Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 03:04:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvreda ?!  (Pročitano 7401 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
zna se kome se dele banane Wink

ето ... сад и Радулац има право да се наљути ... иако је ваљда јасно шта сам хтео да кажем.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 22:01:39 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ok...

sve su ovo slova na ekranu...jeste... sta slova ne vredjaju ? pisani format se ne uvazava zato sto je pisani ?

radulac ...pitas sta je uvredljivo ? ako ne znas ...nije ni cudo sto si popio ban  Smile

inace...koliko ovde clanova svakodnevno dramatizuje,lupeta,smara ?
a koliko ovde clanova dubokoumno razmatra socijalnu politiku drzave nase ili neke u svetu ????

neko je dosao da se zabavlja neko da palamudi ....

ali ovako ne mozes da pises nikome  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 22:03:37 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Hoce li se naljutiti, nece ili nesto trece apsolutno nije moj problem. Poenta je na koji nacin ce neko shvatiti moju prethodnu recenicu... ukoliko se nalazi u kosu sa istima, opet napominjem, nije moj problem i moja stvar Wink

Razmislite o tome i uporedite sa mojim prvim postom u ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Wildfire S
Bez zauzimanja strana, onako objektivno i iskreno... meni to nije za brisanje.
Dosta sam putao rekao i to baš na toj temi da treba razlikovati vređanje od negativne kritike.
Jedno je kad nekome kažete da "podudla kurac" a drugo "da nema smisla za humor, nema ukus za oblačenje, muziku, da je dosadan ili neuk, neobrazovan, neinteligentan ili nešto slično"
Kritika kao kritika može biti pozitivna ili negativna ali na kraju krajeva je ipak samo kritika, a kritici smo svi podložni.
Možda ona analiza o leonori i nije istinita, ne znam, ne pratim njene post-ove i ne opterećujem se njome... ali to nije ni bitno jer je istina kad su u pitanju međuljudski odnosi vrlo relativna i subjektivna stvar. Nije to kao u prirodnim naukama gde je 1+1 uvek 2 pa da ga 'ebeš.  Smile Lično, mene su učili da "ako nemaš nešto lepo reći za nekoga, nemoj ništa ni pričati" ali to sam samo ja, nismo svi isti, ako si je ti zapazio i definisao na taj način i imaš potrebu da joj to saopštiš u tom obliku... bože moj... šta je tu je.
Ti si nju radulac mnogo puta vređao, baš vređao... to ti je trebalo biti obrisano i čudilo me što ti nije obrisano... ali s ovim nisam imao problem, ali jebiga ponekad jedna kap prelije celu čašu koja se prethodno punila mnogo većim delovima.
Međutim, kao što ti smatraš da je Shone preterao, da je nesavestan supervizor, nekorektan i šta već, tako isto i ti preteruješ, neobjektivan si i nesvesno pomalo licemeran jer zanemaruješ istoriju njegovih poruka, zanemaruješ koliko je on dobroga učinio za ovaj forum, za njegov prosperitet, koliko je korektnih odluka doneo i slično... i verovatno to ni ne znaš jer si manje više nov član. Dakle i pored cele te njegove istorije ovde, ti si mu zamerio za tu relativno sitnicu a očekuješ od njega da ima razumevanja za ovo i za tebe.
I to je ta kap o kojoj ja pričam. I ona se nalazi i sa tvoje i sa njegove strane.
Ako je budeš razumeo na pravi način i ako budeš razumeo ovo što pišem shvatićeš zašto je taj post obrisan i nećeš imati problem s time...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Apple iPhone 6s
Iako se slazem da je poruka neprijatna, daleko je od najgorih kakve smo videli a za kakve su ljudi dobijali upozorenja...
Popricacemo mi medjusobno da bolje uskladimo kriterijume, a tebi i drugim korisnicima ipak savetujem da ne skacete preterano po ivici uvrede, ako bas ne morate Wink

Javna izvinjena i slicne stvari su jos jedno preterivanje... sta bi mi onda svima vama trebalo da trazimo za svaki postupak koji zahteva nasu reakciju?

Toliko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Apple 15
Mislim da je vreme da u toj vecitoj raspravi leonora-radulac popusti onaj ko je pametnij....

Drugim recima, posto oboje imate visoko misljenje o sebi, popustite oboje...

Nema potrebe da se vodi pravi mali forumski rat....oko toga...

