Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvati!!! (UJE)  (Pročitano 1441 puta)
22. Jan 2004, 00:51:29
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Kad vidim kako se stvari odvijaju prosto sijam od srece jer bez obzira na sve lepo se i na sitnim i na krupnim stvarima moze videti koliko su uje niza rasa u odnosu na nas u smislu tom sto imaju kompleks nize vrednosti

Evo sta sam i kako sam na osnovu sitnica ja nesto zakljucio, ovde imamo 2 aktivna predstavnika bivseg bratstva i jedinstva, obojica znaju da su na srpskom forumu i bas zbog toga se trude da nametnu hrvatske simbole od kojih neki nemaju veze sa zivotom. Laslo na primer drzi sahovnicu i smajlija sa Dinamom i nikoga za to nije zaboelo qrac niti se potresao, s druge strane kada bi otisao na bilo koj hrvatski forum i metnuo srpsku zastavu potpis ne samo da bi bio pocascen salvom psovki nego bio bio banovan za manje od sata zbog sirenja cetnickog nacionalizma. A jos je i izabran za burekdziju godine. A ovaj Domobran stavio izmisljenu drzava sa tudjim teritorijama i nasao ovde da se pravi pametan, ali nikako da nekoga to uzbudi, kada bi ja okacio zastavu velike Srbije u koju spada krajina na neki ustaski forum, vojska bi bila obavestena

Nemam pojma zasto se trudite da se dokazete, jer sta god...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Pablo, nazalost istina je za taj hrvatski kompleks. Moj deda je bio Hrvat i imao je upravo taj isti kompleks. To je neka cudna mesavina kompleksa vise vrednosti tipa "oni su primitivni, mi smo bolji od njih" i istovremeno osecanja ugrozenosti tipa "oni su jaci od njih, ne mozemo im nista, ali cemo zato da ih mrzimo sto vise budemo mogli". Nazalost, cak i sada kada su dobili ono sto su uvek hteli - svoj tisucljecni san - oni uopste ne mogu da miruju i da u miru uzivaju u svojoj drzavi nego i dalje imaju osecaj ugrozenosti...  Poput Srba, i oni su zaboravili da dobrog Hrvata odlikuje karakter a ne sahovnica, simboli i retorka.

No, ne treba se potresati oko svega toga, Pablo. Najgore sto Srbi mogu da urade to je da se spuste na zverski nivo Vatikana i da budu isti kao njihovi dusmani. Najveca odbrana srpske casti bice uvek ne biti kao oni. Nazalost, u poslednjem ratu i neki Srbi su bili kao oni...

A velicina ovog naseg Foruma je upravo u tome sto smo na njemu suzbili mrznju i pokusavamo da istaknemo najvece vrline sprskog naroda... i nastavicemo tako.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1610
Zastava Na žalost, u BG...
Pablo, neka svako kači šta hoće, to govori o njemu samom više nego što bi on to umeo sam da objasni.
Jednoga dana čudiće se sebi.

Jer, simboli su prolazni, države takodje (Hrvati to itekako dobro znaju)...
Otuda i ti "kompleksi".

Uostalom, nakači kokardu Dinarske četničke divizije i pokušaj na nekom njihovom sajtu, pa nam javi kako je bilo.
Možda zalutaš naneki njihov sajt gde im se #ebe za simboliku?
I dalje mislim da svuda ima normalnih, pa tako i tamo.
Pozdrav od ja.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
A velicina ovog naseg Foruma je upravo u tome sto smo na njemu suzbili mrznju i pokusavamo da istaknemo najvece vrline sprskog naroda... i nastavicemo tako.

ja barem mislim da je sa ovim sve receno  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A ja sad zakljucavam temu jer je ovo srpski nacionalizam i mene boli patka za necije tudje komplekse. to je njihova stvar.
Inace.. ovo nije SRPSKI forum. Ovo je forum na kome su svi dobro dosli. Posebno momci kakvi su koni laki i domobran jer ja bolje ljude skoro nisam upoznao.

[lock]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Kako reče SF, da zaključamo...al kad sam već prozvan, da  i ja koju kažem.

1. zastava i smajli

Paradoksalno je da Pablo zaključuje da smo mi Hrvati jedna niža rasa
(a mislili smo da je takvo gledanje nestalo s Hitlerom i njegovim pulenom Pavelićem koji su donosili takve zakone, gdje baš u 70 godina zajedničkog života to preuzeste od nekih Hrvata?) a u isto vrijeme, kada bih ja npr. napao Vuka Stefanovića Karadžića opravdano bi burno reagirao. E sad što je taj isti Vuk autor čuvene izreke:"Tuđe poštuj, a svojim se diči" njemu ni najmanje ne smeta da moje isticanje zastave svoje domovine napadne kao nekakav atak na srpstvo. Kakav je to atak vidi se iz ove moje malo više od jednogodišnje pojave na ovom forumu. Zastava koju ja imam u potpisu je službena zastava republike Hrvatske, koja postoji. Ako je ona Pablu uvredljiva, njegov problem. Samo neka se sjeti da su prije avatara koje crta SF korisnici mahom koristili srpske simbole, a ako ima strpljenja neka izlista moje poruke i vidi gdje sam ja to tada napao Cara Dušana, drdksu ili bilo koga drugoga što ih je koristio.

