Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:24:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvreda ?!  (Pročitano 7395 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Upozoren sam na mogućnost trajnog banovanja od strane Shoneta83 zbog sadržaja ove poruke - http://forum.burek.com/t497333.html

Ne, ti nisi upozoren zbog te poruke vec si upozoren i zbog te poruke. Ona je poslednja medju tvojim uvredama dok sam ja bio online a sada cu ti i reci koje su uvrede, ma koliko su blage, pa da znas za drugi put kad vec nisi poneo vaspitanje od kuce i da ne patetises okolo kako sam ti ja pretio banom. Mozes misliti koliko sam se ogresio... Ako je sarkazam ne znaci da nije uvreda:

Citat
Svojim originalnim i dubokomislenim postovima, zadala je mnogo materijala ostalim članovima za razmišljanje.

Citat
Njena izjava –„ Ja sam zak ti si pak” se I danas prepričava kao primer izuzetne mudrosti.

E sad, o vulgarnostima da ne pricam. Mnoge su prijavljene (neke i od strane moderatora) pa su brisane. Sve to moze da se ovde postavi pa da se vidi da li si ti tako "fin korisnik koji je nepravedno uplasen od strane zlog moderatora"!

Citat
Do sada sam banovan samo jedanput, zbog čega se nisam žalio, jer sam smatrao da je opravdano. Međutim, nije mi ni na kraj pameti da odstupam od svog mišljenja, sve dok ga izražavam na način koji je primeren. Dakle, bez psovki ili omalovažavanja.

Kad je neko vec banovan i nastavi sa istim ponasanje prag tolerancije je sve manji i to je rezultiralo mojoj recenicom da "postoji mogucnost i trajnog bana" gde i dalje ne odstupam od svog misljenja pogotovo posle ovakvog bezobrazluka. Kazem bezobrazluka jer sam u prvoj poruci koju sam ti poslao zbog prijavljene poruke bio previse fin a ocigledno to nisi zasluzio, moja greska.

Da pravilnik nisi procitao govori i to da si otvorio jos dva naloga a sa jednog si krenuo da postujes. Informisi se kako to ide pa onda nastavi da "kukas".

Citat
Štaviše, javno zahtevam izvinjenje moderatora Shone83, zbog proizvoljnog tumačenja mojih poruka, nesavesnog rada i neopravdanog brisanja posta.

Zaboravi. Greska sa moje strane ne postoji u tvom slucaju osim da sam prvi put bio previse blag.
Toliko od mene.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 08:30:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
jer ti nemas problem samnom vec sa tvojom glavom.

Jel treba onda i ovo sankcionisati, je li ?!

Ovo što si citirao, samo govori koliko si subjektivan i nerealan. Jel su TO uvrede ?!

Citat
Njena izjava –„ Ja sam zak ti si pak” se I danas prepričava kao primer izuzetne mudrosti.

alo bre, čoveče, jel ovo zabranjeno ?!

Citat
Da pravilnik nisi procitao govori i to da si otvorio jos dva naloga a sa jednog si krenuo da postujes.

Ovo je čista izmišljotina !

Nisam ni tvrdio nigde da sam "jadni,fini,korisnik" samo sam uzvratio na to što me je dotična non-stop proganjala i ničim izazvana komentarisala moje postove.

Pošto ne podnosim da budem na meti raznih...ljudi i njihovih izmišljotina, javno tražim full ban sad odmah ! Ne želim da neko bude u zabludi da i dalje učestvujem ovde.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sankcionise se ono sto se prijavi. Moderatori ne mogu sve videti. Trenutno ima 8304243 poruka i 493638 tema, nadam se da ti to nesto govori. Dakle, kad te neko vredja ti lepo prijavi i to ce biti sredjeno.

Takodje i sto se "proganjanja" tice, i to se moze resiti normalno.

Sto se full bana tice, ne drami. Jednostavno ne moras dolaziti, ili ostani i ponasaj se u skladu sa pravilima i prilicno sam siguran da ti niko od ucesnika foruma nece smetati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Svakako ću presati da dolazim, ali ne želim da ljudi budu u zabludi da sam i dalje tu,a forum nema opciju gašenja naloga. Zato lepo molim za ban, jer ne želim sada namerno da psujem tebe ili nekoga drugog da bih to postigao. I ne, neću otvarati drugi nalog, kao što i nisam do sada.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Da podvucemo crtu...

Iskreno se nadam da cete nasi civilizovano resenje ovog nesporazuma... na raznim relacijama...

A i glupo je odlaziti zbog... ovoga...

Zakljucavam temu. Wink
« Poslednja izmena: 31. Mar 2010, 10:47:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 17:24:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.