РС се без крви неће укинути.... Живела западна Србија!
bez krvi izgleda nece, kako god okrenes. slusao sam sinoc onog spirica. katastrofa. volio bih da cujem ljude koji su glasali za taj SNSD, sta misle o tome, jesu li svi oni za TO glasali. ao jesu, ako je toliko ljudi glasalo za ideje koje je ona komunjara sinoc iznosila u emisiji Javna tajna (BHT1) onda se predajem, odo u australiju.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
vecina ljudi ovdje, mislim na one +45, koji redovno glasaju, jos uvijek tiho pati za komunizmom. tiha patnja za neobrazovanim seljakom koji ce im govoriti sta da rade. bitno je samo da se ne razmislja, da legne koji kredit i bog te veselio.
sta hoces da kazes tim "nisu vidjeli one koji ga okruzuju"? pa iz spirica je dodik govorio, sve ono sto on ne bude smio reci, zbog svoje "reputacije" ubacice u usta takvim spiricima, radojcicima i radmanovicima. takvih bar ima na izvoz. takav je i sam dodik.
gospoda se odricu zastave... himne... ko ne zna, rekao bi da su se oni borili pod tom zastavom pa se sad eto odricu...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Mislio sam vecinu onih koji su glasali za njega, koji su samo culi njegovu pricu o referendumu a ne ovo sto govore njegovi saradnicii. Sada da li je i on takav... onda kada je jedno vrijeme bio premjer nije se pokazao bas u najboljem svijetlu (prodaja istoriske gradje jasenovca,..). U zadnje vrijeme je krenuo da se inati strancima (zadnji slucaj ono sa doris pak) sto se malo politicara prije njega usudilo da uradi (ne racunam ratni period).
Sto se tice nekog novog rata... nebi reko da ce da ga bude. Stranci su vec puno toga ulozlii da bi sve opet krenulo iz pocetka kao poslije proslog rata.