Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasi saveti za mene procitajte ako imate vremena  (Pročitano 7588 puta)
14. Jun 2012, 17:00:34
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung D900i
Evo ovako ukratko hteo bih da otvorim novu temu jer se radi konkretno o meni.Imam problema sa hronicnim stresom i to je jasno odakle potice - nerviram se svaki dan. Dobio sam i gastritis zbog toga sto mi cini i stomak vrlo osetljivim na nerviranje. Moje pitanje je sledece kako da "naucim" da se ne nerviram za sve zivo, jednostavno se osecam da sam na ivici nerava svaki dan a to uopste nije dobro. Sportom ne mogu da se bavim sto zbog stomaka sto zbog lekova (po preporuci lekara) tako da voleo bih da cujem od iskusnijih ljudi na koje nacine da se oslobodim tog nerviranja.Imam problema licne,finansijske,poslovne a i zdravstvene prirode tako da sve to utice na mene. Sto se tice psihijatra to ne zelim vise promenio sam ih par niko me ni ne slusa samo kazu uzimaj lekove.Voleo bih da cujem vase misljenje. Hvala.
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
za početak,služi se onom mrznom tehnikom: pa nije meni najgore,vidi ovog..onog...tamo  nekog kako živi i šta mu se dešava,pa se i dalje bori! neka te stimulišu ljudi koji odolijevaju pritiscima,traži inspiraciju u okolini.. svako ima nekog ko je borac i ko je proživio svašta..porazgovaraj sa takvom osobom

i gledaj na sve kao da si neko ko je mlad i ko toliko toga treba da proživi i sad ako se uništiš stresom,koji te izjeda,kud će  ti ostatak?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Meni je prvo palo na pamet da ako je stres da treba pomoc dobrog i pazljivog psihijatra.
Steta ako si nailazio na neke nezainteresovane koji samo tutnu lijekove.

Ja sam vidio najbolji rad sa omladinom u Palmoticevoj, pa mozda da probas tamo?

--
Tesko je reci ovako sta bih ti savjetovao.

Mozda da nadjes neki hobi koji nije fizicki kao sport.
Neku razonodicu ako imas strpljenja sa to.
Mene je u tinejdz godinama opustala gitara i druzenje s muzicarima..

Cisto da skrenes paznju sa problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung D900i
Razmišljao sam o raznim stvarima ali imam kod kuće bolesnu majku i bolesnog kera tako da me to dodatno vezuje za kuću. A u poslednje vreme dosta ljudi mi  je okrenulo leđa tako da i tu sam malo shvatio koliko ljudi malo mare za mene a mnogima od njih sam pomogao. Pijem već rivotril dva meseca treba da idem kod njega uskoro da vidim šta će dalje da kaže. Možda neka meditacija da li to može samostalno da se uči ili se ide na časove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
neprijatelj ti je onaj koji ti ,pored milion aktivnosti preporuči tablete
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung D900i
To je moralo tad imao sam sve simptome hroničnog stresa pomogao mi je lek dosta ali nameravam da ga ostavim što brže al ne može dok ne prođe jedan period ja sam čekao previše i zbog toga sad pijem to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Kako to da se vec nisi obratio majci prirodi i na lokalnoj pijaci kupio cvetove kanabisa? A da, cvece kanabisa je i dalje nelegalno jer farmaceutski lobi ne moze sebi da priusti zelenu konkurenciju, koja zapravo pomaze.
Evo par cinjenica vezanih za kanabis:
Kanabis ne izaziva zavisnost, za razliku od tableta za smirenje.
Do sada nije zabelezen niti jedan smrtan slucaj od posledica konzumiranja kanabisa.
Inhalacija nije jedini nacin za konzumiranje cvetova kanabisa.
Kanabis je narkotik koliko je to caj od lipe ili beli luk. Kanabis je narkotik jedino u zakonu.

Moja preporuka ti je sledece:
Umesto meditacije u tradicionalnom smislu, odredis sebi dnevnu dozu kanabisa i svaki dan odvojis vreme za jednocasovnu setnju uz preferiranu muziku. Takodje, iz licnog iskustva mogu da preporucim ribolov, koji ti uz kanabis moze pomoci da nadjes unutrasnji mir. Te dve aktivnosti ce ti za maksimum 2 nedelje doneti opipljive rezultate. Za mesec dana takve terapije ti treba 3-4 000 RSD. Bez zavisnosti i trajnih posledica, sto definitivno nije slucaj sa lekovima.

Iako je opste poznato je je sport odlican stresskiller, to ne mora da bude slucaj. Sport kod osoba sklonih stresu moze da bude dodatni izvor stresa, sto takvim osobama ne cini nikakvu uslugu, naprotiv.

Sve ovo ti govorim iz licnog iskustva. Psihijatri su me kljukali raznim antidepresivima, koji su cesto u meni budili jos negativnija razmisljanja i cinili me osetljivijim na stres u globalu. Terapiju kanabisom sam probao posle dugog istrazivanja i u njoj sam konacno pronasao svoj mir. Vazno je ostaviti drustvene predrasude po strani.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung D900i
Pio sam ja razne cajeve za smirenje i ogromne kolicine B vitamina za stres itd bukvalno osetim da vise ne mogu da kontrolisem svoj bes i nerviranje. Nista lepo mi se nije desilo vec dugo vremena svaki dan nesto novo od problema iskoci i nije da se zalim ali vec osecam kako gubim kontrolu nad svim stvarima koje ranije nisam ni osecao.Sa samo 21 godinom uspeo sam da doguram telo do takvih granica da su cak i lekari bili iznenadjeni koliko neko moze da se nervira  Smile Sto se tice para ja sam ti sa kintom blago receno u minusu i to zestokom tako da od toga nema lega nazalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
Sony xperia
Sto se cajeva tice, Zalfija je odlicna. Smiley

Nego jedno pitanje za tebe? Ljudi su emocionalna bica. Za sve vezuju emocije. One su deo nas. Ako su one deo nas, ko treba da "gospodari"? Ti, tvoj um, da si "vlast" nad njima, da ih usmeravas, ili one "gospodare" nad tobom? Iz ovoga sta si napisao, ocigledno je da one nad tobom imaju totalnu vlast. Postavi sebi pitanje, zasto si to dozvolio? Pa kada na to odgovoris, i sam sebi priznas, ma koliko tebi odgovor neodgovarao, nacinices pomak. Nemoj iznalaziti opravdanja, racionalizovanje zasto je to tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
bavi se sportom, sto vise i sto cesce, ne slusaj glupe lekare koji samo znaju da seru i pisu recepte a ne znaju ni sta je gastritis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.