Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 747404 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Brate, kakve ja imam tripove u snovima zna i moj komsiluk. Zilion puta mi se desavalo slicno i nakon toga pocnem da se derem kao lud od straha u polu svesnom stanju. I tako sve dok ne udje keva u sobu i samo upali svetlo ili mi se obrati. Ma jebem mu mater, sta mi se sve desavalo to je strasno...

A ono o vrstama sto si postavio mi je malo smesno. Mislim reptoidi, insektoidi itd. Nekako su previse zemaljski. Ipak je to plod ljudske maste. I onaj snimak iz Moskve sa prethodnih strana mi je neupecatljiv. Za razliku od onog iz Turske...
e jel ti duvas sta,pa toliko tripujes??? Smile Smile

Sta bi tek bilo da duvam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да, сећам се те машине, веома занимљива.
Citat
meni je onaj Sarajevski bas fake
Па пази сарајевски је реклама, логично да је лажњак (ако мислимо на исти, то је онај са репортером је л' тако).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Mislim da je to neko zezanje bilo,reklama za neka dešavanja.Poruka je u fazonu "Sve je moguće"(to dešavanje)...
Meni je recimo Haiti video neponovljiv.Siguran sam da je pravi-izgleda realistično a ipak ga napadoše svi.

« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 03:41:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Mislim da je to neko zezanje bilo,reklama za neka dešavanja.Poruka je u fazonu "Sve je moguće"(to dešavanje)...
Театрални фестивал у сарајеву, ако се неварам. Мени је то и симпатично, проблем је када неко окачи на јутуб као праву ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
pozdrav  procitao sam vase postove i moram reci da se vecinom fokusirate na neke izvjesaje slicice filmice a tema je da li  postoje pa mislim da ste trebali traziti malo vise naucnih objasnjenja da li je moguc zivot kakav bi  on bio jer meni one slike svih onih vrsta pomalo i one najgore sve imaju tu ljudsku crtu lica .Reci cu vam par stvari zasto ja vjerujem da postoje vanzemaljci ne ulazeci u to da li su tu na zemlji jesu li dosli  iz ovih ili onih  razloga. ako odete na jednu plazu i uzmete u jednu saku pjeska  naucnici si uzracunali da se u toj saci pjeska nalazi priblizno jedan milion zrnaca pjeska e sad mi zivim na planetu zemlji koja se nalaz  u jednom suncevom sistemui u galaksiji mlijecni put u kojoj postoji milijardu takvih sistema to znaci da ih ima kao 1000 saka pjeska e sad u svemiru postoji  preko 25 milijardi galaksija a u njima toliko zuncevih sistema da kada bi sav pjesak sa svih plaza na zemaljskoj kugli skupili na jedno mjesto znaci sav ipak ima vise suncevih sistema u  svemiru .
I reci na to da postoji zivot samo  na jednoj i ne bas toliko velikoj i ni pocemu znacajnoj planeti sem za njene stanovnike je logicki naucno i sa bilo kojeg drugog stanovnista pogresno jer je to cisto gubljenje ili bolje reci tracenje energije.
Zivota ima u to sam siguran !!
Mozda kod mene najvise sumnje izaziva izjava velikog Artura Klarka a i ja sam citao pa ne mogu reci mnogo ali poneku knjigu o susretima o dokazima sletanjima kontaktima  otmicama .. a to je kada bi stvarno ti vanzemaljci sletali i otimali neke seljanke , marginalce i ni pocemu znacjane ljude smatrao nevidjenim propustom sto nikada ni  jedan nije sleteo oteo ili se pokazo meni a to smatra nevidjenim propustom.
on nije te ljude nazvao marginalcima, seljankama,i  nipocemu znacajne ljude  to sam ja dodao a ostatak su njegove reci
ima jedna sala koju sam cuo od njega  na pitanje sta bi za vas bio najljepsi san a sta  nocna mora on je odgovorio .
Najljepsi san bi bio kada bi vanzemaljci sltjeli pred bjelu kuci i pitali gde je Artur klark vodite nas njemu a najveca nocna mora kada bi sletjeli i rekli gdje je Isak Asimov vodite nas  njemu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Citat
Meni je recimo Haiti video neponovljiv.

Druze i to je laznjak. Pogledaj samo palme, kopirane, iste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4 mini
Brate, kakve ja imam tripove u snovima zna i moj komsiluk. Zilion puta mi se desavalo slicno i nakon toga pocnem da se derem kao lud od straha u polu svesnom stanju. I tako sve dok ne udje keva u sobu i samo upali svetlo ili mi se obrati. Ma jebem mu mater, sta mi se sve desavalo to je strasno...

A ono o vrstama sto si postavio mi je malo smesno. Mislim reptoidi, insektoidi itd. Nekako su previse zemaljski. Ipak je to plod ljudske maste. I onaj snimak iz Moskve sa prethodnih strana mi je neupecatljiv. Za razliku od onog iz Turske...
e jel ti duvas sta,pa toliko tripujes??? Smile Smile

Sta bi tek bilo da duvam Smile
mwaahahaha,a jel pijes,mozda je od alkohola...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Firestata,suzdrži se molim te  Smile Da ne kvarimo temu..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Tartex,lighsoft i ostali koji ovu temu shvataju ozbiljno,zašto se ne prebacite,ima na temi Nauka,tehnika... tema-malo o vanzemaljcima,nije zaključana a i neće biti trovača teme.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Nije stvar samo u ozbiljnosti, i ja volim da se zezam. Ne smeta mi uopste npr dva - tri posta raznih sala ili neke odvale. Ali kada se izgubi mera to je drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.