Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bandur film-blaga reč bi bila lopovi  (Pročitano 1815 puta)
27. Mar 2007, 11:47:30
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Ne znam da li sam postavio u odgovarajuću temu ali tiče se filma i navedene producentske kuće "Bandur film".Naime pre tačno dve i po godine dotična kuća me je angažovala,kao diplomiranog glumca,za rad na TV drami "O štetnosti duvana" A.P.Čehova,koja je rađena zajedno sa RTS-om.Potpisao sam ugovor,snimanje je završeno,posle montaže dotična drama je i puštena na RTS 1.Tada kreću moji problemi,od isplate za moje usluge ni traga ni glasa.Usledili su moji pozivi na njihovu adresu,odgovor je bio da nemaju para i da se malo strpim.Prošlo je par meseci,pa godina dana.Rešim da ih tužim,angažujem advokata,sudski su bili pozvani na ročište,nisu se pojavili i sudija donosi presudu u moju korist.Tada saznajem da sam 96 na listi potraživanja novca od Bandur filma i da se pominju stotine hiljada evra i milioni dinara koje oni dugiju. Bandur film naprasno menja svoju adresi i gotovo na svakih pola godine su na drugoj adresi i što je najgore još uvek rade i bave se produkcijom.Na sajtu Agencije za privredne registre stoji njihova adresa koja je nažalost fiktivna kao i broj telefona na koji se niko ne javlja.Ovih dana mi je stiglo od suda pismo sa molbom da im dostavim pravu adresu Bandur filma,kako da im dostavim kada je stalno menjaju.Advokat mi je čak savetovao da dignem ruke od svega jer verovatno neću videti svoj novac.Ovo pišem jer sam ogorčen i besan na ovu takozvanu pravnu državu koja dopušta da takve firme i dalje nesmetano rade i bogate se.Ne znam više šta da radim,molio bi za neki savet?Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Druže,zeznuta situacija,ovo je Srbija i kod nas može što ne može nigde na svetu,ja mislim da ćeš teško da naplatiš bilo šta od njih,ali znaš za budućnost sa kime da ne sarađuješ.
Kakve su to barabe,čim se emituje na RTS,znači da su oni naplatili od RTS svoja potraživanja.
Pre ili kasnije,pošto duguju mnogima kao što si rekao,moraće oni da odgovaraju za to.
Ako ti je advokat rekao da odustaneš,shvatio je i on da ćeš teško bilo šta da naplatiš,
probaj javno preko novina da kažeš ovo i pokaži sudsku presudu,ja mislim da su novinari zainteresovani za takve
slučajeve.
Jel imate neko svoje udruženje koje se bori za prava dramskih umetnika,jesi li se njima obratio ako postoju takvo udruženje.
Oni predpostavljam da sve rade preko računa,zar im nije sud blokirao račune zbog tih dugova,kako mogu da funkcionišu.
I jesu li svi poverioci podneli tužbu protiv njih.Jel ima od čega da se naplati,mislim jel imaju neku imovinu,opremu i nešto slično,ako nemaju ništa onda niko ništa neće naplatiti.
Ja sam ti samo preneo svoje mišljenje o tome i nisam ti mnogo pomogao,ali morao sam nešto da napišem,jer se iznerviram kad velike firme varaju pojedince a takvih kod nas ima dosta.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Hvala na razumevanju!Nisam pomenuo da dotična kuća non-stop menja ime čas je "Bandur" pa "Bandur film" a koliko sam saznao sada je "Bandur Home entertainment",menjaju verovatno sve,od svojih matičnih podataka,šifri delatnosti,računa u bankama i banke,ne može im se stati na rep nikako.Ljudi koji tamo rade su uvek isti,znači reč je o istoj firmi.Država je i dalje nemoćna,što meni apsolutno nije jasno,kako neko takav i dalje prolazi nekažnjeno.Adrese na kojima su prijavljeni su uglavnom prazni poslovni prostori.Vrhunac svega je bilo obrazloženje suda na moju tužbu da ako sam ja tužio Bandur film a oni se sada predstavljaju pod drugim imenom moja tužba nema tada osnova,iako je reč o istim ljudima i istoj firmi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

neobaki

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 409
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Vidim da ima sajt http://www.bandurfilm.co.yu/
Pokusaj na toj adresi, ukoliko ne kontaktiraj gospodina koji im je radio site pa vidi sa njim mozda ti pomogne....
Ja bih te pare alalio i vijao onog sa kim si ugovorio posao, kada bih ga nasao  Smile Smile Smile fizicko maltretiranje naravno....
IP sačuvana
social share
I'll give him an offer the cannot refuse!
Moc unistava one koji je nemaju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Namazano rade,menjaju ime tj.verovatno otvaraju stalno druge firme i sve ispočetka,A te stare firme jel su pod stečajem ili su ugašene.
Da probaš ti da tužiš po imenu i prezimenu,znači da tužiš ili vlasnika lično ili tog sa kime si potpisivao ugovor,da ih tužiš za prevaru.
To sa firmama ide na trgovinski sud a tamo vlada opšti haos,teško se bilo šta naplaćuje u tom sudu i verovatno bitange imaju nekoga u tom sudu ko to razvlači.
Raspitaj se kod nekog drugog advokata,možda ovaj tvoj nije dovoljno angažovan na tvom slučaju.
Probaj da nađeš još neke prevarene ljude,pa zajedno probajte da nešto uradite,možete da nađete dobre advokate koji imaju veze po tim sudovima,oni jesu skuplji ali kad bi ste podelili troškove ne verujem da bi te ispalo mnogo skuplje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Mislio sam da tužim čoveka koji je sa mnom potpisao ugovor,na original ugovoru stoji moj potpis i njegov,i njegovo ime se provlači kroz sve kombinacije sa Bandur filmom.Što se tiče advokata,on nam je kućni prijatelj i verujem da me ne bi loše posavetovao,pretpostavljam da je i on u jednom trenutku osetio nemoć naših sudova pa je izjavio nešto tako.Da nas ima dosta prevarenih,ima,i mislim da nas ima još više.Možda je rešenje u sledećem koraku da podnesem tužbu protiv čoveka koji je sa mnom potpisao ugovor,samo ne znam koju adresu za tuženog da stavim,jedino što imam od njega je matični broj i ništa više!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.