Da, da, to sto kazes je veoma "logicno"... Reci mi kada je ona kalastura mimi pobedila, zasto se to dogodilo??? Zato sto je bila zanimljiva, interesantna, ili bilo sta slicno, ili zato sto je (sto je potvrdjeno kasnije) brdo, ali uzas mnogo glasova za nju stiglo iz cg... Svaki crnogorac je kupio po broj da glasa za raspalu... Pa naravno da je narod ocekivao slican pokusaj ponovo... Setimo se beovizije, kada se svi crnogorci glasali za one indijance, a Flamingosima nisu davali bodove uopste, dok su iz Srbije glasali posteno... To je jadno i veliki kompleks... Kao sto neko rece vec ranije, u pitanju je to sto u cg svrsavaju da neko njihov pobedi u sred Beograda... Plus ovaj pavijan, javno u vb pljuje po Srbima i kaze kako se njegov djed (jebo ga on) borio za nezavisnost cg... Ma daj bre nemoj da se lazemo, mozda su u cg i simpatisali Grua i Mikija, ali su skoro svi muda dali da pobedi njihov djetic...
E, ne seri leba ti. Pun si nekakvih ubjedjenja a nemas pojma o cemu govoris. Nekolicina jeste nacionalisticki isfrustrirana,zagrizena i potrudili bi se maximalno ,al batali nas tvojih tvrdnji da svi Crnogorci glasaju tako. Ja sam iz CG i ne poznajem jos nikoga da je navijao za nasheg djetica a kamoli glasao.
A to koliko je narod iz Srbije za Beoviziju glasao poshteno je malo diskutabilno nego da ne idemo u off.
Da, da, to sto kazes je veoma "logicno"... Reci mi kada je ona kalastura mimi pobedila, zasto se to dogodilo??? Zato sto je bila zanimljiva, interesantna, ili bilo sta slicno, ili zato sto je (sto je potvrdjeno kasnije) brdo, ali uzas mnogo glasova za nju stiglo iz cg... Svaki crnogorac je kupio po broj da glasa za raspalu... Pa naravno da je narod ocekivao slican pokusaj ponovo... Setimo se beovizije, kada se svi crnogorci glasali za one indijance, a Flamingosima nisu davali bodove uopste, dok su iz Srbije glasali posteno... To je jadno i veliki kompleks... Kao sto neko rece vec ranije, u pitanju je to sto u cg svrsavaju da neko njihov pobedi u sred Beograda... Plus ovaj pavijan, javno u vb pljuje po Srbima i kaze kako se njegov djed (jebo ga on) borio za nezavisnost cg... Ma daj bre nemoj da se lazemo, mozda su u cg i simpatisali Grua i Mikija, ali su skoro svi muda dali da pobedi njihov djetic...
E, ne seri leba ti. Pun si nekakvih ubjedjenja a nemas pojma o cemu govoris. Nekolicina jeste nacionalisticki isfrustrirana,zagrizena i potrudili bi se maximalno ,al batali nas tvojih tvrdnji da svi Crnogorci glasaju tako. Ja sam iz CG i ne poznajem jos nikoga da je navijao za nasheg djetica a kamoli glasao.
A to koliko je narod iz Srbije za Beoviziju glasao poshteno je malo diskutabilno nego da ne idemo u off.
Ajmo ponovo... Ne seri ti... Na Beoviziji nije glasao narod, vec novinari koji su se ukljucivali direktno u program... Ukljuce se crnogorci, i daju najvise glasova svojima, a flamingosima ni jedan, pa opet tako, i svi iz cg nisu dali ni jedan glas Flamingosima koji su bili jedni od favorita... A kada se ukljuce iz Srbije, davali su bodove i Flamingosima i njima... To je po tebi postenje??? Ti ces meni da pricas kako ja o tome ne znam nista, aj zaobidji me... Ako te ne mrzi procitaj moj post jos jednom... Nisam rekao da su glasali sada za djetica, vec da se to ocekivalo, jer je tako bilo kada je plasticna kalastura pobedila... Ili ti posto si "upucen" mislis da nije bilo tako??? Ako nije, kako je pobedila, ko je glasao za nju? A ta "nekolicina" kako ih nazivas se izborila da se otcepi cg i da ima svoju drzavu... Lepa nekolicina, nema sta...
Srbi NoNejmu 1 poen, Crnogorci Flamingosima 0 poena. A mnogo ste poshteniji bili stvarno Nego da ne prichamo vishe o tome. Globalizujes i uvlacis politiku u svemu. Ja ne kazem,Cetinjani su takvi,dali bi sve za druga. Vjerovatno se nesto organizovalo. Ali kazati da je svaki Crnogorac kupovao vauchere i glasao za ovog Filipa moze reci samo neko ko nema pojma o zivotu.
Niko ne komentarise sto je Maca popizdeo sto nije pobedio... to se videlo iz aviona, nije mu se pricalo i hteo je da ode, pa je jedva ostao do kraja....... Ali dobro, neka pokloni pola para u humanitarne svrhe, dovoljan mu je i ostatak, iskreno........
i na taj nacin se posrao po svima ostalim koji to nece uraditi. covek ne ume da gubi. nesto sumnjam da ce to biti i pola. taj "deo" moze biti i hiljaditi. zasto muudonja nije rekao da sav novac poklanja u huminitarne svrhe?
veliki humanitarac,bezi bre,glumac obicni
o cemu ti pricas covek ce sigurno dati minimum cetvrtinu, a tvoj idol koji vas naziva retardima ce sve dati zelenasima od kojih je pozajmio da bi se kockao
zalosno je sto zakljucujete o ljudima na osnovu jednosatnog isecka
Ja sam prokomentarisao Macu, nisam ni pomenuo Mikija, navijao sam da pobedi Gru, decko bi makar pametnije ulozio pare, ali dobro, kao sto sam vec rekao, samo da ne gledam vise Mikija na tv-u............