Ma samo Anabela, ostalo sve goli krs... I zasto uvijek iz Bosne mora biti neki debil pored toliko dobre raje ](*,)
nemoj da si tako na kraj srca. pogledaj makedonca pa ce ti odmah biti lakshe. :chuckel:
Doduse, Anabela je rodjena u Gorazdu i zivjela nekada u Sarajevu, tako bi nju mogao svrstati medju pozitivne primjere Bosanaca u VB :chuckel:
Strašno pozitivna ličnost,bivša žena jednog nepismenog ciganina,pevačica kojoj drugi pevaju pesme,a ona samo otvara usta,ma primer za omladinu. :boxing: :boxing: :boxing:
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Ma samo Anabela, ostalo sve goli krs... I zasto uvijek iz Bosne mora biti neki debil pored toliko dobre raje ](*,)
nemoj da si tako na kraj srca. pogledaj makedonca pa ce ti odmah biti lakshe. :chuckel:
Doduse, Anabela je rodjena u Gorazdu i zivjela nekada u Sarajevu, tako bi nju mogao svrstati medju pozitivne primjere Bosanaca u VB :chuckel:
Strašno pozitivna ličnost,bivša žena jednog nepismenog ciganina,pevačica kojoj drugi pevaju pesme,a ona samo otvara usta,ma primer za omladinu. :boxing: :boxing: :boxing:
Pa u usporedbi sa transsexualcem, nepismenim Drljacom ili onim steroid-majmunom svakako je pozitivniji primjer od njih ](*,)
iz iskusnih izvora saznajem da 99,999999 % ulaze sledeci
Era Ojdanić (Folk veteran), Divna Karleuša (keva od Jelene), Bojan Jovanoviski (Najpoznatiji Makedonac u suknji i obrijanih nogu), Anabela Đogani (Taze raspuštenica), Bora Drljača (Pomalo zaboravljeni folk pevač), Sanja Papić (Nesuđena mis Srbije), Mladen Radulović (Momak za koga verovatno nikada ne bismo ni čuli da se nije zabavljao sa folk divom Sekom Aleksić), Lepa Lukić (Folk kraljica i najveći kockar na estradi), Sanja Brnović (Crnogorska manekenka) ,MC Stojan (Rođen pod imenom Marko Stojković a porastao u srpskog repera), Irina 2 Hot (Još jedna lepotica, poznata po tome što je nekada pevušila u grupici "2 hot"), Ervin Katona (On je zvanično najjači čovek u Srbiji. Pa, ko bude hteo da se sa njim kači, nek mu je sa srećom), Romana Panić (Pevačica), Ena Popov (Učesnica prve regularne sezone), Nataša Bekvalac (Prema prvobitnom planu, Nata bi trebalo da uđe na jedan dan, ali kako su mediji već otkrili ovu "zaveru", moguće je da od njenog boravka u kući ne bude ništa)
pozz :D
Pogodio si 10/14, ali nazalost promasio si za one najatraktivnije...
i meni je krivo za Irinu 2Hot...al sta ces... :wave:
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."