E, alal ti vera za Ajzaka! =D> Ja bih dodao jos i (pored Milke Canic i Nigrutina) Zika Obretkovic, Nikola Seceroski, Bora Drljaca, Dzimi Barka, Inspektor Blaza, Mile Kitic, Rambo Amadeus... To bi bilo vrh! :mrgreen:
Ma Milana Radonjića kad bi doveli, razvalili bi sve rekorde gledanosti... Evo ja se prva ne bih odvajala od ekrana TV-a... :mrgreen: Samo što on verovatno nikada ne bi učestvovao u VB...
E ljudi,Vb VIP je jedno veliko sranje,znate kako je bilo prosle godine,glupost ziva.A i ovi iz Emotion-a su trebali da ga odloze ili da ga uopste ne bude zbog svega sto se desilo.
E ljudi,Vb VIP je jedno veliko sranje,znate kako je bilo prosle godine,glupost ziva.A i ovi iz Emotion-a su trebali da ga odloze ili da ga uopste ne bude zbog svega sto se desilo.
Kako već neko reče, show must go on... Čak i kad ga ne bi bilo, to neće vratiti one koji su nastradali...
Ma Milana Radonjića kad bi doveli, razvalili bi sve rekorde gledanosti... Evo ja se prva ne bih odvajala od ekrana TV-a... :mrgreen: Samo što on verovatno nikada ne bi učestvovao u VB...
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".