Pa ipak sam ja najveći zatiratelj srpstva u "sajber svetu".

Što se pak Dinama tiče....a za koga bih ja to trebao navijati? Za Rad? Budućnost? Partizan? A mislim da je moje pravo, kao i svakoga drugoga da mogu reći za koga navijam.

Čudi me to osobito stoga, što držim da nisam nikada vrijeđao, provocirao i napadao bilo koga ovdje zbog toga što je Srbin, a većina ljudi ovdje to jesu i koliko vidim većina se time ponosi, kao što po meni i treba svaki pripadnik svoga naroda. A barem bi Pablo, koji je sigurno više surfao po netu od mene trebao znati da je net pun takvih idiota koji i ne rade drugo do provociraju.

To što ja imam svoje mišljenje o nečemu koje se možda razlikuje od nečijeg tuđeg, ne znači da ja inzistiram da svi moraju isto prihvatiti.
Mislim da sam to svojim sudjelovanjem u radu foruma, vezama koje sam s nekim članovima stekao i dokazao. Ili mislite da je SF zapravo stari purger, dinamovac i član nekakve neoustaške organizacije?

2. izbor za najbureKdžiju

Kao prvo i osnovno nisam se sam izabrao. Mene je pobjeda također iznenadila, a osobito i obradovala. Ne zbog toga što bih rekao:" a ha...banda srpska, pa normalno da mene moraju izabrati, ipak ja kao Hrvat imam tisućugodišnju kulturu, koju oni nemaju, balkanci i primitivci jedni" (a Sale bi bolje i ljepše mogao od mene izreći i moj vlastiti stav o prenemaganju tom istom kulturom), nego zobg toga što mi je bila čast da je netko (u ovom slučaju relativna većina) cijenila ono što sam i kako sam pisao, ponašao se na chatu i na kraju krajeva pomogao da dođu neki novi ljudi koji isto rade na korist Bureka.
Na proglašenje (čitaj okupljanje čiji je to bilo dio) sam došao i nosim samo lijepe uspomene.

3. Hrvati i Srbi

Nikom ja ne branim da mrzi, napada, pljuje i omalovažava Hrvate, ali nitko meni ne može braniti da ja branim "svoju stranu."

Na jednoj drugoj temi je Pablo iznio svoju osobnu tragediju i minulom ratu. Da mu ja kažem da mi je žao,  mislim da možda ne bi prihvatio, ali i moja obtelj nosi neke ožiljke minulih događanja. Je li zato kriv Pablo? SF? Killer? Dušan? Sasha1?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
A koja glupost. Kako covek moze da kaze da su Hrvati kompleksirani a mi Srbi da nismo i da napise ovakav post ??

JA sam Srbin u srcu i dusi i to svi znaju. Ali ja, i jos nekolicina clanova ovog foruma, zivimo u mestima gde ima veliki broj nacionalnosti. I Hrvata i turaka, i marokanaca, i afganistanaca i kineza i tunguzijanaca (Smiley). Moje prve komsije su Hrvati. Ovde u ulici ima i Srba, ali ti Hrvati su za nas cinili MNOGO vise nego SRBI koji zive ovde.

Ja kao prvo gledam COVEKA kao COVEKA a najmanje me boli patka sta je on. Ako je covek korektan prema meni, pokusacu 100 puta bolje da mu uzvratim, a ako pokusava da me provocira ili zajebe, takodje i to cu mu 100 puta gore uzvratiti.

Mislim da sve govori sto je Laki izabran za NAJBUREKDZIJU 2003 godine i da ovde apsolutno svakog zanima prvenstveno COVEK Laslo.

A to sto on drzi svoju zastavu u potpisu, sta tu ima lose?? Jok, ce stavi kokardu ili polumesec sa Ljiljanima ???? SVASTA!!!

Koje primitvno razmisljanje.

I kaze oni iskompleksirani....... pa sigurno ISTO toliko akeo ne i vise iskompleksiranih ima i kod nas..... najbolje potvrdjuje Pablo!

[Sorry sto pisem u zakljucanoj temi,  ali nisam je video pre, nadam se da ce mi biti izvinjeno Smile]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kad ubuduce nesto ja zatarabim, neka ostane tako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.