Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki kašalj se vratio u Srbiju  (Pročitano 4894 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Lazo nemas ti pojma - ti si covek pardon decko  Smile  Smile nauke - vidis da je tendencija okretanja nadrilekarstvu sve veca - ti bi da ucis a vidis da to za zdravlje nije potrebno  Smile

Za ove sto nece da vakcinisu decu napraviti kao u Ben Huru onu jamu sta li je sto ima za gubave pa njih i njihovu decu tamo ostaviti  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2014, 17:16:26 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Anea
Ja postujem tvoje napore, medjutim realnost ti ne ide u prilog, nisam ja to izmislio...

Citat
U, ala si me zeznuo...
Ne znam, za mene ovo nisu teme za "zezanje". Meni upadaju u oci nelogicnosti, a ima ih previse, pa sam zbog toga pitao.

Citat
Inace, najnovija vest je da se Amisi masovno vakcinisu...  Smile
Stvarno? Na kojoj planeti? Ako das link, ja ti dam 2 puta toliko da to nije tacno : )

Citat
Nego, zbogom pameti...
Na zalost, malogradjanin nema bas puno pameti, vec se naginje kako vetar duva "ako svi vakcinisu, i ja cu". Srecom, sve je vise ljudi koji preispituju vakcinaciju.

Citat
kako su ono doseljenici istrebili Indijance? Kakvim ono cebadima?  Smile
Vakcinacija moze biti pasivna i aktivna. Primer sa Severnoamerickim Urodjenicima, koji si navela je primer pasivne imunizacije. Kao takav, koristi se kada bolest vec nastupi i tada samo umanjuje simptome bolesti, dok se organizam sam bori protiv bolesti. Za razliku od aktivnog vakcinisanja, koje, kako kazu (a lazu) sluzi za "prevenciju", pasivno vakcinisanje sluzi kao vid lecenja, odnosno kada bolest vec nastupi.

Ono sto ljudima, koji samo gutaju ono sto im se servira, nije jasno je da ne razlikuju imunizaciju i imunitet, odnosno kako se stvara jedno, a kako drugo.

Citat
Vakcine ne pruzaju zastitu, to je propaganda, roditelji, prvo se debelo informisite pa odlucite o vakcinaciji!

Информишите се на Слађином фејзбук профилу  Smile
Родитељи треба да се информишу на сајту института Батут.
: ) Simpaticno. Batut je smesan kao crtani film..na zalost.
Roditelji ne bi trebali da se informisu na sajtu instituta Batut, jer je to deo korporativne masine. Taj isti Batut je pre par godina stvorio paniku medju malogradjanima, rasirio strah, pa se malogradjanin poplasen od stotinu zala, brze bolje vakcinisao, pa se kasnije ispostavilo da je sve bila farsa, kako bi se pokupio kajmak. Znaci, ja ne bi verovao instituciji koja ima toliko putera na glavi.

Sto se Sladje tice, srecom nije sama, izvolite gospodo, pa ih upitajte sta vam nije jasno:
http://udruga-kameleon.hr/tekst/6014/

Nadalje, ima prevod:

krouli
Citat
Lazo nemas ti pojma - ti si covek pardon decko  Smile  Smile nauke - vidis da je tendencija okretanja nadrilekarstvu sve veca - ti bi da ucis a vidis da to za zdravlje nije potrebno  Smile
Laza je decko koji je duboko izmanipulisan : ) Na zalost, ima vas dosta, pa se to ne primeti. Propagiranje obavezne vakcinacije nema veze sa naukom, vec sa biznisom, to su biznismeni. Obavezna vakcinacija jeste nadrilekarstvo, jer se potura nesto sto jos uvek nije dokazano da je spasilo i jedan ljudski zivot.

