Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нисам знао да је у Србији овако лепо !!!  (Pročitano 2961 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ја сам рекао да је Србија за МЕНЕ једна од најљепших земаља у којима сам био!
Значи за МЕНЕ,а ако је мени нешто лијепо онда то не мора бити и другима јер свако има своје виђење и схватање љепоте!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

veselo, veselo baš nas briga

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
Srbija jeste lepa nego sto mi Srbi koristimo vise para na politiku a ne na turizam. Kad bi je malo vise sredili bilo bi vise turista a sa tim i vise para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
inače iz Banjaluke sam, jest da nije Srbija al slično je (zbog mentaliteta naroda),
pre 3 godine preko škole imao sam priliku da ugostim momka iz Engleske na 4 dana (više nisu smjeli doći jer su se bojali), i priča ide ovako

pošto sam dobio njegov e-mail počelo je dopisivanje, prvo pitanje je bilo imate li "puno" mina po gradu (čovjek je ubjeđen da mina ima, samo ga zanima ima li ih puno), drugo pitanje imamo li cd-player ??? alooo brate pa kako se dopisujem s tobom al ajde posle par takvih dopisivanja došao je u BL

prvo veče: opušteno lagano šetnja gradom - oduševljen kako sve fino izgleda itd itd

drugo veče: žurka kod mene kući, upoznao moje prijatelje i oduševio se kako svi znaju strani jezik, onda ga odvedemo u disco tamo je pao na guzicu, čitavo veče mi je vikao: "Gledaj sve naše godište, svi plešu zabevajau se , gledaj ovo...." napio se ko shupak

treće veče: opet žurka kod druga kući, pa u grad do 6 ujutru, i samo viče "jaoooo kako je dobro....." opet se napio ko ***

još par stvari koje su ga oduševile: priroda, odveo sam ga na izvor i to ga je oduševilo jer nikad nije vidio kako voda izvire iz zemlje i pio ju je (prvo je pitao jel testirana, ja sam rekao da jeste  Smile), oduševilo ga kako su svi društveni, i tako

ovo mu je smetalo: kad smo išli niz Vrbas, stali smo na jedno bus odmaralište i tamo se (naravno) okreću prasići na ražnju, i sad kako smo svi izašli i gledamo kako se slasno okreću tako će neka njegova engleskinja: "Poor pig" i onda se čitava grupa engleza složila kako je to odvratno i udarili po pravima životinja  Smile, i tu smo zakuvali Smile

a da pitate mene kako sam se ja proveo u Eng, ništa spektakularno, nikakve žurke, ponekad pub i to u pola 12 mora se kući jer je škola sutra, serem im se na gostoprimstvo

prve komšije se ne pozdravljaju, nema nikakovog druženja među mladima, sve zategnuto, svi nadrkani, zapneš u busu za čovjeka odma galama, svađa
i šta mi tome treba da težimo, neka hvala meni bolje ovako  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 22:27:19 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti da si stvarno bio u Engleskoj, ne bi lagao k'o pas  Smile

Covek mora da se odusevio gradom, kada je shvatio da nema mina Smile ...ko veli "bolje i ovo, nego mine"  Smile

Ja imam iskustva slicna tvojima, ali su me drugarica i njen decko zvali u Englesku da mi objasne pojam zabave. Tamo su popularne kucne zabave, koje pocnu petkom uvece i traju do subote uvece, kada se ide u diskoteke, pabove itd...slicno je i u Francuskoj.

Ako si ti video "nadrkanog" (obicno su hladni i opusteni) Engleza na ulici, ja ti dam 3.000e. Za gradski prevoz nema potrebe da komentarisem...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 22:38:03 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 357
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung X640
Ja sam Srbin i logicno je da svoju zemlju volim najvise na svetu. Uprkos svim manama koje ima ja volim svoju zemlju. A za neke komplexase koji non-stop pljuju po Srbijii, samo da bi lecili neke svoje traume i komplexe stvarno nemam komentara. Inace, i ja imam neka lepa iskustva sa strancima koji su po prvi put posetili nasu zemlju. Opsti utisak o Srbiji je bio veoma pozitivan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Ti da si stvarno bio u Engleskoj, ne bi lagao k'o pas  Smile

Covek mora da se odusevio gradom, kada je shvatio da nema mina Smile ...ko veli "bolje i ovo, nego mine"  Smile

Ja imam iskustva slicna tvojima, ali su me drugarica i njen decko zvali u Englesku da mi objasne pojam zabave. Tamo su popularne kucne zabave, koje pocnu petkom uvece i traju do subote uvece, kada se ide u diskoteke, pabove itd...slicno je i u Francuskoj.

Ako si ti video "nadrkanog" (obicno su hladni i opusteni) Engleza na ulici, ja ti dam 3.000e. Za gradski prevoz nema potrebe da komentarisem...

e 'vako, pošto si "nafurana seljanka" moracu da ti objasnim neke pojmove da vidis da ne lazem

bio sam u gradu koji se zove Exeter i proveo sam 10 dana u porodici od momka sto je kod mene bio, jednom smo otisi u bioskop 2 puta u pub i jednom je bila kucna zurka koja je bila goli smor, ostale noći smo igrali X-box ja i on sami (onda znaš kako mi je zabavno bilo).

e sad ja sam tad imao 17 (kao i on) i sa 17 se ne može u disco, ne može se ni u pub al progledaju kroz prste tako da faktički i ne možeš da izlaziš tamo prije 18 tj 21 u clubove.
čovjek se oduševio gradom zato što u BL ima puno drveća, čisto je i ima prilično sadržaja i turistički i za zabavu, plus što je on očekivao da će doći u porušeno, dođi malo u BL ne kažem da je najljepši grad na svijetu ali je lijepo

p.s. zaboravio sam reći da ga je hrana oduševila

sarma, ćevapi, burek....
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 22:52:14 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 mene zanima otkud englez zna da su mu u raskoj ziveli preci(i to pre 900 godina). a bio sam letos u ceskoj. ja cehe smatram bratskim narodom, ali brate, vuku im se kelneri, nisu gostoljubivi... ovi nasi sto tamo zive kuuukaju: cesi su skrti, cesi su lenji, cesi su zatvoreni, ruzni... medjutim, cesi vole srbe i ostale balkance!
IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
e 'vako, pošto si "nafurana seljanka" moracu da ti objasnim neke pojmove da vidis da ne lazem

Одлично ди ГА описао, само је спол погрешан... но није до тебе већ до транџине лоше камуфлаже Smile
Ерго, што нешто објашњавати птаршију из Бујановца који је схватио у којој вуко*ебини живи, па сад то генерализује на целу Србију. Пошто је на његову жалост то и даље Србија. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.