Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koroman se seli, Ljuboja u formi, Ilic nema problema  (Pročitano 1027 puta)
10. Nov 2005, 18:41:40
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Fudbalski reprezentativci SCG provešće narednih nedelju dana u istočnoj Aziji, odvojeni od klubova u kojim aprovode veći deo sezone.

Tokom okupljanja u Beogradu B92 je iskoristio priliku da sa članovima našeg državnog tima razgovara o klupskoj karijeri.

Najveće promene očekuju Ognjena Koromana. Nekadašnji član Crvene zvezde i OFK Beograda igrao je u prethodnom periodu az Dinamo iz Moskve, Krilja Sovjetov iz Samare i Terek iz Groznog u prvoj ruskoj ligi.

„Četiri godine sam proveo u Rusiji, a sada je napuštam. Po svemu sudeći karijeru ću nastaviti u Engleskoj. Već sam potpisao za jedan klub, ali još uvek ne mogu da otkrijem njegovo ime. Saopštiću ga kada bude sve definitivno sređeno. Mislim da sam taj transfer zaslužio dosadašnjim igrama“.

Sezona u ruskoj ligi završava se 19. novembra, kada Terek (već ispao iz lige) gostuje ekipi Toma iz Tomska. Koroman je u ovoj sezoni postigao jedan gol (17. septembra iz penala protiv Moskve), a u šampionatu najveće zemlje na planeti do sada je odigrao 89 mečeva i postigao 16 golova.

Daniel Ljuboja je tokom prethodnih mesec dana pokazao sjajnu formu. Bio je najbolji igrač Štutgarta u dva uzastopna meča (sa Bejerom iz Leverkuzena i Hertom), a u oba je postigao i po jedan gol.

„Odlično se osećam. Trener mi je pružio šansu i nadam se da ću tako i nastaviti da igram. To mi mnogo znači i kada dođem da igram za reprezentaciju, jer sam pun samopouzdanja“.

Osim u Bundesligi, Ljuboja nosi dres „Švaba“ i u Kupu UEFA.

„Izgubili smo poslednju utakmicu od Šahtjora, ali smo pre toga pobedili u gostima Ren. U sledećoj utakmici bi trebalo da obezbedimo plasman“.

Ekipa Đovanija Trapatonija nije dobro počela sezonu, ali ambicije kluba i dalje su plasman u neko od evropskih takmičenja.

„Sada malo bolje stojimo na tabeli. U početku nije bilo sjajno, ali igramo sve bolje i probijamo se ka vrhu. Nadam se da ćemo se plasirati u Ligu šampiona, ili u najgorem slučaju u Kup UEFA“.

Ljuboja je u Štutgaru na pozajm,ici iz Pari Sen Žermena, a njegove igre ove jeseni najbolja su preporuka rukovodstvu kluba da ga zadrži na Gotlib Dajmleru.

Za razliku od Ljuboje i Koromana, koji su veći deo svojih profesionalnih karijera proveli u inostranstvu, Saša Ilić je primer igrača koji je ostao u domaćoj ligi i kada je prerastao konkrenciju. Ilić, jedini fudbaler u istoriji šampionata SRJ/SCG koji je postigao preko 100 golova, do leta je proveo samo šest meseci van Partizana (Selta Vigo). Sada on je član istanbulskog Galatasaraja.

„Turska je jedna specifična zemlja. Igram u izuzezno dobrom klubu. Dobro guramo za sada, nalazimo se tri boda iza Fenerbahčea. Nadam se da ćemo imati snage da ih preteknemo i potrudićemo se da osvojimo titulu. Ostalih problema tamo nemam, osim što se u Turskoj, tradicionalno, novac isplaćuje sa zakašnjenjem. Ali ni to nije strašno, već sam navikao“.

(02. May 2007, 21:41:07)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Koroman napušta Rusiju

Posle 4 godine igranja u ruskim klubovima (Dinamo, Krilja Sovjetov i Terek Grozni), reprezentativac SCG Ognjen Koroman sprema se za selidbu i to u neki od klubova iz Zapadne Evrope.

“Promenio sam tri kluba, igrao za Krila Sovjetov, moskovski Dinamo i Terek. Sada je vreme za rastanak sa Rusijom. Imam ponude nekoliko klubova. Jednu konkretnu iz Engleske, ali ne žurim. Menadžer će odraditi posao, nadam se vrlo brzo”, najavljuje Koroman odlazak.

Fudbaler koji je oduševio na presudnoj utakmici sa Bosnom i Hercegovinom uveren je da će novi klub biti pun pogodak.

”Do sada nisam grešio u izboru. Zainteresovan je i jedan klub iz Moskve, ali voleo bih da odem iz Rusije. Finansijski momenat više nije presudan. Bitno mi je da novi tim bude pravi, da igram i budem jedan od lidera. Nadam se da ću biti zadovoljan” rekao je Koroman.

Dok čeka rasplet oko nastavka karijere, Koroman se sprema za put u Aziju gde će se reprezentacijom odigrati utakmice protiv Kine i Južne Koreje.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.