IN < - Venera - >LO
<< < (7/88) > >> :: Odgovori!
Autor: čupko :
I meni je Venera u Devici(8.kuca), i prepoznajem se u onome sto ste o tome pisali,posebno u onome sto je Luche rekla o"cekanju princa na belom konju..." :D(i ja sam generacija Neptuna u Strelcu).

Inace, moja Venera ima dva aspekta:Sekstil sa Marsom i Trigon sa Asc(Jarac),pa ako neko moze,neka mi objasni sta to znaci :help:Autor: Sny :

Evo, ja ću ti nešto napisati....  :[115]:

VENERA SEKSTIL MARS
Baš lijep aspekt.  :mrgreen:
Ove osobe su vrlo šarmantne i entuzijastične. Lako se slažu s oba spola. Smatram da posjedu neki kreativni talenat, ali hoće li ga koristiti ovisi o drugim faktorima. Svoje talente mogu uzeti zdravo za gotovo, tj. treba im poticaj i ohrabrenje kako bi napravili nešto s tim talentom. Romantične duše. Mogli bi se igrati match-makera, tj. spajati ljude zajedno.  :mrgreen:

VENERA TRIGON ASC
Unutarnja snaga kao rezultat svog izgleda/imidža. Ne natječu se s drugima, ali kad se treba dokazati - ona ustanu! :-k Daju komplimente drugima jer ih, zbog vlastitog pozitivnog mišljenja o svom izgledu, ne bocka ljubomora. Smatram da mogu biti katkad ljenčine. :chuckel:
Autor: Aiwass :
Citat: luche 29. Avg 2006, 12:19:56

ne bih da ispadnem neko zanovetalo, i da stalno nešto prigovaram, ali aiwasse, sado-mazo je od venere i plutona, ne venere i neptuna :[115]:


hvala, ko radi taj i gresi :)
prigovaraj slobodno, kad god mislish da sam pogresio..i ako nisam pogresio ako ja ne naucim, mozda ces ti :) tako da niukom sluchaju ne moze da skodi.
Autor: Sny :
Evo, da nešto napišem malo o svojim aspektima.  :flower: :rah:

VENERA KONJUKCIJA MERKUR
Snažan osjećaj pravde pa često radim kompromise, ali ne samo u vezama - uvijek. Ali to nije zato što sam slaba, nego da bi se postigla harmonia. Bar neka. Uvijek prvo volim čuti tuđa mišljenja, pa reći svoja i onda nekako donijeti neke zaključke ili odluke.
Volim umjetnost te posebno pisanje, zbog maštovitog uma.  :mrgreen: Privlače me dečki ili osobe koji djele istu ljubav prema pisanju ili umjetnosti općenito.   :P

VENERA KVADRAT MARS
Ne mogu vjerovati koliko mi ovaj aspekat nije drag! Upućuje na veliku strast, kreativnost... Imam nekupotrbu za ljubavi i bez nje ne mogu baš normalno funkcionirati, ali također imam i potrebu o tome pisati u poeziji. Kvragu, ipak sam romantičarka, iako to teško ili uopće ne priznajem!  [-( Iako to sve zvuči lijepo, bajno i velebajno - ima i tamnija strana svega toga - posebica relacija ljubav-mržnja. Također, u vezama, može biti verbalnog nasilja, koji može čak prijeći u FIZIČKO!  :boxing: [-X :nervious: Bilo da se nasilje vrši na meni ili ja na drugome.  ](*,) Ali bar sam, po ovome aspektu, atraktivna suprotnom spolu.  :weirdface:

VENERA TRIGON SATURN
Snažan osjećaj odgovornosti prema onima koje volim. Ne ulazim u veze munjevito, nego sam dosta oprezna i pokušavam donijeti dobru osudu iliti ocijenu o tome. Mislim da su površne veze totalna glupost s obzirom da volim veze koje duže traju...

VENERA TRIGON URAN
Ne volim puno o ovome, ali ovakve osobe su slobodne, nekonvencionalne u vezi. Štogod novo partner predloži, rado će napraviti.  8) Prihvaćaju ljude, bilo kakvih sklonosti, kao prijatelje. I vjerujem da nismo sretni s partnerima koji pokušavaju zauzdati naše potrebe.  :[39]:

VENERA TRIGON NEPTUN
Kada su zaljubljeni, kao da su u drugoj dimenziji!  :oops: :mrgreen: Snezitivne, suosjećajne prirode. U vezama su skloni otvarati srce i otkrivati tajne.  :[1]: Opet, privlače ih ljudi koji su zaljubljeni u umjetnost i kreativnost.

VENERA SEKSTIL PLUTON
Moćan šarm i vrlo magnetični. Kad se vežu, vole jako strasno, imaju duboke emocije. Mogu koristiti svoju atraktivnost kako bi manipulirali, a da to i ne shvaćaju. :evil_laugh:

 :pistoles: :joy:
Autor: ljepota-noci :
ova venera trigon saturn i ja osjecam se odgovorna za osobe koje volim uvijek pazim da ih ne povrijedim

> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana
<< Prethodna strana