1. Koji vam je prvi mobilni telefon koji ste posedovali(navedite njegovo puno ime i prezime); 2. Obavezno postavite sliku tog uredjaja; 3. Ispricajte nesto o njemu i navedite godinu kada ste svoj prvi telefon nabavili.
Nema više ponavljanja. Pridržavajte se pravila koja su postavljena na prvoj stranici ili postovi odoše u zaborav.
General Network GSM 900 Announced 1997 Status Discontinued Size Dimensions 147 x 56 x 19 mm Weight 179 g Display Type Alphanumeric Size 1 x 12 chars - Fixed icons Ringtones Type Monophonic Amount 8 Customization No Vibration No Memory Phonebook SIM only Call records 5 dialed, 0 received, 5 missed calls Card slot No Data GPRS No HSCSD No EDGE No 3G No WLAN No Bluetooth No Infrared port No USB Features Messaging SMS Browser Clock No Alarm No Games No Colors Camera No Battery Standard, 600 mAh NiMH Stand-by 85 h Talk time 130 min
kupio sam ga krajem 98 kao cudo tehnike, a nije imao ni sat,kalendar itd. cini mi se da sam ga platio 100 DM, a karticu 80 Dm ili obrnuto. sad i jedno i drugo moze da se dobije za dzabe
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Ericsson GA628, kupio sam ga nesto pre bombardovanja. Secam se da da mi je pauk odneo auto kad sam kupovao karticu u Mobtel-u na NBGD-u Broj je 6-cifren, prebacio sam ga na pripejd (kad je to moglo) i dao ga caletu jer je previse lak za pamcenje
(9.06 KB, 139x184)
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 21:02:17 od vaskez »
Dobio telefon u leto 2002. godine. Tada telefon uopste nije bio los Jedina mana mu je bila sto ga niste mogli nositi u dzepu Cini mi se da nije podrzavao EMS, sto je mene jako nerviralo, a i oni "pokretni" smajlici niu bili bas najbolji na tom telefonu, da l zbog onog tockica, ili neceg drugog, ni dan danas ne znam. Onda, znam da si mogao napraviti mnogo foldera za poruke, imao je finu memoriju za imenik (ili se to meni samo cinilo), i zanimljivu igricu "Racket", koja mi je kidala bateriju Kad su modeli poput 3410 ili 8310 uveliko bili u modi, ja sam prestao da nosim ovaj telefon... Pogadjate zasto Eto, i dan danas ga imam u zivotu... Radi fino, a i fora je kad se pojavite na nekom mesto i isucete ciglu
Nokia 3210, sila telefon, secam se da sam ga platio nekih 200 maraka. Ispadao je lomio se poklopac, ispadala baterija a ipak je radio kao zmaj. Sumnjam da bi danasnji N73 izdrzao takve padove... :-)
kupio sam ga krajem 98 kao cudo tehnike, a nije imao ni sat,kalendar itd. cini mi se da sam ga platio 100 DM, a karticu 80 Dm ili obrnuto. sad i jedno i drugo moze da se dobije za dzabe
'98 kartice bile po 150 DM i to 064. 063 nije bilo prepaid
i ja sam ga imao, al' 99 posle rata. to je bio prvi moj tel. Karticu i dan danas koristim. Sva je izgrebana i jadna. Broj mi pocinje sa 064/111-**-** Cuvena "banana" A moj stric ga imao maaalo ranije i platio ga 1.800 DM
(19.49 KB, 300x300)
(25.31 KB, 259x287)
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 19:46:54 od Sale_S »