Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Validnost sertifikata,licenci,diploma itd  (Pročitano 1080 puta)
10. Sep 2010, 10:53:23

Ajde svi kod Djoleta

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Zanima me koliko su validni/cenjeni/priznati i dali su uopste sertifikati,licence,kojekakve diplome ovde kod nas po raznim univerzitetima i privatnim "skolama"..Koliko sam mogao naci oni nude za neke sitne pare diplome za poznavanje nekog stranog jezika,ECDL licencu,profesionalna osposobljavanja za kojekakve zanate itd..Dali je moguce da ti za 20-60 casova,200e i neki njihov ispit na kraju svega toga dobijes neki papir/diplomu po kojem si ti licencirani knjigovodja ili su to papiri sa kojima mozes samo d*pe da obrises..Ili je ipak to na neki nacin plus u CV-u,pa kad se pojavis kod poslodavca i on pogleda a ti pored srednje skole i faxa si jos i telohranitelj,fitnes instruktor,licencirani kuvar,knjigovodja i kako navode na jednom sajtu profesionalni prevodioc engleskog jezika,a sve si to stekao za pola godine i 1000e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Bilo kakav ozbiljan sertifikat ti nece izaci 200e.... konkretno ja sam u sklopu fakulteta pri polozenom ispitu iz poslovne informatike dobio automatski i ECDL (dobijao se samo za maximalnu ispitnu ocenu), ali doticni mi nece znaciti ista, ni ne stoji mi u CV-u uopste, iz razloga background poslova koje imam iza sebe, a koji mogu da potvrde mnogo vise o meni nego sto mi ECDL donosi.

Razmisli zbog cega npr bilo koji microsoft ili cisco sertifikat iziskuje minimum 6-7 meseci predavanja, i sigurno jos toliko za spremanje ispita. Da ne pricam o drugim bransama, oxford ili kembridz diploma o znanju stranog jezika ce ti takodje iziskivati minimum 2+ godine samo predavanja, spremanje ispita je posle individualna stvar po pitanju vremene (govorimo o ozbiljnim sertifikatima i o ozbiljnoj kolicini novca kojeg treba izdvojiti u te svrhe).

Svako znanje se placa, ono povrsno i ono sa parolom "snadji se posle" malo manje, svako ozbiljno dosta vise.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.