Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvek svez crackovan software za s60 seriju  (Pročitano 8788 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nazalost, zaboravi ovo sto sam gore pisao. Mislim i dalje sam ti ja zahvalan na tome sto si mi pronasao operu, do sada najpriblizniju pravoj, ali i sa ovom su nastali problemi. Moracu sve iz pocetka da objasnim, posto drugacije neces shvatiti o cemu je rec.

Ja sam pre 6600 imao 7650. Nisam znao kako da prebacim imenik iz jednog u drugi, pa sam napravio backup u pc suite-u i mislio da cu moci kada kupim 6600 na jednostavno odatle uzmem restore za contacts i sve ce biti ok. Pritom nisam imao vecinu telefona nigde osim upravo u tom backup-u od 7650. Onda sam kupio 6600, misleci da ce to biti maciji kasalj i da ce imenik ponovo biti u mom novom telefonu za par sekundi. Medjutim tada sam shvatio da pc suite, da bi omogucio prebacivanje podataka iz jednog u drugi telefon, trazi da oba telefona budu fizicki prisutna. To me je prilicno iznenadilo i iznerviralo, tako da sam bio primoran da se snalazim kako znam i umem, jer sam mogao da izgubims ve moguce telefone. Zato sam dosao na sledecu ideju. U folderu od backup-a za 7650 sam nasao jedan txt file u kome e pisalo otprilike koji od file-ova koji su svi bili u dat formatu, cemu sluzi i nasao sam da je neki tamo file pod nekim tamo brojem contacts. Onda sam uradio backup na mom novom telefonu, pa u istom tom file-u pronasao pod kojim brojem takodje u dat formatu je contacts u njemu, a nije bio isti broj u pitanju. Onda sam rename-ovao file iz backup-a za 7650 i prekopirao ga preko file-a za 6600. Onda sam uradio restore za 6600 i bio vise nego odusevljen jer sam ugledao svoje brojeve tamo gde oni i trebaju da budu. Tako sam ja bio zadovoljan time sto sam uradio, medjutim samo za kratko. Vec posle par sati primetio sam jednu stvar koja mi se ni malo nije svidjala, narocito zato sto sam iamo lose iskustvo sa 6600 koja je psole 10 dana jednostavno bez razloga crkla i niko vise nije mogao da je popravi. Desavalao se to da kada posaljem poruku, umesto karakteristicnob beep-a i poruke delivered taj i taj, dobijem, odnosno cujem ton koji je namenjen za obicnu poruku koja stigne, po default-u to je onaj message ton i pritom nista i ne napise. To je bilo dovoljno da ja poludim, jer sam se uplasio da opet telefon nesto zajebava i da nece opet da crkne. Onda sam razbijao glavu sta i kako bi moglo da bude razlog, da bi na kraju shvatio da je razlog mozda to sto sam kopirao file, preko file-a, a pritom njihova velicina, sto je i normalno nije bila jednaka, jer je file iz 6600 bio skoro prazan, odosno nije bilo brojeva u njemu, a file iz 7650 je imao dosta brojeva. Onda sam snimio imenik preko pxygen phone manager-a i formatirao telefon. Nakon toga sam rucno uneo ceo imenik i posle toga sve je bilo ok sa reportom. Znaci moja teorija je da je doslo da snimanja novog imenika koji je veci od starog, preko nekog drugog sistemskog file-a i zato je doslo do problema sa reportom, a moglo je da dodje do ko zna jos kakvih problema da je u pitanju bio neki drugi file.

E sada, zasto ti sve ovo objasnjavam. Zato sto se isto i to opet sa report-om desilo nakon instalacije opere. Znaci posaljem poruku i ono umesto report-a scuje se ton kao za poruku i nista ne napise. Onda sam se opet iznervirao i formatirao ceo telefon, vratio backup bez opere i sada je ponovo sve u redu. E sada moja teorija je sledeca. Ja sam vec nailazio na opere koje su crackovane, ali koje nisu bile instalacione, vec je postojao folder koji je neko skinuo sa svog telefona i to je trebalo ubaciti na tvoj telefon onako jednostavno kopiranjem i onda to radi. Medjutim ja to nisam radio jer sam se palsio da ce se desiti isto sto i sa kopiranjem contacts-a. Ovo kada sam instalirao vidoe sam da je sis file, ali su tu bile neke reklame za osobe koje su to napravile, sto me je navelo na sumnju da je u stvari rec o sis file-u, ali koji ne instalirao operu zaista, vec jednostavno kopira taj sadrzaj koji se nalazi u sis-u onako na neko mesto koje mu je odredjeno, a da pritome ne brine mnogo o tome da li je tu vec nesto bilo i sta. Zato je opet doslo do ovog problema sa report-om.

Znam da sam malo preterao sa duzinom, ali morao sam da napisem sve da bi bilo jasno o cemu je rec.

Zato potraga za oper-om i dalje traje, pa ako neko slucajno nadje nesto sto radi, neka javi.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Instalisi je ponovo i delete E:/system/Data/ousr600.dat  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Totalno nema veze sa ovime sto sam ja pricao.  Rekao sam ti da nije bio problem u registraciji, ona je vec registrovana, nego je to izgleda obicna kopija sadrzaja sa memorijske kartice u sis obliku i izgleda da se onsa jednostavno kopira i to izgleda malo i preko sistemskih fajlova, tako da u prevodu sjebe na ovaj ili onaj nacin telefon. To sto si ti rekao je jedan od mojih pokusaja da registrujem oepru. To mi medjutim ne treba u ovom slucaju, posto je ovo sto si poslao VEC REGISTROVANO.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Nesto novo: Yew Marquee.

Implementacija aktivnog desktopa na monitoru smartphone-a.  

Pokretni text, naslov, memo, uvek pokazujuci poruke vrlo dinamicno.

Indikator sms poruka koji pokazuje text poruke na desktopu.

Konfigurabilne sledece opcije:

- font;
- velicina i bold fonta;
- senka;
- stroke efekt;
- autostart;
- 5 brzina scrolovanja;
- setup pozicije;
- max duzina poruke 255 znakova.

Enjoy  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.