Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:02:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uticaj romanticnih filmova na vezu  (Pročitano 8230 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Svi crtani filmovi.. Pixar, Dreamworks, Dizni...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
A, ne... pitaj Misu.. nista bez Edingsa...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ja sam tako The Silence of the Lambs uvek dozivljavala kao love story  Smile
Imas vrlo cudan ukus onda  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Eto vidiš, a za mene su zakon filmovi Kevina Smita

ne bese li on snimio tj writer i director http://www.imdb.com/title/tt0300051/ ?

Dobar je on

Ali romanticna komedija je to sto joj ime kaze
Nista vise i nista manje  Smile

Grešnik, teško mu se da oprostiti taj film  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Jeste, od Smitha su ipak najzesci "Clerks." i "Jay and Silent Bob Strikes Back", ostalo je boranija.  Smile Inace, drugar mi pre neki dan rece da je za njega "Terminator" ljubavna prica o masini koja voli da ubija ljude ali to radi nekako mehanicki.  Smile

No, da probam da vratim temu sa filmskog na psiholoski forum.  Smile

Jel znate da bih voleo da je tako lako kao u filmovima. Momak upozna devojku, odmah su savrseni jedno za drugo,  smuvaju se, imaju jednu svadju pa se pomire i zive srecno do kraja zivota. Zaista, ceo dejting proces bi bio mnogo laksi da se tako nesto desi... Ovako se samo za upoznavanje nekoga trebamo makar malo potruditi, o nekoj instant savrsenoj atrakciji da ne pricamo, muvanje moze da potraje dugo, a i kada se smuvamo svadja ima koliko hoces. Nekako, mnogo lakse je ici putem romanticnih filmova po kojima sve izgleda tako savrseno i lako. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Evo jedan jakooooo romanticni film za sve vas romantike Smile Harold and Kumar (moze go to white castel ili Gvantanamo bay) i spremite obavezno maramice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Jeste, od Smitha su ipak najzesci "Clerks." i "Jay and Silent Bob Strikes Back", ostalo je boranija.  Smile Inace, drugar mi pre neki dan rece da je za njega "Terminator" ljubavna prica o masini koja voli da ubija ljude ali to radi nekako mehanicki.  Smile

No, da probam da vratim temu sa filmskog na psiholoski forum.  Smile

Jel znate da bih voleo da je tako lako kao u filmovima. Momak upozna devojku, odmah su savrseni jedno za drugo,  smuvaju se, imaju jednu svadju pa se pomire i zive srecno do kraja zivota. Zaista, ceo dejting proces bi bio mnogo laksi da se tako nesto desi... Ovako se samo za upoznavanje nekoga trebamo makar malo potruditi, o nekoj instant savrsenoj atrakciji da ne pricamo, muvanje moze da potraje dugo, a i kada se smuvamo svadja ima koliko hoces. Nekako, mnogo lakse je ici putem romanticnih filmova po kojima sve izgleda tako savrseno i lako. Smile

I onda posle gledanja tih filića u kojima oni nađu ljubav na prvi pogled i sve je savršena sapunica ona lepa, on zgodan, ona luckasta, on dobar, ona imućna, on dobro zarađuje, onaj njen bivši zaslužio da ga šutne ko krpu, svi bi želeli takvu genijalnu laganu vezu. Niko neće da se smara sa običnim ljudima koji imaju mane, loše dane, koji podsećaju na šutnutog luzera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kao mala,sanjala sam o tome da budem Amerikanka. zašto? bila bih cool tinejdžerka koja bi sa 17 vozila kola koja koštaju 10-ak bubrega  na crno,kosa bi mi bila savršena i na kiši nikad ne bih prehladila. sva hrana bi mi bila u konzervama i bilo bi potrebno samo malo bolje da pamtim ili da sam bazično pismena. i nikom ne bi smetala moja djeca iz prethodnih brakova,zato što sam zgodna. i ako me  voljeni prevari,biće potrebno samo par dana da skontam da u svom  komšiluku imam  savršenog momka koji samo nije htio da se ističe,a inače je ...prosto sjajan  Smile i prebiće gada koji me namučio. i nikad neću imati problema sa parama. čak i da se ta sitnica desi,rodiću 12-orke i snimiću reality. ili ću samo snimiti reality i ispuniti djevojački san

e sad,konkretno vezano za temu-najviše tih filmova  koji su nama plasirani su američki filmovi . sve je tako predvidivo,zabrinjavajuće.  ne čini da se pitam-o bože,zašto  meni uvijek zapadnu neke drvosječe,zašto me ne posla u Ameriku,da  osjetim pravu ljubav Smile

samo se pitam-koga lažu?

ljudi bi realno i najgluplju Vanish ili Perwoll reklamu gledali samo da zaborave šta im je na grbači. a zamisli radosti kad naidju na nešto što odgadja njihove muke na sat i po.... tako da,ti filmovi su kao i milion drugih,često američkih sra*a ,samo još jedan od načina da malo odlepršamo u šarenilo
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 23:21:14 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.124
mob
Samsung Galaxy SII
Carobnjakov Sesir, definitivno za romantike Smiley

Kada vila gubi krila, ali ce Carobnjaku "uvek biti njegova kraljica".

Predivno Smiley
« Poslednja izmena: 26. Jul 2011, 00:29:19 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:02:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.