju ga na mrtvo ime.
Sledeci dan oni opet sjede pod bukvom i dosadjuju se kad iznenada zeko kaze:"Hajde da opet tucemo vuka".
Medo jedva docekao i pita:"A sta cemo naci kao razlog"?
"Trazicemo mu cigarete da zapalimo ali ja cu traziti sa filterom a ti bez filtera, garant jedne nece imati i zato cemo ga prebiti".
I krenu oni tako ali nisu znali da je lisica sve cula i trceci precicom stigla je do vuka i obavijestila ga o svemu a on joj se zahvaljivao jer ga je spasila.
Kad su stigli pozdrave se sa vukom i zeko ga pita:"Je li vuce, da nemas slucajno cigaru da zapalim, po mogucnosti sa filterom jer samo te pusim"?
"Ma ima zeko, izvoli".
Utom ga pita medo:"Vuce, da nemas mozda jednu bez filtera, meni su ove sa filterom blage"?
"Ma ima medo, izvoli" rece vuk.
Sjede njih dvojica tako i puse kad ga zeko iznenada upita:"A je li vuce, ti opet nemas kisobran jed da"?

Jedan svestenik je sluzbovao u africi u jednom crnackom selu. Jednog dana poglavica totalno popizdio i ide kod svestenika da razgovara sa njim.
"Oce, moja zena je rodila bijelo dijete a posto si ti jedini bijelac u krugu od 200 kilometara volio bih da mi objasnis kako je to moguce"?
"Vidis sine moj, cudni su putevi gospodnji, evo na primjer, pogledaj ovo stado ovaca, sve ovce su bijele samo je jedna crna, kako je to moguce?
U tom momentu poglavica dosta tisim tonom rece:"Dobro, dobro, ti ne spominji ovcu, ja necu dijete i sve ce biti u redu".

U policijskoj stanici nestalo balona za alkotestiranje i komandir je sazvao radni sastanak.
Razmatraju sta sad da rade kad jedan policajac dize ruku i kaze da ubuduce umjesto balona koriste kondome.
Komandir popizdio i htjede ga izbaciti vani ali on im objasni da onaj ko je trijezan nece htjeti da duva u kondom a pijani nece ni primjetiti razliku pa ce duvati i po tome ce se znati ko je pijan.
Razmislja komandir i vidi da to ima logike te mu dade pare i posla ga u grad da kupi kondome.
Dosao je pred trafiku gdje se vec nalazio jedan kriminalac i neka baba. Zatrazio je sve kondome koje imaju a kriminalac je prokomentarisao:"Pa da, dosad su nas samo tukli a sad ce nas i jebavati" a baba upita policajca:"Sinko, hocete li ici po kucama ili cemo mi sami morati dolaziti u stanicu"?

Sad jedan bez veze
Sjede dva bojlera na grani i strikaju kad iznenada ispod njih prodje ves masina.
"Uh, pazi je sto mijesa" rece jedan od njih.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
neke sam vec cula, ali dobri su
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dobri dobri Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:43:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ovce vrucini

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.