Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Константин Косачов: чланство Србије у НАТО је разочара  (Pročitano 13164 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Да се разумемо, ја сам за потпуно неутралну Србију, али у тренутним околностима и стања нације (која не може да замисли живот без ЕУ бајке), морам бирати мање зло а то је улазак у ЕУ без НАТО чланства...
(nazalost)slazem se s tobom.
("nazalost" -zbog toga sto smo spali na to da moramo da im se opet klanjamo,nista protiv tebe)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Na srecu ja se ne slazem - buducnost je u savezu sa Rusijom .
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Па кад ЛДП каже да је тако нема да омане Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

За мене знаш да сам ја за све осим за НАТО и савез са Њемачком,Аустријом,Хрватском,Француском,
Белгијом,Италијом,Шпанијом,Португалом,Холандијом и осталим скотовима који су нас бомбардовали.

На супротној страни сам за сарадњу са Исландом,Норвешком (са њима и те како),Грчком,Бугарском,
Румунијом,Литванијом,Латвијом,Украјином,Бјелорусијом,Чешком,Словачком,Русијом и осталим који
су били равнодушни или су нас помагали кроз историју.
Норвешку апострофирам као земљу којој је Краљевина Србија некада давно послала доста вагона
жита када је владала глад у Норвешкој,а они су у Републици Српској то напоменули и помагали
кроз хуманитарну помоћ само мање од Русије и Грчке.Колико знам они нису били укључени у
бомбардовању срба ни 95 нити 99 иако су чланица НАТО.
Поред Чеха Норвежани су били најкоректнији у нашој невољи те су пружали од срца шта су смјели
од курјака из НАТО пакта.
Ето довољно земаља са којима Србија може сарађивати и не овисити од ЕУ,а за НАТО је сувишно
образлагати,а земаља има и на другим крајевима свијета као што су:Канада,Кина,Јапан,Либија,
Иран,Аустралија и још бар 50-так држава поред Швајцарске (Швице).
Војни савез само са Русијом и од њих тражити наоружање које ће сигурно дати и без новца већ
ради свога вишка којег сигурно имају.Пар Сухоја,пар батерија ПВО С-400 и здраво амери ви никада
више нећете по србима серендати како вам се које године дигне.Сиктер стоко.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Tel.Me Your.Number
Kad se zgrade generalštaba i mupa u centru Beograda budu popravljale znajte da ulazimo u NATO ili da taj savez više ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kad se zgrade generalštaba i mupa u centru Beograda budu popravljale znajte da ulazimo u NATO ili da taj savez više ne postoji.
tako jednostavno,a tako lepo i potpuno tacno receno.  Smile Smile
bravo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Хехехе Почели да моле
Косачов одговорио Пољској и Шведској

Председник комитета Државне думе за међународне послове Константин Косачов не види логику у молби министра иностраних послова Шведске и Пољске Карла Билдта и Радислава Сикорског да се повуче тактичко нуклеарно наоружање Русије од непосредних граница ЕУ. По мишљењу страних дипломата, изреченом у листу Њујорк Тајмс, нуклеарно наоружање, између осталог, не треба да буде размештено у Каљининградској области и на Кољском полуострву. Сматрам нелогичном ову иницијативу. Русија се увек доследно залагала за то да како европска, тако и глобална безбедност буде јединствена и недељива, рекао је Косачов Интерфаксу, заснивајући свој став.

http://serbian.ruvr.ru/main.php?lng=scr&q=19159&cid=303&p=02.02.2010&pn=1
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

За мене знаш да сам ја за све осим за НАТО и савез са Њемачком,Аустријом,Хрватском,Француском,
Белгијом,Италијом,Шпанијом,Португалом,Холандијом и осталим скотовима који су нас бомбардовали.

На супротној страни сам за сарадњу са Исландом,Норвешком (са њима и те како),Грчком,Бугарском,
Румунијом,Литванијом,Латвијом,Украјином,Бјелорусијом,Чешком,Словачком,Русијом и осталим који
Норвешку апострофирам као земљу којој је Краљевина Србија некада давно послала доста вагона
жита када је владала глад у Норвешкој,а они су у Републици Српској то напоменули и помагали
кроз хуманитарну помоћ само мање од Русије и Грчке.Колико знам они нису били укључени у
Поред Чеха Норвежани су били најкоректнији у нашој невољи те су пружали од срца шта су смјели
Ето довољно земаља са којима Србија може сарађивати и не овисити од ЕУ,а за НАТО је сувишно
образлагати,а земаља има и на другим крајевима свијета као што су:Канада,Кина,Јапан,Либија,
Војни савез само са Русијом и од њих тражити наоружање које ће сигурно дати и без новца већ
ради свога вишка којег сигурно имају.Пар Сухоја,пар батерија ПВО С-400 и здраво амери ви никада

Norveski avioni su prvi bombardovali Srbiju , njihov potpis je rusenje TV tornja na Avali ....

Imas na You tube  snimak kako Norveski mirovnjaci pevaju na vezbi .. mislim da iz 2005 ...  : ,,Spalicemo srpske skotove i svinje , bacacemo bombe gde gos se nalaze srpski psi ,, .. i slicne stihove ....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Norveski avioni su prvi bombardovali Srbiju , njihov potpis je rusenje TV tornja na Avali ....

Imas na You tube  snimak kako Norveski mirovnjaci pevaju na vezbi .. mislim da iz 2005 ...  : ,,Spalicemo srpske skotove i svinje , bacacemo bombe gde gos se nalaze srpski psi ,, .. i slicne stihove ....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Јебем ли га онда сам нешта побркао.Провјерићу па ћу се јавити накнадно.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 22:51:36 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.