ABONOS je jedan od retkih bendova koji je dobio priliku da ucestvuje na velikom takmicenju (Metal band contest) u Americi za najbolji novi metal bend, u organizaciji sajta SICKMETAL i magazina REVOLVER. Nagrada je ogromna: snimanje albuma, ugovor za izdanje, snimanje spota, nastup u Mineapolisu (SAD), promocija u svetskim medijima...takoreci svetski uspeh i proboj srpskog benda u svet, a samim tim i i prilika da bend promovise svoju zemlju u svetu i da siri uticaj svog kulturoloskog nasledja kroz svoju muziku. Svakih mesec dana su nekoliko novih bendova u igri i onaj sa najvecim brojem glasova prolazi u finale. ABONOS je trenutno, u maju, kao jedan od bendova za koji moze da se glasa. Moze se glasati jednom dnevno. Glasanje je putem interneta na: www.sickmetal.com ABONOS stranica na sajtu konkursa se nalazi ovde:
Nisam u bendu, niti imam ikakve veze sa dotičnim, tj ne poznajem lično nikog od članova benda...
Jednostavno mislim da treba podržati ovu akciju. Kad pogledamo realno, mnogi veoma popularni metal bendovi u svetu nisu baš toliko kvalitetniji od naših, naročito ako poredimo uslove za rad bendova koji se bave tom vrstom muzike. O bendovima kao što su pomenuti Abonos zatim Alogia, Moondive, Diluvium, May Result, Apocalypse etc, već se priča u inostranim underground krugovima, naravno, fali im reklama, ovo bi trebalo da bude jedan od načina...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Može da se "šteluje" glasanje (ako mislimo na istu stvar), samo se diskonektujete i konektujete ponovo, i možete ponovo da glasate, bar funkcioniše preko standardnog dial-upa i Opere...
Slusao sam ih u KST-u pre koju godinu kada su svirali...licno ne gotivim taj "epic" zvuk,ali ova devojka sto peva se stvarno trudi maximalno. nadam se da ce uspeti u Amerika