Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa pazi sad sam se bas zainteresovao za rss a do sada nisam nikad ni rss reader koristio a ne da integrisem na sajt ali dobro polako provalicu to.znam i ja da googlam ali mislio sam da mi neko objasni ko ima vise iskustva.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa nije sramota nekog nesto pitati ako neznas i ako taj ima volju da objasni onda je glupost lutati po netu i traziti nesto sto je nekom toliko jednostavno da objasni!
To je najbolja logika... Zasto bi se ti potrudio da nadjes nesto sto tebi treba, a sto se na svakom koraku moze naci gotovo, kada mozes cimati nekog drugog da izgubi vreme umesto tebe...