« Poslednja izmena: 30. Mar 2010, 23:35:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Goa, interesantno je da ja samo sa tom osobom imam problem i ni sa kim više, a svakodnevni sam posetilac, ali neću da dužim više, meni je i ovoliko dovoljno, ono o izvinjenju sam napisao u afektu, jer sam bio isprovociran pretnjom banovanjem.

Hvala SF-u i Anei, meni je dovoljno.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Evo sta cu ja tebi radulac da kazem molim te  NEMOJ mi se obracati ni direktno ni indirektno,
dosadjivati , slati privatne poruke, provocirati , ANALIZIRATI itd ,a ja cu se max truditi da te sroz iskuliram kao
i do sad jer nisi vredan vise ni jedne moje poruke i kometara jer ti nemas problem samnom vec sa tvojom glavom.
Ovi ljudi na ovom forumu i previse te tolerisu nemoj im dosadjivati ti si nasao nekome da trazis izvinjenje
bas si lepo sagledao stvari sa tvoje strane .
Da neduzim hvala svima na tome sto nas trpite i ako to ne morate.

pozz
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One
Citat
jer ti nemas problem samnom vec sa tvojom glavom.

I evo uzvratne uvrede/komentara. Neko ce reci da je uvreda, neko da nije.

Zato je najbolje pustiti dvoje da igraju tango po tankoj zici, zna se sta je uvreda i kada zasluze banovati bez pogovora. Ovo oko cega se sada spore je vise nego smesno... da ne citiram mnogo gore postove odredjenih clanova koji stalno tako pisu a nekada su i na ivici krsenja nekih zakonskih normi a ne "samo" uvrede.

Lepo je SF rekao sve u svom postu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Wildfire S
Goa, interesantno je da ja samo sa tom osobom imam problem i ni sa kim više, a svakodnevni sam posetilac

Nisam baš siguran na koji si tačno način skapirao moj komentar, ali veruj mi da je prijateljski savet... drag si mi forumaš (jeste, zvuči gejasto Smile ) jer podsećaš me u pojedinim stvarima dosta na mene iz vremena kad sam bio manje opterećen raznim budalaštinama iz privatnog života, trenutno sam prebukiran pa nemam više toliko kreativnosti... međutim i pored svega toga neću da žmurim na neke stvari i da lažem samog sebe pa samim tim i druge.
Kad sam mogao da se posvađam sa najboljim drugom s kojim sam se družio 4 godina i kojem sam hteo maltene da narežem ključ od stana i posvađao se zbog objektivnosti.
Smatram da mogu i ovde da iznesem mišljenje.
Ne vidim da te leonora igde pominje, uglavnom juriš ti nju... možda ne pazim dovoljno na času... možda si ti glasniji pa zbog toga.... ali imam utisak da proganjaš tu devojku. Pusti je. Ima svoje stavove, ne slažeš se s njima i to je ok.
Ali nije samo ona. Ona je ta koja uredno prijavi neke stvari moderatorima i ostalim nadležnima - dužnim da obezbede zaštitu članovima ako ocene da su ugroženi, pa ti se zbog toga verovatno učini da imaš problem samo s njom.
Jedno vreme si jurio i napušavao dareta.
Pa krenuo u sukob sa lolanom.
Pa sa Bambinom (tu i tamo Smile )
I još neki sporedni likovi... u kontinuitetu... tako da je pre ili kasnije do ovoga moralo doći i tvoje pisanije je moralo ostaviti neke posledice.
'Nači nije samo ona.
Elem... razdužih ga... kao i obično, hteo sam da kažem samo onu prvu rečenicu... pa me povukla neka druga misao i tako... jbg... i ja mnogo kenjam...
poenta je...
Pročitaj SFov i Anein post pažljivo i upamti ga.
...ako krenem od celokupne poente završiću ovaj post negde oko 5 sati ujutru, a treba sutra, odnosno danas da se vidim sa jednom vrlo simpatičnom devojčicom.
Zato imamo genijalne administratore koji sažvaću naše rečenice, kompresuju ih i zipuju u par kratkih crta. Smile Administratori su naši bližnji.   Smile
Uostalom i sam si rekao.
ali neću da dužim više, meni je i ovoliko dovoljno,

Hvala SF-u i Anei, meni je dovoljno.
Smile Smile

Over & Out...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 03:04:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.