Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ja sam stvarno svratio do festa .. mozda ste me i videli - bio sam oko 22h .. hteo sam od nekog da uzmem mob pa ako ste tamo da vas vidim bar .. - i da se upoznamo .. ali kasno sam se setio.. - oko 15h... a posle mi bilo glupo da nekome preko pvt trazim tudji mob .... anyway , bitno je da ste se vi dobro proveli
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!