Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plaćaju Šakotu, a za "Pionir" nemaju  (Pročitano 469 puta)
27. Jul 2005, 03:10:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Plaćaju Šakotu, a za "Pionir" nemaju
Ne znam odakle im pare da dovode trenere i igrače kada dug prema "Pioniru" još nisu ni počeli da vraćaju. Ako uskoro ne počnu da nam plaćaju dug, opet ću da ih izbacim

Mada mu je još pre dva i po meseca, sa nekoliko strana, obećano da će ono što mu duguju Crvena zvezda i Partizan biti isplaćeno, samo da ih pusti nazad u "Pionir", Dragoslav Zeko Božović kaže da mu do dana-današnjeg nije pokriven ni delić tih potraživanja.

Božović, direktor SRC "Tašmajdan", u izjavi za Glas kaže da je dug košarkaških večitih rivala i dalje oko 25 miliona dinara, koliko je iznosio i kada ih je petog maja izbacio iz dvorane:

- Nažalost, nije uplaćen ni jedan jedini dinar na osnovu tog duga - uzdiše Božović. - Oni, doduše, redovno izmiruju obaveze u poslednje vreme, ali dug i dalje stoji netaknut. Posle cele one frke, znam da su i Zvezda i Partizan platili korišćenje dvorane za mesec dana, mislim da su isto uradili i za ovaj poslednji mesec, ali nismo dobili ništa od onoga što su nam dužni iz prethodnog perioda. A nama su te pare preko potrebne, jer moramo da sredimo dvoranu za Evropsko prvenstvo. Još pre dve godine je FIBA postavila standarde našem savezu, a savez onda meni rekao šta sve treba da uradim u "Pioniru" za ovo Evropsko prvenstvo.

Do kada vam je obećano da će dug biti namiren?
- Pa, nama je ministar Vuksanović obećao da će namiriti dug. Znam da se posle čekao rebalans budžeta, da bi njemu ministarstvo finansija prebacilo sredstva. Rečeno nam je da će nam ta sredstva biti isplaćena kroz radove za Evropsko prvenstvo u košarci. Država mora da vodi računa o sportskim objektima, mora da uloži nešto, jer mi imamo velike troškove.

Kako komentarišete to što Crvena zvezda dovodi uglednog trenera Dragana Šakotu, odnosno Partizan mladog reprezentativca Nikolu Pekovića, a dug i dalje stoji?
- Odakle im pare?! Eto, moram da pitam: Odakle im pare?! Dovodili su oni i Zmagu, koga sve nisu, a meni nisu plaćali ništa. Niti mogu niti želim da se mešam u njihovo poslovanje i politiku, ali moram da se zapitam kako to da imaju para za trenere i igrače, a nemaju za "Pionir". Pa, trebalo bi valjda da im ja budem neki prioritet, jer u dvorani kojoj ja rukovodim oni treniraju i igraju utakmice. Znam da im nisam ja jedini kome duguju, njih mnogi jure za neke pare, ali valjda bi trebalo da im je najviše stalo do dvorane u kojoj njihovi klubovi žive i rade. Pa, ja zbog njih već tri godine ne dižem cenu, jer znam da sport nema para. Ja zbog sportista držim cene koje nisu komercijalne, jer znam da niko ne bi imao da plati kada bismo poskupeli. A najviše sportskih aktivnosti vezanih za grad upravo je vezano za naše objekte. Da bismo mogli normalno da radimo, nama su ta sredstva neophodna.

Šta ćete uraditi ako uskoro ne počnete da dobijate ono što vam Zvezda i Partizan duguju?
- Moraću ponovo da ih izbacim! Jesam tolerantan, ali moje strpljenje ipak ima granice. Znate, meni mnogi duguju. Na ledu imam 10 miliona dinara duga, dužni su mi i oni koji koriste bazen, ali ipak je najveći dug Zvezde i Partizana, što je i normalno, pošto su oni i najveći korisnici. Ja sam zato i udario na ta dva kluba, jer su mi oni najveći problem. Da sam izbacio neke ronioce ili plivače, niko se ne bi ni okrenuo. Ali, kada sam izbacio Zvezdu i Partizan, onda se digla frka. A stvarno sam čekao do kraja. Pa, meni Zvezda ništa nije platila dve godine, a Partizan sedam ili osam meseci. Ako me nateraju, ako mi ne budu plaćali, ponovo ću isto da uradim - zaključuje Božović.
M. Zarković

(02. May 2007, 21:38:57)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.