E ovako, slučajno mi je palo na pamet pa reko ajde da postavim.
Kako je izgledala vaša prva poruka na forumu? Da li se kvalitet i izgled vaših postova popravio od tada? Da li ste uskočili u raspravu kao sa neba pa u rebra ili ste se prvo prestavili ostalima i polako se uključili.
I, kako ste uopšte saznali za Burek forum?
Evo, da krenem ja:
Ovako, ja sam za Burek saznao iz jednog maila od SF-a, tj. link ka sajtu je bio u potpisu. Slučajno sam kliknuo i ... evo me sada ovde sa vama.
A moja prva poruka ... pa ... kada sam došao ja sam prvo nekoliko dana posmatrao šta se dešava na forumu i pročitao sam dosta starih tema (tada ih nije bilo mnogo). I, posle toga sam se nekako odomaćio i uskočio sam u priču kao da sam tu bio već stari član.
I tako je sve to počelo.
Ja se još uvek sećam koja je bila moja prva poruka, ali sam ipak proverio na listi svih mojih poruka. Imao sam i screenshot, ali sada ne mogu da ga nađem.
Evo, ovako je to izgledalo:
Citat: L-U-D-A-K
Mogli su jos i piramidu da mu sagrade i da postave strazu, kao faraonu
A za Burek forume sam znao jos kada su poceli sa radom, i bio sam registrovan ali nisam bio dosta aktivan...
Posle je SF sve menjao i opet sam se registrovao, i postao sam aktivniji...
A Serbian Fightera iliti Ivana Minica znam ja mislim od 2000 godine kada sam pokusavao da naucim programiranje a on mi je dosta pomogao... Pomogao mi je i da savladam neke osnovne radnje u Flashu... Tada je jos imao sajt Dve male bebe, i ivanminic.cjb.net koji je zatvorio, a posle toga je zatvorio i Dve male bebe...
Hehe super tema nema sta... A kako je sve pocelo hmmm slucajno ni dan danas ne znam kao sam saznao za forum cini mi se da sam preko nekog banera (sa sajta prijatelja burek foruma saznao) i eto me tu do dana danasnjeg.... Moja prva poruka je bila na temi smisao zivota:
Citat: Killerova prva poruka
smisao!? Hmmmmmmmm .... pa zar bi trebalo da danas zivot ima smisla ? Naravno salim se! Smisao samog zivota bi trebao da bude baziran na principu ZIVI I ONDA UMRI (citaj i pusti druge da zive) ali .... internet vreme mi istice za koji minut te ne mogu sada da zavrsim zapoceto SORRY c ya very soon!!!
[/list:u] Secam se da je internet vreme isticalo i da sam morao da zvrsim poruku sto pre....Zatim me nije bilo posmatrao sam teme i nisam pisao poruke.... Da li se kvalitet poruka poboljsao ili pogorsao ne znam mislim da je isti hehe
Za forum sam zam saznao odmah, po poustanju u rad, rekao mi je kolega sa ES foruma, koji je administrator ovog sajta, Ivan Minc. Ne secam se koja je prva poruka...
ne secam se koja je bila prva, al se secam da sam pala sa neba pa pravo u rebra za forum sam saznala preko neta negde, ne znam vise ni kako, mozda sam nesto trazila pa iskocilo na google-u, ili bese neki bratski sajt... hm, ne secam se