hmm, mozda cu malo biti dosadan sa zanovetanjem oko ove funkcije, ali nisam mogao da ne pitam. naime: prije nego se desila ona zajebancija pa ova funkcija nije radila bilo je moguce da ako imam vise strana sa neprocitanim temama, kad protisnem dugme za checkiranje chekiram samo doticnu stranicu, a sada checkira sve odjednom, koliko god strana bilo i anulira ih sve tako da nema novih odgovora.
moje pitanje bi bilo jel moze to ponovo da se omoguci da se chekira svaka strana posebno ako nije neka velika zajebancija?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moze, ali ovo radi brzo, kvalitetno i stabilno. Ne planiram sada kada ima stravicno mnogo posla, da to dalje budzim i ugrozim stabilnost... Dakle to radi, i radi u principu kako treba, vi niste naviknuti... navicicete se...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!