Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bas samo zenska tema [PMS]  (Pročitano 4016 puta)
11. Nov 2003, 01:08:25
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ovo je bas zenska tema, mislim da ce se malo koji muskarac snaci u ovome, ali opet, nije na odmet da procita i da mozda proba da razume svoju devojku kad joj dodje onih 5 zutih minuta....

Da li imate teze predmenstrualne simptome, da li vas boli stomak pre nego sto dobijete ili posle, kako resavate te neke probleme i da li bi se tada najradije sklupcali legli i spavali dok ne prodje?! Imate li izlive da vam se jede slatko ili mozda nesto drugo... ajd... bas me interesuje kakva su vasa zivotna iskustva...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Nista osim bolova...a bol mogu da trpim tako da mi to nestvara nevozu niti bilo sta...Nemam nikakve simptome kao sto neko ima glavobolju ili bol u ledjima...Nekad kad imam bas jake bolove onda me bole ledja i noge,ali tada uzmem tabletu jer drugacije nebi prezivela....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Jaoj ime zavidim ti.... meni tri cetiri dana pre glava jako boli i uzasno mi se jede, znaci bilo sta samo da jedem, onda kad dobijem toliko me ponekad boli stomak da ne mogu ni da stojim ni da hodam samo da lezim... jednom sam skoro pala u nesvest od bolova... taj prvi dan uglavnom prelezim i drugi mi bude bas onako lose, a posle treci dan je vec mnogo bolje.... inace mi traje oko 5-6 dana i dobijam na nekih 34-35 dana.....

da, to sam zaboravila da pitam.... imate li redovno i koliko vam traje....
i secate li se kad ste prvi put dobile.... (ja u 7. razredu)
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Prvi put sam dobila izmedju 6 i 7 razreda. Prvih godina sam imala veoma jake bolove, stalno sam pila tablete. sada se stabilizovalo. Imam bolove, ali nisu toliko jaki. da se izdrzati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
e a sta pijete za bolove?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Uh, uzas jedan....
Prvi put sam dobila na raspustu, izmedju 5 i 6 razreda, i to u avionu, dok sam isla na more... Inace, dobijam redovno, na svakih 28 dana, traje mi 6-8 dana, a izuzetak je zima, kada se najcesce prehladim, i sjebem citav organizam, pa dobijam na svakih 15 dana....
PMS.... Najgore je to sto sam strasno nervozna, pa se sa svima uspijem posvadjati u tom periodu( nekih 5 dana prije nego sto dobijem)... za divno cudo, ne mogu da jedem tih 5 dana, sva hrana mi se gadi  Smile
A kad dobijem.... Onda me stomak boli, uzasno boli, najcesce ne mogu uopste da ustanem iz kreveta prva dva dana... ostalih 4-5 dana sam na tabletama. (Lekadol, btw) :wink:
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
dva dana pre nego sto dobijem pojedem jedno 10-ak kg cokolade+jos neki slatkisi. onda kad dobijem 7 (od10) dana nisam upotrebljiva uopste, jer od bolova bas padam u nesvest. sklupcalka bih se i zaspala dok sve ne prodje kako rece SAnja, ali ne mogu ni da se uspavam, tako da je to sve najblaze receno nocna mora, narocito kad sam ne daj Boze sama u kuci/stanu. postala sam imuna na sve lekove tako da mi pomoci nema, inace FLUGALIN kazu da je najbolji, i stvarno mi je u jednom periodu dosta pomogao.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Inace za bolove pijem Advil ili kapi Optalgin,jer mi tablete ne pomazu...neznam dali ima to tamo kod vas,a u NS dok sam zivela pila sam Cafetin,ali to bas bas kad moram...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1110
Zastava
mob
Nokia 2760
Svaki put imam bolove ali ne tako jake. Ustvari ponekad je neizdrživo ali traje samo jedan dan. Od lekova sam do skoro koristila Flugalin (odličan je) a sad sam prešla na Defrinol (ni on nije loš). Prvi put sam dobila u sedmom razredu i od tad mi je izuzetno redovan ciklus - na svakih 27 dana i traje 5-6 dana. Što se tiče klope ja ne jedem slatkiše (ne prijaju mi) ali 2-3 dana pre nego što dobijem non stop nešto grickam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.