Citat
Za ove sto nece da vakcinisu decu napraviti kao u Ben Huru onu jamu sta li je sto ima za gubave pa njih i njihovu decu tamo ostaviti  Smile
Mozes da pokusas : ) Pa ce od Bena ostati samo Hur...salim se ja.
Ne, mène ne cudi ovakva reakcija pro vakcinasa, sve koji ne veruju u njihovu ideologiju bi najradije potamanili : ) Sto je vrlo zanimljivo, s obzirom da se radi o velikim Humanistima.
Ako ste vi vakcinisani i ako se redovno apdejtujete u meso sa najnovijim otrov...pardon vakcinama, cega se plasite? : )

Stvarno mi nije janso, da li je moguce da su ljudi toliko naivni? Posluzimo se logikom (toliko stranom za neke ljude): Kako je moguce da sistem, koji na sve nacine pokusava da te izrabljuje, iskoristi, frustrira, stresira, podcini i ucini zavisnim na njegove gluposti, eto, ima tu cudnu naviku da tako strasno "brine o zdravlju svoje horde"? I to, brine o zdravlju samo kada su vakcine u pitanju, ako se razbolis (iako si vakcinisan) od milion i jedne bolesti, e onda si sam na svom, ima da te finansijski odere k'o macku, a ako nemas da platis, onda nista-vise srece drugi put.

Pa cekaj, sad meni tu nista nije jasno, ako zelis nekom da "pomognes" (ako pricamo o vakcinama) i da vrsis prevenciju bolesti, zar ne bi bilo logicno da su vakcine besplatne ili da kostaju nesto simbolicno!? Zar ne bi bilo logicno da sve te silne farmako (mafijaske)korporacije doniraju sredstva za izradu sanitetske infrastrikture i podizanju higijene uopste? Zbog cega dopsutaju da 85% ljudi na planeti zivi na manje od 3$ dnevno? A zbog cega vise od milijarde gladuje (bukvalno)? Zar se ne radi tu o necemu drugom? Zaista, mislim da ne treba biti preterano mozdano suficitiran pa shvatiti ove stvari, osim ako vam meinstrim propaganda nije "objasnila" neke stvari...u napred?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
jel ima vakcina da postanes imun na idiote i njihove ideje  Smile

ta bi bila najvise koriscena, farmaceutska industrija bi pevala 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Citat
Anea
Ja postujem tvoje napore, medjutim realnost ti ne ide u prilog, nisam ja to izmislio...

Realnost... koja realnost? Smiley
Realnost nije na internetu. A van interneta i teorija zavera, ljudi su vrlo skloni odlasku kod lekara kad su bolesni ili vakcinisanju dece, jer su svesni opasnosti...

Ali, tvoja Sladja i ostali mamlazi radije udaraju tudjim kurcem, jer su oni i njihova deca vakcinisani, te koriste usluge savremene medicine.

Citat
Ne znam, za mene ovo nisu teme za "zezanje". Meni upadaju u oci nelogicnosti, a ima ih previse, pa sam zbog toga pitao.

Ja se ne zalazem za genocid, za sta se ti zalazes. Smiley

Ja samo kazem da je zivot po tvojim pravilima cista prirodna selekcija i tihi genocid...

Citat
Stvarno? Na kojoj planeti? Ako das link, ja ti dam 2 puta toliko da to nije tacno : )
http://www.pbs.org/newshour/rundown/ohio-amish-reconsider-vaccines-amid-largest-measles-outbreak-u-s-history/

Citat
Na zalost, malogradjanin nema bas puno pameti, vec se naginje kako vetar duva "ako svi vakcinisu, i ja cu". Srecom, sve je vise ljudi koji preispituju vakcinaciju.

U... malogradjani... Sad bi kao neko trebao da se uvredi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Realnost... koja realnost? Smiley
Realnost nije na internetu. A van interneta i teorija zavera, ljudi su vrlo skloni odlasku kod lekara kad su bolesni ili vakcinisanju dece, jer su svesni opasnosti...
Realnosti da vakcine nisu ono za sta se proglsavaju : ) Nema tu mesta teorijama zavera, pogledaj statistike. Odlazak kod lekara nema veze sa obaveznom vakcinacijom..gde vi ljudi zivite?

