Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dišljenković: Došlo vreme da idem  (Pročitano 443 puta)
24. Nov 2004, 14:03:04
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dišljenković: Došlo vreme da idem
Marković: Žalim zbog Partizana

Na "Marakani" je i dalje na snazi režim davanja izjava isključivo na konferencijama za novinare, a ne putem mobilne telefonije. Tako su se juče pred rafalnom paljbom sedme sile našli kapiten Crvene zvezde Vladimir Dišljenković i omaleni defanzivac Marjan Marković.

Na "klupu za svedoke" sela su sigurno dvojica najzanimljivijih igrača šampiona u ovom trenutku. Jer, ni Dišljenković ni Marković još se nisu izjasnili da li će produžiti saradnju sa Zvezdom ili će uskoro napustiti "Marakanu".

Razgovor sa Dišljenkovićem i Markovićem prenosimo u formi scenarija za film. Teme su, u krajnjem slučaju, holivudski zanimljive...

DIŠLJENKOVIĆ: Počeo sam lagano da trčkaram i da radim u teretani. Povreda prednje lože je zalečena, ali kako je povreda bila teže prirode, a do kraja prvenstva ima samo još dva kola, neću se vraćati na teren. Što se tiče produžetka ugovora, pričali smo u nekoliko navrata. U ovom klubu sam od svoje osme godine. Dakle, prolazi 15. godina, a bio bih najsrećniji i najzadovoljniji kada bismo pronašli zajedničko rešenje koje će zadovoljiti obe strane. Ipak, sada su bitne dve poslednje utakmice u prvenstvu, a posle toga biće vremena za izjašnjavanje. Još uvek razmišljam, ali mislim da je došlo vreme da odem.

Marjan Marković

MARKOVIĆ: Bio sam nekoliko puta na razgovoru. Traži se rešenje, a odlazak zavisi od dobre ponude. Pokušaćemo da pronađemo zajednički jezik, a uslovi koji su mi ponuđeni da ostanem ne bih želeo da govorim jer smatram da je to lična stvar.

NOVINARI: Dišljenkoviću, da li si još uvek kapiten Zvezde?
DIŠLJENKOVIĆ: Kapiten sam i dalje. Kovačević je moj zamenik, a pošto je i on povređen, traku je poneo Pantelić.

NOVINARI: Ko odlučuje o tome kome će pripasti traka?
DIŠLJENKOVIĆ: Odluka je na šefu (Dostanić). O tome se mi ne pitamo.

NOVINARI: Markoviću, da li ti je krivo što ti nisi preuzeo traku, budući da imaš najduži staž u Zvezdi?
MARKOVIĆ: Ne. Jedemo isti hleb, pa tako nije ni bitno ko je kapiten.

NOVINARI: Da li si namerno zaradio crveni karton u Podgorici?
MARKOVIĆ: Nije bilo namerno. Mahinalno sam krenuo rukom, ostalo je sve poznato.

PSV hoće Jankovića

Sjajne partije koje Boško Janković pruža kako u mladoj reprezentaciji, tako i u dresu Crvene zvezde, nisu ostale nezapažene mnogobrojnim evropskim klubovima. Kako se saznaje, PSV je ozbiljno zagrizao za vezistu crveno-belih, koga skauti holandskog vicešampiona prate već duže vreme. Međutim, kako je naš najtrofejniji klub počeo da gradi kostur tima za budućnost, u kome se naravno nalazi i Janković, teško je da će "filipsovcima" poći bilo šta za rukom u pogledu ovog tranfera.

Gučevo testira šampiona

Kombinovani tim Crvene zvezde odigraće danas u banji Koviljači prijateljsku utakmicu protiv Gučeva. Ratku Dostaniću, šefu struke crveno-belih, poslužiće duel sa nekadašnjim trećeligašem da još jednom proceni sposobnosti igrača koji su drugom planu.

NOVINARI: Da li postoji pritisak od strane kluba da produžite ugovor?
DIŠLJENKOVIĆ: Ne. Ne postoji.
MARKOVIĆ: Ne.

NOVINARI: Da li je novac razlog što ne želite da produžite vernost Zvezdi?
DIŠLJENKOVIĆ: Novac nije jedini razlog jer nam je i te kako poznata finansijska situacija u klubu. Jednostavno, došlo je do zasićenja. Vreme je da idemo.

NOVINARI: Pored ponuda iz Francuske, bilo je poziva i iz Ukrajine?
DIŠLJENKOVIĆ: Ukrajina... hm... Dobro bih razmislio.

NOVINARI: Markoviću, letos su te zvali Metalurg i Austrija iz Beča?
MARKOVIĆ: U Ukrajinu nisam hteo da idem, a za bečku Austriju nisam upoznat da je postojala ponuda.

NOVINARI: Za čime ćete žaliti ukoliko na zimu napustite "Marakanu"?
MARKOVIĆ: Ne znam... Osvojio sam sa Zvezdom dve "duple krune". Možda to što nikada nisam dao gol Partizanu, a imam dosta nastupa u derbijima.
G. Božanović

(02. May 2007, 21:33:16)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Ma neka idu ... neka idu svi ... to je i politika kluba .... da stvaramo tim za ligu sampiona za 2176 godinu !
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Mnogo boli sve ovo. Smile  Nadam se da ce ovoj propasti skoro doci kraj.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ovo je dno dna nase Zvezde ... dok god je vode takvi ljudi bolje nece biti ...

Uprava napolje !
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.