Citat
Ali, tvoja Sladja i ostali mamlazi radije udaraju tudjim kurcem, jer su oni i njihova deca vakcinisani, te koriste usluge savremene medicine.
Samo bez nervoze. Kako ti znas ko je vakcinisan, a ko ne? Nemoj sebi toliko davati za pravo. Vakcinacija je zaostala tehnologija...

Citat
Ja se ne zalazem za genocid, za sta se ti zalazes. Smiley
Krupne reci za nekog ko podrzava obaveznu vakcinaciju : ) Vakcine su nanele dosta zla, a to sto ce tek doci, videcemo. Uostalom i Gejst, psihopata Bil kaze da se vakcinama moze redukovati populacija za 15%, pa ti vidi ko je genocidan.

Citat
Ja samo kazem da je zivot po tvojim pravilima cista prirodna selekcija i tihi genocid...
Zanimljivo je kako se neko, ko podrzava vakcinaciju, poziva na nekakvu "prirodnu selekciju", pa to je suludo. Uostalom, prirodna selekcija, kod ljudi ne vazi : )

Citat
http://www.pbs.org/newshour/rundown/ohio-amish-reconsider-vaccines-amid-largest-measles-outbreak-u-s-history/
Postavicu malo kasnije : )

Citat
U... malogradjani... Sad bi kao neko trebao da se uvredi...
Ne, zasto? Pa svi smo mi ljudi...Taj nacin zivljenja se forsira, bezanje od odgovornosti.
Malogradjanin progleda, tek kada dobije po nosu, jer tako je ucen.

I naravno: http://udruga-kameleon.hr/tekst/6014/
« Poslednja izmena: 14. Jul 2014, 18:40:31 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Antivakcinacioni pokret je eugenika.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung GT-S7580

Каже мени ћале лепо, џабе теби школе кад пацијенти сами себи постављају дијагнозе... боље ништа да не завршаваш... Smile

Ти си Кристал симпатичнији од мене, ако је то уопште могуће  Smile Smile Smile

Citat
Roditelji ne bi trebali da se informisu na sajtu instituta Batut, jer je to deo korporativne masine.

Ето ти га сад  Smile

Уживај, Кристал у својим статистикама, јутјуб снимцима и стварности.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Jul 2014, 19:18:51 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Antivakcinacioni pokret je eugenika.
Od kada? Ne znam, mozda jeste...
Cekaj, pa ti se pozivas na tzv "prirodnu selekciju"!?

Уживај, Кристал у својим статистикама, јутјуб снимцима и стварности.  Smile
Stvarnost je da se novac pravi na problemima, a ne na prevenciji i sanaciji problema. To, neces cuti na TV-u, u skoli, citati u novinama. Na zalost, vecina ljudi zivi u paralelnom svetu.

Da nema ovoliko bolesnih, ne bi bilo ni radnih mesta, ne bi bilo profita za korporacije, firme i preduzeca. Naravno, malogradjanska je tuga pregolema, a dug tek dolazi na naplatu i ne, ne placa se u novcu! : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Citat

Ja ti kazem, a ti ako ikad budes imao decu, mada cisto sumnjam... nemoj da ih vakcinises i leci ih srebrnom vodom.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Citat

Ja ti kazem, a ti ako ikad budes imao decu, mada cisto sumnjam... nemoj da ih vakcinises i leci ih srebrnom vodom.. Smiley
Eto, dodjosmo i do dece : ))) Prvo sam bio Teoreticar zavera, pa neskolovan, jedan me pitao gde zivim, utopista itd itb Sta su ti gospoda na forumu. Dobro, provokacije su uvek dobrodosle, treba se malo razmrdati bara ; )
Vidi, ne treba misliti da ako si protiv vakcinacije (obavezne) da si protiv medicine uopste. Vakcine su prastara tehnologija "prevencije" i nemaju bas veze sa prevencijom bolesti, pogotovo danas, kada je sve u sluzbi novca, a na (ne)zdravlju se zaradjuje lepa lova. Ali, kako ti to ljudima da objasnis?

p.s. Moji postovi su mi kao deca : )
« Poslednja izmena: 14. Jul 2014, 21:10:36 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.